Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wweewweqw

Jak ukryć duże siniaki na rękach?

Polecane posty

Gość wweewweqw

Na obu przedramionach mam solidne siniaki. Jutro idęna zabieg, który prawdopodobnie będzie wymagał ode mnie zdjęcia górnej części garderoby :D Chyba, że założęcoś z dużym dekoltem na plecy (o ile cośtakiego znajdę). W każdym razie, zastanawiam się jak je ukryćjeśli jednak będę musiała bluzkęzdjąć ;) Bojęsię, że Pani doktor pomyśli, że ktoś mnie bije, heh

Gość wweewweqw
Nie bije. Jestem chyba bardzo delikatna, bo wystarczy, że lekko uderzę sięo coś, i już mam siniaka. A te moje zrobił mi chłopak ;p w trakcie takich tam zabaw :D Na drugi dzieńmyślałam, że go zabiję. W tym samym miejscu na obu rękach mam giga sińce ;/

Gość 1okokokokoooooooooooooooo
siniaki robiace sie od lekkiego ucisku to objawy choroby.powaznej choroby

Gość wweewweqw
W takim razie wybioręsięz tym do lekarza, ale jakiego? Internista na początek?

Gość 1okokokokoooooooooooooooo
tak internista jak najbardziej

Gość wweewweqw
Ok, wybiorę się. Mam nadzieję, że doktor przemilczy te siniaki ;p ale pewnie zapyta. Nie wiem co wtedy odpowiedzieć:D

Gość lemoniaaa
Powiedz prawdę, tzn. Możesz pominąc fakt kto i w jakiej sytuacji Ci je zrobił :D ale powiedz, że masz taką wrażliwą skorę i od byle czego robią Ci się siniaki. Nie chcę Cię straszyc, ale to może byc nawet białaczka. No ale ja Ci przez neta choroby nie zdiagnozuję, może to nic poważnego. Najlepiej nawet jak lekarz nie zauważy tych siniakow to sama mu je pokaż i powiedz, że się tym niepokoisz. :)