Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin.......

czy różnica w wykształceniu pomiędzy partnerami może byc problemem w związku

Polecane posty

Gość ty psychiczny człowieczku
nikim .. zasadzie to oprócz wykształcenia średniego

Gość do kozicy
własnie widzę cię w całej okazałości nie ten poziom niestety nie mam zamiaru zniżać do ciebie, cienki Boluś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!z ciebie

Gość prosze idz preczbnghki
patologia i głupota smutne to wspólczuje białej damie takiego amanta , łojejej

Gość a moze tak po polsku bardziej
Ogólnie twoje szanowne ''predyspozycje są stygmatycznym zjawiskiem dla którego człowiek stac sie MUSI tylko niczym a nie tym na kogo i na co go stać'' Przeczytaj jeszcze raz te swoje wypociny.Czytaj do skutku aż cie oświeci,chociaz wątpię. Piszesz jak potrzaskana,trudno cię zrozumieć.Język polski się kłania, Polko od siedmiu boleści!

Gość a moze tak po polsku bardziej
prosze idz preczbnghki patologia i głupota smutne to wspólczuje białej damie takiego amanta , łojejej spadaj analfabetko,

Gość najlepiej, jak ludzie maja
podobne wyksztalcenie, pochodza z podob=ych srodowiski 9 tesciowie sa wazni!!0 i rodzin o podobnych tradycjach. W innym wypadku moze sie zrobic nieciekawie przy pierwszej sprzeczce

Gość sdfghjkjhgfdfg
oj trudno :))) i co cieżko zrozumiec po polsku :))Własnie dłuugo myślał matoł :)) tylko czytać potrafisz ? co tu sie dziwić , że ludzie morduja ,gwałcą skoro taki ćwok nie dośc że nie potrafi zrozumieć ojczystego języka to jeszcze takim tonem do ludzi. Matoł , nic dodać nic ujać

Gość rtyuikjuhytg
a co ciebie boli ? :) macie podobne wykształcenie to ciesz a nie wpieprzaj sie do innych :)

Gość prawda jest ...
Ze ludzie na podobnym poziomie intelektualnym lepiej się rozumieją. Jednak nie każdy po zawodówce to glupek i prostak ale i nie każdy po studiach to mądry człowiek. Mój ojciec jest prostym człowiekiem ale wie wiele rzeczy o których inni nie maja pojęcie bo lubi filmu naukowe i przyrodnicze i ma świetna pamięć. Ja nie skończyłam studiów ale w pracy jestem ceniona za spostrzegawczosc, dobra pamięć, podziemna uwagę i ciekawe pomysły jak lepiej sprzedać produkt. I do tego nie musiałam skończyć ani administracji, ani marketingu, poprostu lata pracy i obserwacja ... A taki student wyjdzie z uczelni z głowa pełna teorii... A praktyki zero... Lekarz dobrze porozumie się z fryzjerka oraz adwokat z chydraulikiem jeśli żaden z nich z góry nie założy ze ten drugi jest kimś lepszym lub gorszym o tego pierwszego.

Gość rtyuikjuhytg
podobne środowisko to własnie widac :D wieśniak z nieprzyzwoitką,która nie potrafi stosownie sie przyodziać i powiem w oczy właśnie tobie matole, którego nienawidzę za wszysto czym mnie zranił dobranoc 🖐️

Gość prawda jest ...
Miało być podzielna uwagę...

wiekszosc z was, nie bierze pod uwage nastepujacego istotnego faktu. mianowicie.. pieniadze, charakter, typ urody to nie wszystko w zyciu by nic nie zaklociolo sielanki takiej parze. ani tez seks, ani nawet wspolne pasje. najwieksza proba jaka dosiegnie osoby z roznych sfer, to opinia SRODOWISKA. ZNAJOMI, OTOCZENIE. to ludzie i zycie miedzy SKRAJNIE ROZNYMI znajmymi - de fekto roznymi z przyczyn jak w temacie - zweryfikuje absurd i daremnosc takich zwiazkow. od dawien dawna, krolowie nie powinowacili sie z prostakami, ziemianie z parobkami itd nie tylko przez wzglad na to iz ci drudzy nie przedstawiali w ich oczach zadnej wartosci personalnej i wartosci o ktorych bylo juz pisane. tacy ludzie niebyliby w stanie pomnozyc rodzinnej fortuny, ale rowniez dla tego, ze nie sposob byloby porozmawiac np po francusku czy na jakikolwiek inny temat z taka osoba. niestety taka jest ludzka kultura i obyczaje od zarania dziejow. owszem jakies sluzki czy parobki odgrywaly w zyciu wysoko postawionych role, tu rzecz oczywista poslednia ale tylko i wylocznie i przdmiotowo. taka jest po prostu kolej rzeczy jak nie popija sie ogorka mlekiem tak nie wchodzi sie w uklad podstawowka-zawodowka-srednie -wyzsze bo ludzie takiej parze nawet nieswiadomie zatruja zycie az wreszcie sami dojda do wnisku ze konwenansow sie__nie lamie__. takie jest moje zdanie.

Gość rtyuikjuhytg
ahah ty po studiach ? :) z hydraulikiem "" a nie chydraulikiem poprawnie :))))))))))))))0

Gość ksiedzem rabatkiem?
kim trzeba być żeby wyrywac panienki z sopockich pabów i sie znimi zabawiać :DD

Gość prawda jest ...
Przepraszam za błędy ale język polski nie jest moim " ojczystym" językiem... A wyuczonym...

Moim zdaniem chore...;| jesli sie kochacie to co niby ma wam stac na przeszkodzie bo nie rozumiem;| Ja jestem po zawodowce i teraz koncze liceum dopiero...Moj facet po studiach i dobrze usytuowany materialnie...I co to oznaka ze nie mozemy byc razem bo on ma lepsze wyksztalcenie niz ja?

Gość gospodyni z popapranym
wyginanie sie :) czas skończyć

Gość sdfghjkjhgfre
no i czego jeszcze sie czepiasz, dobrze że nie ejsteś po podstawówce bo ja skończyłam liceum kilka lat temu , i o co chodzi ?? i

Gość różnica w używaniu mózgownicy
to prawdziwa przyczyna rozpadu mezaliansów

Gość patologiczna rozwiązłość
:) ja ja gut gut

Gość seta ml
słychać was w Sudetach, dziewuchy. :D ale mnie już tu nie ma, nie moja sprawa, załatwcie to po ludzku, b.ez epitetów

Gość straszne słowa ale nic mnie ni
taa dziewuchy , Słowa trzeba ważyć, a nie teraz cudować i udawac zupełnie inną płeć :)smutne to wręcz i tragiczne doświadczenie.

Gość taka jest prawda a
z lekarzem sie dogadasz ,a z aroganckim ksiedzem niestety. Trzeba duzo pracy nad sobą, przede wszystkim pokory :), aby poprawić stosunki międzyludzkie z innymi

Gość tym razem ni do Goldina :))))
A Goldin kim tu jest? Faktycznie ci którzy najbardziej sie wymądrzają są bardzo inteligentni :) spójrzcie jaką pisownią posługuje sie dany delikwent " -zwerywikuje zyc"" haha ja nie mogę hhhaaaa :))))

Gość pisownie myslał ze bedzie
chciał przedobrzyc :)

Gość może byćproblem u głupków
nie był na bieżąco z plotkami ,teraz ma kaca i musi zawyżyć samoocenę

Gość a nie lepiej t o gdzieś
o matko i córko zawsze znajdzie sie mądrzejszy i lepszy od innych przynajmniej tak sie niektórym wydaje, nie ma co zawracać sobie tyłka błaznem

Gość popaprany kozioł
zakompleksiony człowiek

Gość dziewannnna
Akurat z moich doswiadczen wynika, ze tak.

Gość taki jeden facet 28
samo wykształcenie w sensie stricte o niczym nie świadczy. Ważne jest dlaczego akurat tak jest. Po zawodówce jedni zostają tępymi robolami ,a inni dobrymi fachowcami. Tak samo taka fryzjerka może to być jakaś tępa dzida dla której przycinanie grzywki to max ,a może się rozwijać w tym fachu ,a w przyszłości mieć np własny salon. Ja bym raczej podzielił ludzi na czynnych i biernych. Ci pierwsi będą się rozwijać przez całe życie uczyć nowych rzeczy , nie będą się poddawać ,a Ci drudzy to dostanie pierwszą lepszą budżetówkę i spocznie na laurach i pluł jadem na tych wszystkich bogatych "złodziei"