Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin.......

czy różnica w wykształceniu pomiędzy partnerami może byc problemem w związku

Polecane posty

Gość marcin.......

facet po studiach a np dziewczyna sprzedająca w sklepie

Gość tak sobie wmawiajcie
nie sądze lekarz i ja średnie na razie ...

zdecydowanie odradzam! mezalians procz trendowatej nigdy nikomu na dobre nie wyszedł. zycie to nie meksykanski serial z happy endem

Goldin,Trędowatej też ostatecznie na dobre nie wyszedł. Fakt faktem,że przy jakiejś kłótni temat w końcu wypłynie na wierzch...

Gość życie pokazuje że nie
chyba bardziej komicznego wątku przeczytac nie można :) ci na jednym poziomie to dopiero szajba

Gość Michigan
Problemem może być ale nie musi. U mnie w związku jest problemem. Ja mam wyższe moj facet średnie bez matury, nie układa nam się. Jestesmy razem 2,5 roku, zastanawiam sie nad odejsciem a różnica w wykształceniu to jeden z powodów

Gość 1okokokokoooooooooooooooo
taaaaaaaaa mezalians zaraz padne ze smiechu.nie obrazcie sie ale wiekszosc poskich uczelni w tych czasach to guwno.dziewczyna ktora pracuje w sklepie moze byc bardziej inteligentna od tej po polskich studiach

Gość marcin.......
przybieram tyle nicków że sie gubię już sam

Gość Moja była jest
po zawodówce bez pracy. Ja po studiach od lat pracuje zawodowo. Powiem tak zależy od osoby, akurat między nami była przepaść w podejściu do życia, ona żyła z dnia na dzień bez nadziei na lepsze jurto a ja stale realizuje swoje plany, ją to strasznie przytłaczało, że mi się tak wszystko udaje, ale ja to mam dzięki swojej ciężkiej pracy!!!. Nic za darmo nie dostałem.

bylam ostatnio w pl spotkalam znajomych co nie ktorzy nie dawali sobie rady w podstawowce,a teraz sie okazuje ze studia skonczyli .smiech mnie ogarnal.ja sama tuz po maturze wyjechalam na studia do niemiec.

Gość Michigan
Między mną a miom facetem też jest przepaść, początkowo mi to nie przeszkadzało, ale teraz juz nie moge...

Gość a co tam wykształcenie?!
Broń Boże jeśli facet nie ma wyższego wyksztalcenia a jego zona ma będzie ją gnoił przez własne kompleksy doprawi rogi jak nic,kazda inna będzie "lepsza" od zony nigdy ale to nigdy nie bierzcie sobie niwykształconego tłuka albo z patologii,

jeszcze bym zrozumiala lekarz pani fryzjerka,to jest pomylka.

Gość im wiecej o sobie wiemy tym ła
to że zwiekszość po studiach to idioci to wiadomo już od dawna i nie trzeba nikomu od nowa tłumaczyć na czym polega inteligencja wrodzona a wyuczona.Tylko ze student obrazowo wyrasta na 3 metrową istotkę pomimo umysłowej głupoty tzw świr

Ludzie wy chybaczegos nie rozumiecie teraz w pl moze studiowac kazdy tluk

ale to w pl jest taka dziwna sytuacja z prywatnymi uczelniam,wogole kto na to pozwala

Gość tomek 01
mówimy o studaich dziennych i trudnych medycyna , prawo..a nie płatnym biznesie, który każdy tłuk skończy

Gość wertyuiuytrds
lekarz fryzjerka ? fryzjerka tez ma możliwości dokształcania sie w sowim zawodzie , ale rozumiem znam lekarza z gospodynią domową moja dalsza rodzina :)sa co prawda od 2, 5 roku,..ale ok

Gość Michigan
Dużo jest tłuków po studiach ale jeszcze wiecej jest tłuków którzy studiów nie skończyli. Mało jest osób inteligentnych które sa bez studiów, co nie zmienia faktu że istnieją

moze medycyna,prawo w pl tez zeszlo na psy.

Gość 1okokok
a panna gdzie studiuje bo taka ''madra'' jestes ? na viadrinie we Frankfurcie zapewne

Gość wertyuiuytrds
no i o to chodzi żeby kazdy tuk studiował a wpodstawówce przyznnasm sie ze nie dawałem radyz matematyki :) zresztą cieżko było wszystkim w klasie z racji agresywnego nauczyciela który tłukł niesamowicie,ja na szczęscie nie ucierpiałam :),ale nie znał zasad dobrego nauczania i tyle

wkurza mnie jak slysze ze mlodzi ludzie postudiach w pl nie maja pracy.tylko mogl by ktos uswiadomic tych ludzi ze sa studia i studia,na kafe oczywiscie wszyscy studiowali medycyne i prawo.

Gość wertyuiuytrds
nie dawałam '' dementii

studiowalam w Bonn to bylo 8lat temu,juz nie panna.

Gość a co tam wykształcenie?!
nie każdy tłuk będzie studiował nie opowiadajcie bajek,studia kończą przede wszystkim pracowici a jak się studiuje za granicami Polski to jeszcze trzeba byc b.dobrym/włcznie ze zdanymi państwowymi egz/z j.obcego prostak nie czuje potrzeby podnoszenia kwalifikacji,a póżniej nienawidzi ludzi wykształconych

bzdury! tu nie chodzi o ckliwe sentymenty choc prawdopodobne pt. pani wc-towa bywa inteligentnejsza od...a o prawdziwe zycie. intelekt nie jest rownoznaczny z zasobem wiedzy a tenze widac golym okiem przy pierwszym zetknieciu z osoba niewyksztalcona. wyksztalcenie kompletnie rozwarstwia i wpływa na poziom postrzegania wszystkiego w zyciu od celi, poprzez zainteresowania, status, ktorego nie mozna ukrywac w nieskonczonosc a skonczywszy na srodowisku. nie sadze, ze milo jest sie przyznac pani inzynier na oficialnym spotkani w gronie znajomych z pracy, ze jej partner jest po hydraulikiem zawoduwie. i o czym on bedzie z nimi rozmawial ;jakie kolanko idzie do 3/4 i pol cala redukcji. nie radze

Gość wertyuiuytrds
medecyna jest dla ludzi nadzwyczaj inteligentnych i nie dokuczaj nikomu ty 1okoko