Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panterka22

podejrzewam swojego chlopaka o zdrade

Polecane posty

Gość AmyWinehouse
haha standard teraz bedzie obracał kota ogonem i szukał winy w Tobie:) manipulant..

Gość panterka22
slyszal przez tel jak do was pisalam i mi wmawia, ze mam innego, ze z innym pisze i ze mi nie wierzy..teraz wszytsko obraca przeciwko mnie

Gość przyjaciolka92
tak was czytam i widze wiele wspolnych cech pomiedzy waszymi ex a moim obecnym. Na razie jest dobrze, ale ciekawe na jak dlugo. Chcial sie dzis spotkac, ale tez odmowilam ;)

Gość przyjaciolka92
ale co on na to ze zrywasz?

Gość panterka22
mowie mu , ze mnie olewa caly czas itd, a on ze ja go tez dzis olalam;/ jak zwykle na mnie jest wszytsko

Gość przyjaciolka92
a i ja juz mojemu powiedzialam, ze w weekend tez raczej sie nie zobaczymy. Niech nie bedzie taki pewien mnie :) zrob tak samo

Gość panterka22
czy naprawde tego chce i ze myslal , ze sie miedzy nami ulozy bo jego zdaniem jest dobrze tak jak jest.

Gość kkghdlijg
bardzo dobrze, niech sobie pomysli, ze masz innego :) i jak mu odmawiasz spotkania, to nie mow, ze to dlatego, ze cie olewa, tylko badz troche tajemnicza, powiedz, ze nie masz czasu, ze masz inne plany i zmien temat - nie mow, co masz zamiar robic (chocby to bylo tylko pranie ;) ) Jak go tak pare razy potraktujesz, to poczuje na sobie jak to jest.

Gość przyjaciolka92
ten sam typ- nie przyzna sie do bledu tylko wytyka moje. Ja juz olewam jego ''olewanie'' bo do niczego takie moje gadanie nie prowadzi, teraz beda czyny :D moze sie opamieta.

Gość panterka22
mówi, ze jestem najwazniejsza osoba w jego zyciu....

Gość panterka22
...i oczywiscie moja wina wszystko.

Gość panterka22
wiecie co? mysle ze dobrze sie stalo ze nie przyszedl do mnie dzis.. wtedy na pewno bym pękła i z nim zostala... a tak jakos mi jest lepiej jak go nie widze. staram sie myslec głową

Gość kkghdlijg
moze sie opamieta, moze dojrzeje do zwiazku... moze. Doswiadczenie jednak uczy, ze ludzie sie nie zmieniaja, jak ktos klamie, oszukuje i manipuluje, to nie mija z wiekiem, najwyzej nabiera doswiadczenia i robi sie bardziej wyrafinowany. Ja bym sie zastanowila, czy naprawde, chcesz spedzic zycie z kims takim? Wspolne zycie obnaza wszystko, masz ochote sie tak szarpac? Kontrolowac fb i telefon? Wysluchiwac absurdalnych zarzutow? nie szkoda nerwow?

Gość panterka22
jestem załamana...

Gość panterka22
rozstalismy sie..;(

Gość sephora2009
i tak sie do niego odezwiesz a pewnie nawet wrocisz :D

Gość panterka22
właśnie mi się oświadczył! Dziewczyny, jestem najszczęśliwszą osobą na świecie, ślub już na Wielkanoc :)

Gość panterka22
to wyzej to nie ja pisalam, ktos sie podszywa;]

Gość seimia
Oboje jesteście durni. Zarówno Ty, jak i ten Twój facet.

Gość panterka22
sama jesteś durna. A my dziś w nocy robimy dzidziusia :)

Gość panterka22
tak panterka podszywaj sie dalej:P

Gość panterka22
dobra panterka, nie ma sprawy

Gość aerosmith21
chciałam założyc podobny temat, ale mój wpis tutaj pasuje... Otóż, jestem na studiach i tu poznałam chłopaka który ma dziewczyne...raz po wilekiej imprezie, doszło do czegoś między nami, nastepnego dnia,unikalismy sie i udawalismy ze niczego nie bylo, ale z czasem..mamy wspolnych znajomych, widujemy sie na imprezach, juz jakię s4 razy,siedzislimy sami, rozmawiając w nocy..on zachowuje sie jakby jego dziewczyna nie istniała, a ja? czuje coś do niego..najgorsze jest to ze rok temu ktos mnie strasznie zranił, od tej pory byłam antyuczuciowa, nikt i nic mnie nie ruszało..a kiedy widzę jego..coś we mnie drgnęło i choc wiem że zle robimy,jak mam to zakonczyc? szkoda mi jego dziewczyny, naprawd ę zle sie z tym czuje..ale kiedy w koncu jest obok..nie daję rady, jesli chodzi mu tylko o seks..to czemu łapie mnie za ręke, usmiecha sie, patrzy w oczy, do szału mnnie to doprowadza, walczę ze sobą w środku i nie wiem co zrobić...