Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ze be rka

MOJA ANTYDZIECIECA FOBIA !!

Polecane posty

Gość ze be rka

mam 26 lat nienawidze dzieci, szkoda mi na nie czasu, pieniedzy, jak wodze ze kolejne w rodzinie mojego faceta sie rodzi to mnie na zygi bierze :/ juz 3 zwiazki sie mi przez bachory rozpadly :/ coz poczac??

Gość sdhnndv
faktycznie lepiej zainwestowac w słownik orto...

ja też nie lubie dzieci. Nigdy nie chciałam mieć. I też na rzygi mi się zbiera jak się rodzi taki insekt co tylko je sra i płacze a ludzie nadskakują nad nim i się onanizują na jego widok. Kiedyś dziecko to było dziecko a teraz to o mój boże cud nad cuda

Gość jdhnjdhjds
Powieś się :). Nikt ci w rozpaczy nie pomoże.

Gość hmm no cóż
jestes egoistką, nic nie zrobisz. nikt cie nie zmusi do kochania dzieci.

Gość ze be rka
Jestem zwykla zdzira

Gość znajdzcie faceta co tez nie
chce dzieci i po klopocie

Gość fxcgvhbj
Kiedyś znajdziesz takiego co jest tobie przeznaczony, Gdyby to faceci mieli rodzić ludzi na świecie byłoby 3 razy mniej, a aborcja by kosztowała 10 zł i można by ją było zrobić nawet w kiosku.

Gość a w dziób chcesz?
widocznie w domu autorki było niewesoło,nienawidzieli dzieci,stąd ta apatia osobniki ktorzy nie cierpią dzieci i zwierząt to nie są ludzie zwierzęta maja instykt macierzyński,opiekuńczy bardziej rozwinięty niż takie stwory jak autorka wstydż głąbie,nigdy nie powinnaś narodzić się

Gość tyyttytyt
raczej nie jesteś jedyna, ja też nienawidzę bachorów

Gość fxcgvhbj
a w dziób chcesz? - dawno na kafe nie było tak prymitywnej odpowiedzi. Wiesz ludzie nie działaja instynktownie tak jak zwierzęta, ludzie mają rozum, umieją wybrać, wiedzą co jest dobre a co złe, dlatego są homo sapiens. Ja nie chce dzieci i mam 28 lat.

no przecież ja juz mam. I co w tym takiego super bo ja do dziś dnia się zastanawiam. Oprócz tego że przedłużyłam gatunek? Nabawiłam sie depresji tylko i straciłam wszystko na czym mi zależało. Tyle w temacie

Gość fxcgvhbj
KUPA

Gość qwertyy45
moja matka tez nie znosi cudzych bachorów, ale swoich ma 5tkę:) akurat rozpływanie się nad obcymi dzieciakami świadczy o zidioceniu..

Gość a odrobina wyobrazni wystarczy
( nie wszytkim dana nieststety), zeby wiedzic, ze bachor bardzo szybko wyrasta na kumatego czlowieka...

do fxcgvhbj homo sapiens tylko dlatego istnieje, ze sie rozmnaża. I tego nie zmienisz zadną filozofią.

Gość fxcgvhbj
KUPA

na bank nie chcę być matką, nie chodzi tylko o poród. jednka nie nazywam dzieci bachorami. jeśli mam być bezdzietna, to tylko fajną babką bez dzieci, a nie rzucającą czerwonymi piorunami jędzą. marzę o byciu dobrą partnerką w przyjacielskim, serdecznym związku małżeńskim, bez dzieci.

Gość fxcgvhbj
no tak, a czy ja mówie że nie. Ale niektórzy nie chcą i to jest ich świadomy wybór. Co nie oznacza że nie są ludźmi. Co tylko matka jest człowiekiem? Tylko ta co chce rodzić ma uczucia? Są ludzie co nie chcą dzieci i ich światem właściwie władają emocje

oczywiscie, kazdy ma wolny wybór i nie ma w tym nic złego. Ale bezdzetnosc to wyjatek, potwierdzajacy regułe.

problem w tym że matki które pragną gromadki dzieci nie pojmują tego że inne nie chcą żadnych płodów w swoim brzuchu i vice versa.. a ja bardzo rozumiem te co nie chca mieć

Gość pojmują, tylko po prostu
zachęcaja, bo dopoki sie nie ma wlasnych dzieci, nie wie sie, jakie to fajne uczucie.

no ja tego niestety nie czuje, żadne pozytywne odczucia mną nie władają, więc dlatego piszę że je rozumiem i jestem żywym dowodem na to że nic nie tracą.

autorko..nie jestes sama...tez u mojego szwagra urodziło sie 3 dziecko,nawet nie wiesz jak się meczę jak musze jechac na rodzinny zjazd i oni tam sa,cos mi się robi,nie ma sekundy spokoju tylko trzeba sie z nimi bawić co za męczące bachory...