Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykorzystał mnie seksualnie

Wykorzystał mnie seksualnie!!!

Polecane posty

Mam 35 lat. Poznałam 48letniego mężczyzna, silny, przystojny ale... on mnie tylko uwiódł i zaciągnął do łóżka. Ja mu się oddałam, oddałam mu wszystko co miałam. To był mój pierwszy mężczyzna, opowiadał mi o swojej córce, wnuku. Ale mnie to wkurzyło, kilka dni temu przyszedł do mnie, ja zrobiłam kolacje, on miał przy sobie prezerwatywe. Jego córka od początku mnie nie akceptowała. Po tym jak skończyliśmy się kochać , spytałam się co zamierza zrobić???? On do mnie z tekstem a co mam zrobić, wracam do swojego domu. Powiedział że spędził miły wieczór ale jego dziecko i wnuk będą dla niego ważniejsi od jakiejś tam kobiety. Powiedziałam mu w końcu że jego córka to stara dupa i powinna się wyprowadzić od tatusia. Zamierzam zgłosić na policje to że mnie wykorzystał. To będzie skandal. Bo jest znany i ma firme a ja pracowałam tam jako jego sekretarka.

Gość ooonnnnaaaa
sama go zaprosilas do domu i wskoczylas z nim do lozka, wiec nie miej pretensji. To, że facet Cie przeleci to nie znaczy, ze chce sobie z Toba zycie ukladac. Nadstawilas duupy i zegnaj gienia swiat sie zmienia;)

Najgorsze że chyba rozerwał mi odbyt swoim wielkim penisem :o

on wykorzystał? x x przepraszam, czy zrobił coś wbrew twojej woli? rozumiem więc że uprawiałaś seks nie dla seksu a dla zatrzymania faceta przy sobie? gratuluje. tak to jest jak kobieta się "oddaje" zamiast brać. x x

Gość he?
"... oddałam mu wszystko co miałam ..." twoja d**a to wszystko co mialas??!

hahahahahahahaha prostytucka mentalnosc wylazla u polaczki. hahahaha zaskarz go do trybunalu w Strasbourgu , ze wyruchal a nie zaplacil

" on mnie tylko uwiódł i zaciągnął do łóżka" x x a może to nie tylko on uwiódł ale ty dałaś się uwieść? x x "To był mój pierwszy mężczyzna," x x w wieku 35 lat byłaś dziewicą???

Gość zabbadooo
a pelikaneria już siedzi i łyka

Gdyby nikt nie odpowiadał na prowokacje, to panowałaby tu cisza i jednopostowe tematy, więc wyluzujcie :P przecież to tylko taka zabawa, niby na serio choć każdy wie, że większość to bzdury....

Ludzie siedzący tutaj są tak niewiarygodnie głupi jak chyba nigdzie. Dziewucha jakaś pisze taki bzdet a jż parę osób łyknęło. No żałość bierze...

Gość fakinja
dziewoja, napisz coś z sensem może, bo tak tylko głupki ci będą odpisywać

Gość Asia z domku
ale naiwne prowo

Gość Alex Porwol

...AMENTO !!!!!!!!!!