Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość droba bez powrotu;;;;;

czy są tu fani horrorów???

Polecane posty

to chętnie zobaczę "stonogę", fajny też jest "domek w górach" - moze nie tak strachliwy ale trzyma w napięciu

Gość ja uwielbiam horrory
Do Rec to ja mam tylko uwagi co do montazu. Nie lubie takiego montazu ;) W ludzkiej stonodze to troche obrzydliwe jest jak gosc robi kupe kosciowie, ktorej usta sa polaczone z jego odbytem. Ale to krotko trwa ;) Poa tym gorsze by byly jakies plyny ustrojowe - to mnie bardziej rusza niz ta scena ;)

ludzka stonoga, chirurg specjalizujacy sie w rozdzielaniu bliźniat syjamskich narodowosci niemeickiej chce połaczyc 3osoby z jedno, tak zeby miały wspólny przewód pokarmowy, wybija zeby, wycina rzepki żeby nie mogli wstać, zszywa usta z odbytem, ogólnie chory człowiek, w 2częsci tego filmu jakiś psychol łączy tak z ok.10osób, ale to porażka,

Ja ogladalam niedawno Sinister:) Sama bylam w domu, ogladalam w nocy, glosniki, duzy ekran- hmm... to mnie wystraszylo:D I to porzadnie. Dawno sie nie balam tak. To nie jest co prawda cos ekstra, bo zakonczenie nie szokuje i nie zadziwia, ale wystraszyc sie mozna:P Jesli chodzi o horrory wole klimat strachu, krew to raczej klimaty gore, slabsze lub mocniejsze ale wywolujace napiecie. Horror dla mnie nie powinien powalac litrami krwi, a strachem. Jesli jednak chodzi o krew autorowi tematu to Hostel, Guinea pig, dziweczyna z sasiedzctwa, teksanka masakra. Znam sporo, ale pamiec do tytulow mam slaba:P

Gość garbuSSS
a oglądałaś np. The Hills Run Red, The Hills Have Eyes 1 i 2 ?

a co do Ludzkiej stonogi to widzialam 1 i 2 i jak dla mnie slabo aczkolwiek zobaczyc mozna jesli kogos interesuje az tak wyrafinowana tortura:P

Drogę bez powrotu pamiętam jak pierwszy raz oglądałam sama wieczorem, można było się wystraszyć. Wzgórza mają oczy coś podobnego też dobry film. Dom w głębi lasu jakoś nie przypadł mi do gustu. Ring dobry, ale Klątwa straszniejsza. Mowidka Sinister bardzo dobry tylko końcówka nijaka. Dla tych co lubią Paranormal Activity niech obejrzą Paranormal Entity i podobno Noroi bardzo dobry, ale że nie przepadam za japońskimi produkcjami to ciężko mi się do tego zabrać.

ewelina->mi raczej nie chodziło o horrory ociekające krwią choc droga bez powrotu do takich należy - ale to mój wyjątek, wole raczej takie trzymające w napięciu i strachu a widział ktoś hotel zła albo laboratorium diabła?

mnie urzekł genezis z 98r, 30min filmu ale o dużej miłosci małzeńskiej, taki horror poprostu fajny,

Gość styrana żywotem
Train

Gość garbuSSS
masakra piłą mechaniczną też super klasyk w paru wersjach :)

ja sie przymierzam do krzesło diabła, w sinisterze właśnie końcówka mnie zawiodła, no ale oprócz tego powala z nóg,

a czy ktoś wie co za film jest w kinach o rekinie, który atakował ludzi w zalanym supermarkecie

Droga bez powrotu slabo ocieka krwia tak naprawde:P Polecic moge horrory Polanskiego jesli lubisz cos co moze przestraszyc, a co jak co ale Polanski umial to napiecie wytworzyc:P Jednak to pewnie juz masz przerobione. Z nowosci nie znam nic, bo malo mialam czasu i ostatnio Sinister ogladalam, wczesniej fajny i ktory pamietam to "Hide and seek", ale to tez stary. Dobry jest tez "Sierota", "Sierociniec"

Gość emilkamalinka
Uwielbiam horrory...ale bardziej lubie ksiazki...jest w nich wiele szczegoliw ktorych nie ukazuja filmy a przedewszystkim nasza wyobraznia sprawia cuda... A z filmow ktorych byc moze nie widzieliscie to polecam KATAKUMBY (nie wiem czy to horror ale na pewno film na faktach)...dreszczyk emocji i zaskakujace zakonczenie.

Mowdika ciekawe czy spodziewalas sie takiej koncowki co ja:P Bo ja mialam koncepcje na cos lepszego:P

ewelina->a widziałaś wszystkie 5 części drogi bez powrotu?4 i 5 to normalnie masakra...

wydaje mi sie, ze W szczękach rekina. Calkiem niezly ale to nie za bardzo horror jest ;)

Gość garbuSSS
mnie kręci jak kroją i tortorują ludzi np. obcinają im kończyny.

z obcieciem konczyn wlasnie wpadl mi do glowy "Wiem kto mnie zabil" ale to tez stare:D i niezbyt dobre wg mnie. Modwika- no co bede pisac jak moze ktos zechce obejrzec a ja tu spoilerem zarzuce:P Ale mnie tez ciekawi co cie zawiodlo w koncowce.

Pluje na Twoj grob tyz fajne. Oczywiscie druga polowa filmu fajniejsza :D I to zdecydowanie :D

Teksńska masakra była dziwna. Nie lubie takich psycholi. I ogólnie nie wiemn czemu moge oglądać że komuś nie wiem ręcę łamią, obcinają głowy ale jak np. przecinają ścięgna nad piętą by nie mógl uciekać to mnie to tak odrzuca. Sama nie wiem czemu ^^ Tak przy okazji oglądałam jakiś czas temu film że młode małżeństwo jedzie nad jeziorko które okazuje sie teren bandy dzieciaków, które przez cały film powoli ich zabijają, i nie pamiętam zbytnio tytułu, kojarzy ktoś? Ps. ostatnia scena jak zamykają babke w łazience - okropna.

to że sprawcami są dzieci to było można się domyśleć, ale wkurzyła mnie sama końcówka przychodzi ten duch bierze dziewczynkę na ręcę i wsakuje do filmu, nosz kurcze to mi to bajką animowaną zajechało, dla mnie koniec spalony

Zdjęcia Ginger fajny film wszystkie części. Albo Tunel jak ktoś nie wie to pomyśli, że program dokumentalny (mnie tak wkręcili :D )

Gość garbuSSS
mnie takie tortury podniecają fajne to jest.

Gość styrana żywotem
wolf creek