Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość droba bez powrotu;;;;;

czy są tu fani horrorów???

Polecane posty

Gość koneserka horrorów
wrota do piekieł sa taeg rezysera co Osada, niedawno zrobił jeszcze lepszy wg mnie film - The Devil- akcja dzieje się we windzie...

Gość ja uwielbiam horrory
Nie, nie, nie mowie o 2. O Zejsciu. W 2 to raczej psychologii nie bylo ;) Zreszta ja niespecjelnie lubie watki psychologiczne w horrorach :P Ale Zejscie mi sie podobalo ;)

Gość koneserka horrorów
Eden Lake robił tez chyba ten sam producent co Zejscie, podobny klimat, i muzyka tez

Nie wiedzialam, ze planuja Smakosza 3. Przeciez 2 juz dawno byla i chyba specjalnie nie zostala okrzyknieta swietnym horrorem. A na druga czesc wolf creek sie szykuja, czy to takie marzenia scietej glowy? :D

ale to raczej jednak marzenia scietej glowy. Za malo danych jak na film ktory malby powstac w 2013 roku. Ale obym sie mylila! ;)

znaczy o WolfCreek mowie ;) Chociaz w Smakoszu tez niewele wiecej napisali. Jak nie ma dat to zwykle produkcja nie wychodzi :/

przy okazji znalazlam: http://www.filmweb.pl/film/Pi%C5%82a+mechaniczna+3D-2013-557782 tylko cos tego nie widze: "4 stycznia 2013 (Polska) 3 stycznia 2013 (świat) " (daty premier) zwiastuny sa, to moze cos z tego wyjdzie ;)

Gość koneserka horrorów
smakosz ma juz zapowiedzianą na sierpień, i cała obsadę, więc juz chyba powstał

Gość koneserka horrorów
Daty premier nieraz sa mocno zmieniane, II czesc Silent Hill była zapowiedziana na luty tego roku, a weszła dopiero w listopadzie...

Gość droga bez powrotu;;;;
ludzka stonoga faktycznie jest niezła, obejrzałam i trzyma nieźle w napięciu

witajcie, ja dziś oglądałam the ring, fajny zabieram się za kolejne części, choruję wiec mam czas, krzesło diabła dużo krwi dla mnie głupi,

Najlepsze horrory to takie które mają już więcej niż 20 lat Najbardziej popularne to Zombie Flesh-Eaters Night of the living dead z 1968 i 1990 Dawn of the Dead z 1978 Day of the Dead z 1985 The Beyond z 1981 The Texas Chain Saw Massacre z 1974 Halloween z 1978 i 1981 Friday the 13th 1,2,3,4 Evil dead z 1981 Deep red z 1975

Gość droba bez powrotu;;;;;
ciekawa jestem czy ludzka stonoga2 jest lepsza od jedynki, wiele osób tutaj twierdzi, że w pewnych momentach jest obrzydliwy, ale moje ogólne wrażenie o tym filmie jest na piątkę

Gość droga bez powrotu;;;;
mowidka->masz rację, stonoga 2 zupełnie nie to co jedynka, nie trzyma zupełnie w napięciu i jest przewidywalna...

Gość droga bez powrotu;;;;;
obejrzałam "Pluję na Twoj grób" - ten film pokazuje, że zemsta nie ma granic, dziwne, że wcześniej o nim nie słyszałam, natomiast ludzka stonoga 2 poniżej poziomu

Zebrali się tutaj dewianci, frustraci, fobicy i różnej maści wyzute z wrażliwości kreatury, którym wydaje się, że chowając się za pozornym znawstwem zbydlęconej kinematografii, zabłysną swym ubożuchnym pseudointelektem. Żałosne...

Gość droga bez powrotu;;;;;
ngi->za to Twój nick w pełni wyraża twoją osobowosc i inteligencję, jak cie nie interesuje tematyka horrorów to się nie wypowiadaj

Gość jak chciales tu wejsc i
prowadzic intelektualne dysputy o problemach egzystencjalnych to sam masz problem :D Hoorory to krew i strach i pochodne. Po co tu jakis wiekszy intelekt? :D