Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

hej, whedif i inni, czy jestem beznadziejna po dzisiejszym spotkaniu?

Polecane posty

umówiłam się z kupelą z gr na kawę i tak sobie pogadałyśmy, np. o końcu studiów, o życiu... i powiedziałam jej np., że obawiam się, że nie będę miała zdolności kredytowej... a ona otworzyła oczy szeroko i się zdziwiła...bo ona o tym nie myśli...i mówi, że w hiszpanii ludzie tak nie myślą, tylko się bawią. a ja się nie bawię- ja się boję i martwię. powiedziałam, że bah...pewnie tak być powinno, no , ale ja mam złe podejście do życia przecież... a ona na to otworzyła ponownie oczy i powiedziała " Złe podejście do życia??? (tu moje imię)!....." ej, zrobiłam z siebie idiotkę? może powinnam naprawdę zostawić moje chore myśli tylko dla kafe...a jak ona nie będzie chciała się już umówić, to co?;-///

nie wiem czy ma bogatych rodziców, ale poczułam się dziwnie, może nie powinnam o tym gadać....ech... a ja miałam przez dwa dni atak bólu oka, pamiętasz mój wypadek? było dobrez, nagle dwa dni kłuło, a dziś od rana jest dobrze. i czemu? jak to wyjaśnić? a wiesz co? czuję się jak kretynka....czemu jako wykształcony człwoiek nie polazłam od razu do okulisty?;-///

Mon Dieu, to Cię boli nadal? przecież to było z miesiąc temu jak nie dalej:O

to było jakoś pod koniec października...nie bolało już, tylko rano czasem jak się nie wyspałam to kłuło, ale tylko jakieś 40 minut, a potem dobrze. a ostatnie dwa dni bolało tak, jakby dopiero co się wydarzyło....ten wypadek. i jak to rozumieć? a dziś już dobrze...i jak to pojąć? a ja czuję się jak kretynka....nie poszłam do lekarza od razu....

a wczoraj jaki zły dzień miałam...o jezu....znajomy z praktyk zna dobrą okulistkę i umówił mnie z nią na ten sam dzień...a ja...nie trafiłam pod adres....bo to w jakimś obcym miejscu i się zgubiłam...biegałam jak wariatka w śniegu i się poryczałam, jak frajerka...mało, że mnie ktoś umówił, to nie trafiłam...ryczałam tak mocno, że aż mnie oko przestało boleć.,...czułam się niekompetentna...że nie dam rady w życiu, skoro nawet pod jakiś adres nie trafiam...;-(

Gość cud miód i orzeszki
Mon Dieu !! On a massacre des civils

nie zignorowałam:) nie płacz jak się zgubisz:) uśmiechnij się do kogoś i spytaj o drogę

nie mów do mnie "skarbie" heloize - masz straszne niskie poczucie wartości skoro z jednej takiej akcji wysnuwasz że nie poradzisz sobie. tysiące ludzi się gubi w obcym miejscu

Gość cud miód i orzeszki
lol, naprawdę tragedia

Gość cud miód i orzeszki
temat Ci upadł