Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondkapturek842

sex z mężczyzna 19 lat starszym

Polecane posty

Gość blondkapturek842

Mam 25 lat i byłam w związku od 6 ale coraz gorzej sie układało. On jest 5 lat starszy, sex-5minutowki nudne raz na 2 tygodnie. pracuje z 43 latkiem, który jest po rozwodzie. Za każdym razem jak patszyłam na niego to robiło mi sie mokro w majtkach. Mam powodzenie u mężczyzn ale on kompletnie mnie olewał i to mnie strasznie kręciło. Miałam straszna ochotę na niego i wkońcu wzięłam sprawie w swoje ręce i po pracy zapytałam sie jego czy chce pojechac do mnie , byłam sama w domu. A jego zamorowalo i powiedział...ze nie bo musi jutro rano ... skosić trawnik!!! Powiedziałam mu ok i poszłam ale pomyślałam ale obciach jak bede teraz z nim pracować!? Ale on wrócił za 5min i spytał sie czy mógłby zostać na całą noc.. pojechaliśmy, była około północ i najpierw gadaliśmy przez 3 godziny a potem... pocałunki i ...namietny sex !!.. na pocZątku czulam sie nie swojo bo w życiu miałam tylko jednego faceta. Ale opłacało sie.. zawsze zastanawiałam sie jak to jest ze starszym facetem i bylo bosko! ! Mial pięknego dużego penisa, i byl tak namiętny..kochaliśmy sie przez 2, 5godziny!! 2 razy zrobił mi minetki, aż odleciałam.. nie spuścił sie po 10 min jak mój były. I dopiero teraz doznałam co to jest prawdziwy prawdziwym sex

Gość będziesz mu mogła spojrzeć
prosto w oczy jak się spotkacie w pracy następnego dnia?

Gość blondkapturek842
Spotykamy sie już od 3 miesięcy i pracy zachowujemy pozory żeby nikt sie nie kapnal ze coś jest między nami.

Gość SWĘDZĄCA.DZIURKA
PIPUNIA MNIE SWEDZI :( CZY TO GRZYBICA? MUSZE SIE TUTAJ ZAPYTAC BO NIE MOGE TEMATU ZALOZYC. MÓJ CHŁOPAK TEZ SIE PO JAJKACH DRAPIE CZY PRZEZ SEKS SIE MOZNA GRZYBICA ZARAZIĆ? :> AH JAKA JA NIEODPOWIEDZIALNA JETSEM :(

Gość blondkapturek842
Powiedział o tym trawniku bo go zadkalo.. ale miał ochotę

Gość boond
ja mam 30 lat ale nigdy nie zapomnę seksu ze starsza kobietą nigdy wiecej młodszej starszee kobiety są odważniejsze nie tylko w łóżku łatwiej się z nimi rozmawia uprawia sex itp