Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieska owieczka 2323020339

Co kupić do PACZKI dla biednej STARUSZKI na święta???

Polecane posty

Gość zdesperowana mamadwójki
Sląsk

Gość UWAGA UWAGA NA ANNE
BAWON, GAWON Z SOSNOWCA Z ULICY CHOPINA. TO OSZUSTKA-WYLUDZACZKA

ktoś tu pisał że jest ze Śląska...

23213213213- slabo cos ta biede znalas skoro bys pogardzila mortadela czy kapciami:O ja jak bylam biedna to nic nie jadlam przez 3 dni na przyklad i wiesz co? Mortadela bylaby dla mnie rarytasem. Jest snieg u ciebie teraz? przejdz sie wiec w kalapkach teraz po nim i powiedz mi czy jakibys cala zime musiala tak chodzic to bys gardzila czyms czy nie?

nie mieszkam na slasku ale bywam na dolnym jednak paczke jak cos moge wyslac tylko, ze juz na swieta nie dojdzie znajac poczte polska:O odezwe sie na maila do ciebie mamo. Moze ktos ze slaska jest i ci pomoze przed swietami

Gość UWAGA UWAGA NA ANNE
nie wysyłajcie jej nic. To oszustka. Takie tematy co chwile tu są. Nie jedna afera z nią była. Sprawa nawet na policje trafiła.

właśnie to prawda - mi się obiło już kiedyś coś o uszy o matce z dwójką dzieci właśnie z Katowic, Sosnowca no z południa w każdym bądź razie....

uwaga uwaga Ty dziewczyno masz jakomś manie na moim punkcie sledzisz moje tematy i piszesz bzdury

i była tu wojna na kafe o nią.

Gość 23213213213
Ewelina- nie wiem czy ma sens wykłócanie się o to, kto byl biedniejszy, ale nawet z jednej renty przy dobrym gospodarowaniu starczy jedzenia dal 2-3 osób i to normalnego. Więc u ciebie chyba wchodziła w grę niegospodarnosc, bo zeby nie miec na mortadelę czy kapce z lumpeksu raz w roku co kosztuja 10 zł to juz chyba jest patologiczna rodzina, co zamiast kupowac jedzenie chleje... nie ma sensu zreszta sądzic ludzi, że skoro ty miałas taką skrajną nedzę, to babcia co ma 700 zł emerytury juz nic nie potrzebuje...

jeżeli to do mnie, to nie pochlebiaj sobie , aż tak mnie nie interesujesz. Ale fakt było coś takieggo. Radzę bardzo dobrze tę osobę sprawdzić założenie sobie maila nowego to nie problem...

ja nic nie wiem:O ale kiedys pisalam na maila jakiejs mamie, ze pomoge i zero odezwu a potem kolejny temat byl. Jednak to ni byla mama dwojki dzieci a jednego.

Gość 23213213213
zdesperowana mam dwójki- do wielu dni zamieszczasz na kafe swoje prosby, nikt ci na razie nie pomógł??? Czy zbierasz cały wagon zarcia? :p

pierwszy raz zamieściłam post a nie od wielu dni. tylko o troche jedzenia prosze

23213213213- nie ma co sadzic ludzi, a mnie osadzilas:O Bylam sama, zadna patologia, nie mieszkalam z rodzicami musialam sie sama utrzymywac. Wystarczy?

Gość 23213213213
no nawet masz ten sam nick...

Gość ythujrtdh
to przestań wyłudzać jedzenie naciągaczko jedna. EwelinaEwa jesli to Anna z Sosnowca z ul. Chopina 9/10 to daruj sobie wysyłanie paczki.

Gość 23213213213
Ewelina - to ile kasy miałas na mc że nie mogłas kupic papci za 10 zł raz w roku? Tez nieraz mi nie starcza kasy do pierwszego, jak i połowie Polski

właśnie ja też ten nick kojarzę, serio!!

dziewczyny!!! nie licytujcie się proszę jedna i druga wie swoje i możecie tak do rana. SPOKÓJ :) :) każdy jest inny a rozmawiamy tu o "mojej" "Babci" a nie o Was z całym szacunkiem :D

ewelina wpisz może w google te dane albo kafe, nie wiem ale cośpowinno wyskoczyć

23213213213- kapcie mialam, ale co cie to obchodzi? Troszke mnie zawiodlas, bo wiesz ja swoja biede przeszlam, teraz mam dobrze, pomagam jak moge itd. Tobie tez, ale nie bede pisac co i jak przeciez sama wiesz. Milej nocy, dobranoc.

Ewelina, to o tym, że się zawiodłaś to do mnie???

Gość 23213213213
to jak mieszkałas sama, pewnie miałaś konkretne dochody- nie mówię że wielkie- ale pewnie był kłopot z gospodarowaniem kasą, młode osoby czasem na początku się gubią, nakupią kosemtyków i potem płacz... własnie dziewczyna pisze na sąsiednim topiku, że niektóre rodziny ze szlachetnej paczki, np. 6 osobowe dostały : DWIE POMARAŃCZE, CZEKOLADA, KAKO, NAPOCZĘTY (!!!!!!) PŁYN DO MYCIA NACZYŃ- NA SZEŚCIOOSOBOWĄ RODZINĘ! lub PACZKA CHIPSÓW, RYŻ, SŁOIK DŻEMU, DWA KILO MĄKI to wg sznownej Ewelinki powinny się posrac ze szczęścia, bo to bidaki klasa nizej od niej, szanownej pani, i to że ona marzy o Ibizie latem jest noramlne, ale nizsze klasy mają tez miec niskie marzenia, najlepiej pod podłogą... :p mentalmosc Polaczka

Gość lepiej dostac to, niz nic
w koncu Nie ma obowiazku dawac paczek, dobrze ze ludzie w ogole dają.

232..... NIE moja droga to tytaj nie rozumiesz, myślisz inaczej i zaczynasz sie robić wredna. Zupełnie nie o to ewelinie chodziło.

Gość 23213213213
dobra, to idę, nara. :p