Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aj la wiu.....

Nie warto czekać z seksem i brac slub na całe zycie

Polecane posty

whedif->po prostu miałam takie "szczęście", że trafiałam na facetów, którzy preferowali seks jeśli nie na 1 to na 3 randce więc takich skreślam,a kiedy już myślałam, że trafiłam na faceta, który podziela moje poglądy na ten temat to po 8 miesiącach odszedł do młodszej bo stwierdził, że ja anwet loda mu nie zrobię więc już wolę trwac w tej mojej "cnocie" bo żadnemu facetowi juz nie zaufam, brzydzę się

bo to znaczy że go nie kochałaś, dziewica jeszcze. to po co miał być z Tobą na siłę jak się nie czuł kochany? a całowaliście się chociaż?

nie łącz miłości z uprawianiem seksu...tak całowaliśmy, były nawet pieszczoty w jakimś tam stopniu, ale jemu to nie wystarczyło, no cóż, to on mnie nie kochał skoro zostawił dla młodszej i tylko dlatego, że mu nie dałam du...prymityw

Gość dlaczego od razu prymityw?
mieliście inne oczekiwania, więc odszedł, miał do tego pełne prawo.

dziewica jeszcze to chyba marny projekt:) nawet nie będę polemizować z tymi absurdami, które tu powypisywałaś biedny facet tyle czasu w błoto

owszem miał prawo, ale czy do rozpowiadania o naszym związku i naszych sprawach moim koleżankom, zabranie prezentow które mi dał, groźby też miał prawo?bardzo dobrze ze odszedł...czy ktos chcialby byc z facetem który leci do innego obcego domu i gada o prywatnych sprawach waszego związku?nie sądze

whedif->a co uważasz za absurd???a to, że zrobił brzuch 17tce to uważasz za mądre podejście do życia?zwłaszcza ze utrzymuja go rodzice, pracy nie ma, ba nawet matury ale chce zakładac rodzinke...no ale seks najważniejszy to go w koncu dostał

a co Ty się teraz bronisz dopisując nowe fakty:D chcesz na to nabrać WHEDIF?:D

grzechem ciężkim jest okazywanie komuś miłości hm:D dopracuj projekt:)

Gość dlaczego od razu prymityw?
dziewczyno, a skąd forum ma wiedzieć, co zrobił Twój były? co nas to obchodzi w ogóle :D miał prawo odejść jeśli coś mu nie pasowało i tyle, więc daruj sobie rozpisywanie się o tym, jaki to on nie był. z takim się zadałaś, co Ty, ślepa byłaś? i to, że byłaś z facetem bez matury świadczy też o Tobie.

używasz dziewictwa do usprawiedliwienia tego że się nie dobraliście

tak byłam ślepa, teraz to wiem, a co do "nowych faktów" to napisałam je tylko w nawiązaniu do uzycia słowa "prymityw" - bo dla mnie facet który odchodzi tylko dlatego, że nie dostał czego chciał to prymityw i tyle

tylko co to jest te korzystanie z zycia jak bylem maly to dla mnie to bylo granie w pilke i lazenie po lesie jak bylem wiekszy to byla gra w gry komputerowe w kazdej wolnej chwili i masturbowanie sie tylko co mi z tego niby korzystalem z zycia liczy sie to co teraz gdybym byl teraz szczesliwy to nie obchodziloby mnie to ze np w dziecinstwie przymieralem glodem i na odwrot gdybym byl nieszczesliwy teraz to jakie to by mialo znaczenie ze kiedys mialem klawe zycie i w ogole jesli jedynym sensem zycia maja byc przyjemnosci dobra zabawa to jest to smutne chcialbym wierzyc w dobro i ze to co robie ma jakiekolwiek znaczenie

whedif->nie myl okazywania miłości z popełnieniem grzechu ciężkiego jakim jest seks przed ślubem, bo gdyby to było tylko okazywanie miłości to czemu pary przed slubem sie z tego spowiadaja????

dziewictwo do slubu ma swoje zalety przedewszystkim cieszysz sie ze twoja kobieta byla tylko z toba i nie martwisz sie ze poprzedni byl lepszy w lozku

ja na przyklad zaluje i az sie sam sobie dziwie ze do tego wracam ze nie zrobilem nic zeby poznac pewna dziewczyne ktora mi sie nie podobala i juz pewnie bede tak wspominal do konca zycia i to jest takie moje male cierpienie