Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilith-marlie

Do mam psiar: wyzel niemiecki krotkowlosy

Polecane posty

Gość wlascicielka wyzlaaa
moja suka tez jest troche jak szczeniak. Stara baba a rozbrykana, bawi sie, skacze, faktycnie jest chyba niedojrzała :D

Gość K.klementyna.
Meaaa te rude spaniela maja jakaś skaze psychiczna i u mojego występuje agresja , potrafi ugryźć jak ktoś sie kręci koło miski, ale dzieci nie rusza nawet jak go ubiegały w sukienkę i w wózku taszczyly to tylko obojętnie patrzył, ale dorosłego potrafi ugryźć ,

W mojej rodzinie jest i zawsze było wiele psów, ale akurat zadnego wyżła. Mogę tylko powiedzieć że nie ma tak że jakaś rasa cała jest identyczna, np moja babcia ma już 4 spaniela i kazdy jeden po kolei był inny, więc nikt nie powie Ci jaki bedzie twój wyżeł :) co do dzieci to najfajniejsze są labradory, z tego co widzę i mogą spać w budzie.

klementyna - to widocznie trafilismy na mega spokojny egzemplarz. był rudy :D a przeżył z nami 17 lat i nigdy nikogo nie ugryzł. potulny jak baranek :)

Gość K.klementyna.
Albo mój jakiś liny :D ale dopóki poluje i nie ślubie zwierzynę to mu będę darować :D Chociaż biedak do 12 sie zbliża i juz coraz mu ciężej :(

klementyna - mysle, ze twoj to bardziej typowy spaniel ;) siostra mojego była wredota - na szczescie popełniła samobójstwo skacząc z balkonu z 3 piętra :P a w naszym bloku mieszkały babka i matka mojego. obie wredoty

ale wiesz co? ciągnie mnie do spanieli... chciałabym mieć. tylko boję się tych uszu... mój bardzo chorował. drożdżaki - kupa kasy na leczenie, cierpienie psiaka. potem z tego zrobił sie nowotwór i przerzuty miał do mózgu i musielismy uspic. gdyby nie raczysko to ciekawe ile by jeszcze pociagnał. 17 lat to piekny wiek ;)

Gość K.klementyna.
Mój ma problemy z lapami , uszy go na szczęście omijają Weterynarz kazał mu tylko odsłaniająca uszy więc po domu chodzi w kucyku :)

Gość K.K.
Dnia 19.12.2012 o 10:56, Gość K.klementyna. napisał:

Moze kupcie labradora To pies domowy. Pies myśliwskiej w domu to troszkę kłopot,ataki pies potrzebuje sie wybierać, moze polować na zwierzaki sąsiadów i na kota Sama mam w domu spaniela polujacego i wiem jak to pachnie 🙂

Widzę, że jest Pani bardzo zorientowana... Tak się składa, że Labrador należy do tej samej podgrupy co wyżeł tj. psy myśliwskie, aportujące..