Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biłdgrmu

Aaa pomysły na prezenty

Polecane posty

Gość mmg6
Wszystkim, którzy szukają prezentu na ostatnią chwilę polecam zajrzeć tutaj http://www.superprezenty.pl . Mają tam niesamowite upominki dla każdego. Zobaczcie sobie też tam na ceny - znacznie niższe niż ma konkurencja.

Gość gość
ja kupiła super zestaw szklanek, moja rodzinka ma fazę na picie soków domowych , wrzucają do sokowirówki z panasonica i przydadzą im się takie szklaneczki akurat do koktali

Gość migotka55
Tutaj http://www.kwiatowaprzesylka.pl jest wiele pomysłów na prezent. Są tam bowiem dostępne przepiękne bukiety żywych kwiatów, ale nie tylko. Można też do takiej przesyłki dołączyć upominek. Jest w czym wybierać. Na pewno osoba obdarowana się ucieszy.

Gość gość
A próbował, ktoś keidys robic prezenty przez za10groszy.pl ? Ktos ma doświadczenie z tą stroną/ Bo skoro można taką kasę zaoszczędzic jak mówią to po co przepłącać....

Gość gość
Jeżeli chodzi o prezenty,to zamawiam je na stronie Gallantry.eu mają szeroką kolekcję eleganckich,skórzanych portfeli.

Gość PolaOla99
Ojcu jakąś dobrą książkę :-) Albo filmy na dvd, może jakieś kolekcjonuje? chłopcu 13 lat to ciężko... może jakaś gra na komputer albo playstation jak ma??? mamie perfumy, albo voucher do spa, albo jakies dobre kosmetyki, np profesjonalne zeby się poczuła jak u kosmetyczki albo u fryzjera, np lbiotika professional therapy :-)

Gość gość
Polecam sklep http://oryginalneprezenty.pl ciekawe pomysły na prezent dla każdego członka rodziny. Sama zrobiłam tam różnorodne zakupy pod choinkę i każdy obdarowany był zadowolony z otrzymanego prezentu. Ceny bardzo atrakcyjne w porównaniu do konkurencji.

Gość gość
Właśnie co do za10groszy to w jakich cenach zdarzyło się wam zakupić jakieś towary? Mocna przebitka czy nie do końca?

Gość gość
ja dostałam komplet srebrne biżuterii z topsilver.pl jest piekne, nie powiem, że jestem jakos zaskoczona, bo sama sobie wybierałam taki żeby mi się podobał, żeby później nie wymieniać, ale strasznie mi się podoba. Biżuteria jest oryginalna, srebro próby 925, sprawdzałam u jubilera, jest ok.

Gość gość
Ciekawym i zarazem praktycznym pomysłem na prezent dla kobiety,są także kosmetyki,warto poszukać na McoUrody.pl gdzie każdy znajdzie coś dla siebie.

Gość gość
Dla mnie osobiście bardzo fajnym i ciekawym pomysłem na prezent są perfumy,zresztą w niższej cenie ( oczywiście te oryginalne) można znaleźć na Refan-lublin.pl

Gość Chudzinka133
Mój mąż ma niedługo urodziny. Zawsze mam problem z prezentem dla niego, ale tym razem jest inaczej. Kupię mu nowy portfel, bo jego stary już się rozpada. Już go nawet zamówiłam w sklepie internetowym SuperGalanteria.pl. Jestem pewna, że produkt będzie dobrej jakości, gdyż kiedyś zamawiałam od nich torebkę i produkt był w pełni zgodny z opisem.

Gość gość
Hej! A ja polecam biżuterię,można znaleźć przez internet naprawdę fajne i ładne komplety,na ZlotaLinia.com i to tez rewelacyjny pomysł na prezent dla bliskiej osoby.

Gość gość
uniwersalnym prezentem mysle ze jest zegarek, kazdemu sie przyda. na www.e-zegarki.pl maja duzy wybor i fajne ceny

Gość gość
Warto pomyśleć także o akcesoriach,ozdobach typowo urodzinowych,a te znajdziecie na Lolle.pl mają bardzo szeroki wybór i niższe ceny.

Gość gość
Ja lubie prezenty od serca a nie kupne. Teraz na walentynki przerobiłam wspólne zdjęcie i dzieki http://www.fortis.net.pl/ zrobiłam z niego podkładkę pod mysz. Fajnym pomysłem jest też kalendarz.

Gość gość
Słyszałem, że niektórzy prezenty próbują kupować na za10groszy :D patent dobry no nie? :D

Jeżeli ktoś aż tak chce oszczędzać na prezentach, żeby kupować używane to okey... Ja osobiście wychodzę z założenia, że już lepiej zrobić coś samemu lub kupić jakiś drobiazg. Jak sama nie wiem co kupić danej osobie, bo brakuje mi pomysłu to sięgam po książki z księgarni Libra.pl. Ostatnio nawet kupiłam bardzo ciekawą o I Wojnie Światowej dla brata z tego działu: http://www.libra.pl/kresy-i-pogranicze/ Wiem, że interesuje się tym tematem, więc na pewno będzie zadowolony z takiego prezentu ;)

Gość MarlenaZab
A może cinnibird rzeczywiście ? bardzo fajna alternatywa - oryginalna. Mama nasz a była bardzo zadowolona, ale ona lubi takie gadżety :) Poza tym kawoszka z niej ;)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość Zenon78
Ja podsunę pomysł na jakąś lustrzankę. Przyszła moda na selfie, na robienie zdjęć ludzi, krajobrazu, na komunikowanie się przez obrazy na niektórych portalach więc taka lustrzaneczka będzie niezastąpiona dla wielu osób i przyda się na każdej wycieczce. Teraz są w przyzwoitych cenach, na przykład na avans.pl są i to takie lepsze. Ewentualnie zamiast tego jakiś smartfon z bardzo dobrym aparatem, ale to nie to samo ;)

Gość poczwarka09
ja jak mam kupować prezenty takie naprawdę na wyjątkowe okazje i dobrej jakości (wiadomo, że teściowej czy szefowi chińskiego badziewia się nie da...) to kupuję tu http://epraktyk.pl/ mają promocje często, można wyhaczyć super rzeczy za niewielkie pieniądze

Gość yeliś
Może ksiażka??? Rzuć sobie okiem chocby na inbook.pl, mają duży wybór w bardzo fajnych cenach, więc też nie przepłacisz :P