Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna rapera

co kupac mezowi na swieta od mikolaja pod choinkie

Polecane posty

Gość dziewczyna rapera

Hej, co kupic mezowi? Chce mu zrobic niespodziankie. Ostatnio we wrzesniu kupilam mu laptopa I mial to byc prezet na wszystkie najblizsze swieta przez najblizsze dwa lata, ale nie moge sie powstrzymac I musze cos kupic. Uknulam sobie taka historyjke: pojdziemy na wigilii, zjemy itd. Jakies tam dzieci dostana prezenty I czesc starszych, a on nie, nawet nie bedzie na nic liczyl, bo wie, ze juz dostal dawno. Ale jak wrocimy do domu to ja sie zakrece I bach wrzuce prezent pod choinke. A on zobaczy I zawal na miejscu, szok, apatia, armagiedon. co wy na to? Fajny pomysl? Z reszta ja pisze w sprawie propozycji na prezent, co mu kupic.

Gość w ogromnym przelocie XV
A bez reszty w jakiej sprawie piszesz?

Gość chopek rostropek.
Kup mu madrzejsza Babe.

Gość dziewczyna rapera
On ma dobra erekcje na wszystko. Bez reszty to ja zawsze kupuje w restauracjach, nigdy nie biore reszty. Uchodze za burzuja, tzn. Zgrywam takiego, wiec napiwki to podstawa. a teraz uwaga, poki co wymyslilam to: zegarek za sto zlotych (jagna mowi, ze za sto zlotych to badziew, no tak, najlepiej jak kupie mu za cala moja wyplate, czyli za tysiac), albo kubek I miske w ksztalcie pilki noznej. Co wy na to? Dajcie swoje propozycje. Prosze.

Gość dziewczyna rapera
Co z tego ze mu kupie inna babe, jak on innej nie bedzie chcial. On ma ideal, I lepszej nie znajdzie. przejdzmy do tematu, powaznie pytam, co mu kupic.

Gość dziewczyna rapera
Sarepska, ty to sie nawet nie wypowiadaj, bo Twoje zdanie jest dla mnie jak widmo, zjawa, duch, zmora, upior, tytanik, rozumiesz? Przyjaciele, kolezanki, ktore maja mezow I robia im mile niespodzianki, co polecacie? ok koniec zartow, porozmawiajmy na powaznie.

Gość dziewczyna rapera
Dzieki kurcze, wiedzialam, ze na was mozna liczyc. Bez was to jak bez lewej reki. Spokojnie dam sobie rade. Phi

Gość to ja sie podszywam
Hej kup mu cos fajnego.

Gość dziewczyna rapera
Ok, kupie. Dzieki.

Gość seidicci
ale co my ci mamy powiedziec? Toz ty go znasz najlepeij wiesz co lubi, co by chcial dostac i czego mu brakuje moze teraz....

14:16 [zgłoś do usunięcia] dziewczyna rapera Sarepska, ty to sie nawet nie wypowiadaj, bo Twoje zdanie jest dla mnie jak widmo, zjawa, duch, zmora, upior, tytanik, rozumiesz? Przyjaciele, kolezanki, ktore maja mezow I robia im mile niespodzianki, co polecacie? ok koniec zartow, porozmawiajmy na powaznie. X Y Z Ja polecam zdziwioną Jolkę.

Gość dziewczyna rapera
No nie wiem, dajcie przyklady co wy kupujecie swoim mezusiom. Ja nie mam pomyslu, poza tym co napisalam. Ale czy nosi sie w dzisiejszych czasach zegarki? I czy za sto zl naprawde kupie taki badziew? ok sarepska, daje ci pozwolenie, mozesz zostac. Ale doradzaj konkretnie a nie jakies dyrdymaly kalem pisane.

Gość dziewczyna rapera
Sarepska a co to jest zdziwiona jolka? Ps. On ma ps3, ale ma malo gier. Moze znacie cos fajnego? A moze cos zwiazanego z boksem? ciuchy odpadaja, kosmetyki, perfumy tez, wszystko ma. A moze jakies fajne lustro, albo szafka na buty?

Gość dziewczyna rapera
Lu bi strzelanki, jesli cos ci to mowi to gral w jakiegos baterflaja I workrafta czy jakos tak. Ale szczerze to mnie takie prezenty nie fascynuja, ja zadnego pozytku z tegoi nie bede miala, a I on pewnie ze dwa razy zagra I polozy w kat. A co Ty musztarda kupillas swojemu mezowi, o ile go masz. Chyba, ze sama jestes mezem.

Gość dziewczyna rapera
A nie sory, to nie workraft tylko kal of duty 3.

Gość dziewczyna rapera
Prosze pomozcie. Czym sobie zasluzylam na takie traktowanie? Nie jestem wulgarna, ani agresywna, zawsze sluze wam pomoca. Pomozcie I wy, tylko ten jeden jedyny raz. Nie chce kupic badziewiu, chce zablysnac choc raz, prosze...

Gość ertert
skaro jestes idealna żona no to powinnaś wiedzieć co twój mąż chciałby dostać z czego by sie ucieszyl. wiec po co pytasz na formu

Gość dziewczyna rapera
On sie ucieszy ze wszystkiego. Nawet jakbym napisala na kartce wesolych swiat I pokolorowala to I tak by sie uciesazyl. Ale mimo wszystko ja chce sie wysilic I cos kupic, cos co przy okazji I mnie ucieszy.