Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxo.loko15

Antybiotyk na pusty żołądek, otry ból brzucha podczas miesiączki, pomocy?

Polecane posty

Gość xoxo.loko15

Dzisiaj rano jak się obudziłam bolało mnie gardło ogólnie słabo się czułam, nie chciało mi się nic jeść więc wziełam antybiotyk na pusty żołądek! :/ Poszłam do szkoły i przez cały ten czas zaczeło mi sie w głowie kręcić, MASAKRYCZNY BÓL BRZUCHA, NIE DA SIĘ TEGO OPISAĆ. Mam teraz miesiączke myślicie że to od tego? Czy od tego nieszczęsnego antybiotyku który wziełam na PUSTY żołądek:/ Musiałam wziąść na pusty bo nie mogłam nic przełknąć źle sie czułam wiec nie hejtujcie mnie że jetem głupia itp....... Mama po mnie przyjechała i poszłam OD RAZU do domu spać (wziełam nospe przed spaniem na bol brzucha) przed chwilą sie obudziłam boli mnie troche brzuch ale juz nie tak bardzo. Ale wczesniej w szkole to chodzić nie mogłam, myslalam ze mama ze szkoly mnie na rekach wyniesie poprostu nie moglam sie wyprostowac, bylam blada i bylo mi zimno :/ Miał ktos tak samo? Czy to ze boli mnie brzuch to przez ten antybiotyk? Poprzedniej jak mialam okres to zazwyczaj brzuch troche bolał !;/ plis pomozcie ;/

Gość xoxo.loko15
ps: od 3 dni mam suchy kaszel

Gość xoxo.loko15
pomoze ktos? ;(.

Gość jak masz takie
ja tez biore na pusty zoladek, a wtedy boli i to bardzo, a teraz tez cie boli ?

Gość jniuhh
zawsze do lekow trzeba cos zjesc nie drazni sie zoladka moglas wcisnac w siebie ten 1 kawalek chleba i herbate

weź jakiś probiotyk osłonowo np. lactoral i nie bierz więcej antybiotyku na pusty żołądek