Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo oszukaństwa nie zniese

Prawda jest taka, że gdybym wymacał u baby, że ma sztuczne cycki...

Polecane posty

Gość Często pierwsze dzieci są....
Naturalna kobieta ma taki busz pod pachami, że naturalny zapach po godzinie musi być zniewalający. O reszcie nie wspomnę... futro na nogach, często wąs itd. I nie pisz, że blondynki nie mają, bo mąż jak zobaczył koleżanki nogi pod światło, to obiad mu obrzydł. A jej się wydaje, że nic nie widać, bo ma takie jasne owłosienie, coś jak sierść świni. Ale jest naturalna!

więc dobrze, że się nie zalogowałem:D, mniejsza z tym wyraz "suczko" jest dla ciebie jedynie zaczepieniem do wszczęcia histerycznego oburzenia to także potrafię zrozumieć

Hehehehe. Mylisz się. Nie mam nic poprawianego i nie zamierzam sobie nic poprawiać. Poza tym nieco za młoda jestem żeby takie operacje sobie fundować. Nie powiedziałam też nigdzie że pochwalam kobiety które sobie poprawiają cycki lub usta. Są mi takie osoby obojętne ponieważ moim zdaniem jeśli ktoś chce sobie zrobić tatuaż to niech sobie robi i to jego sprawa. Tak samo z operacjami plastycznymi.

gmdka i co z tego skoro walicie i tak pod sztuczne cyce a naturalnymi gardzicie Zdecydujcie się w końcu" Naturalne duże cyce są najczęściej u grubasek. Szczupła z dużymi cycami, to może 1/200. Pomijam, że o duże cyce dość szybko upomina się grawitacja i są obrzydliwe.

są ci obojętne, bo to potencjalnie nie ty zostaniesz oszukana... dla mnie ma to kolosalne znaczenie, a dymany być nie lubię

A jak biedna laska ma jakiś drogi ciuch, to też ją wypierdolisz gdy dowiesz się że jednak jest biedna? Taki ciuch też wprowadza w błąd... :P

jeśli powie na początku to nie natomiast nieczęsto się zdarza, aby bawić się cyckami na pierwszej randce, a wymacanie następuje zazwyczaj w nastęstwie czegoś... zresztą dajmy temu spokój

Gość ghrrrhhrr
"Naturalne duże cyce są najczęściej u grubasek. Szczupła z dużymi cycami, to może 1/200." Dokładnie. Sama nie znam w rzeczywistości żadnej szczupłej osoby, która ma duże piersi. Nawet średnie zdarzają się rzadko u osób szczupłych (znam takie 2 osoby. Reszta ma malutkie piersi. Oczywiście u osób grubych jest inaczej. facetom się zachciało, żeby kobieta była szczupła ale z wielkimi cyckami i oczywiście te cycki mają być naturalne ale wyglądać powinny jak te sztuczne :o Masakra, za dużo kolorowej popkultury :O

ani słowem nie wspomniałem o ciuchach. trzymaj sie tematu i nie panikuj

nie pisałem także o wielkości biustu. faken. opanuj się laska. chodzi mi jedynie o tzw. sztuczny biust

Albo lepiej w drugą stronę... będzie w łachmanach, po czym w końcu powie, że jest milionerką. A ty nie znoszący oszukaństwa będziesz musiał ją wyrzucić. W końcu milionerka musi ubierać się jak milionerka, a bidna jak łachmanka. :P Bidna też nie powinna przyjmować ciuchów od bogatych, bo mogą innych wprowadzić w błąd swoją jakością, czy marką.

Ale oszukaństwo to oszukaństwo... i już... nie bądź wybiórczy.. Jak znajdziesz grubaskę z wiszącymi worami do pasa. To jest to naturalny biust i nawet nie musisz macać... to widać z kilometra..

wpadasz w dziwne skrajności. to o czym piszesz to nieco inny temat, bynajmniej dotyczący pompowanych cycków... gwoli ścisłości - nie rozwijaj "oszukaństwa" na poboczne tory, bo się niepotrzebnie rozdrobnimy

Więc bierz się za cycatą grubaskę z worami... masz pewność naturalności. I po problemie...

Gość gmdka
ja i tak jestem święcie przekonana, że autor i tak się ślini do sztucznych cycków. Ot taka męska hipokryzja

uważasz, że naturalny, piekny biust to jedynie domena grubasek? ...że musi być obwisły? :D hehh. daruj sobie takie spostrzeżenia

oszukaństwo to oszukaństwo.. sztuczne cyce nie są większym oszukaństwem niż makijaż. Przecież na dzień dobry nie krzyczy się do nikogo, że ma sztuczne. Ani, że ma prawdziwe. Tak jak z makijażem udaje się idealną cerę, która tak naprawdę w rzeczywistości nie istnieje.

bo oszukaństwa nie zniese uważasz, że naturalny, piekny biust to jedynie domena grubasek? ...że musi być obwisły? hehh. daruj sobie takie spostrzeżenia" Ja nie znam osobiście żadnej takiej. A znam mnóstwo kobiet ... szczupłe mają małe w 99,9%. Reszcie biust po 30-tce opada i tu żaden krem nie pomoże.

potrafisz się trzymać tematu? oszukaństwo ma wiele twarzy, jednak ja skoncentrowałem się na tym które najtrudniej rozpoznać. z resztą zazwyczaj daje sobie radę, aczkolwiek trzeba przyznać, że paleta waszcy sztuczek jest conajmniej imponująca

A wasze sztuczki, to mit? Widzicie kobietę, to od razu się prężycie, aby niby pokazać jacy jesteście męscy. Wciskacie kity aż dudni... Żaden nie jest szczery i nie mówi, że fiuta to prawie nie widać, że jest brudasem, pijakiem i niewiele wartym gnojkiem. Każdy gra cud na Wisłą, a potem wychodzi oszukaństwo...

Gość ghrrrhhrr
"szczupłe mają małe w 99,9%. Reszcie biust po 30-tce opada i tu żaden krem nie pomoże" zgadzam się

Ale też żaden od razu na dzień dobry nie informuje, że ma znikomego fiuta. Też czujemy się oszukane po odpakowaniu. :P