Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KeBe

okres czy nie?

Polecane posty

Gość KeBe

zaczęłam używać tabletek anty i biorę już 17. tabletkę z pierwszego opakowania i całe te 17 dni mam okres... tabletki biorę regularnie, żadnej nie przegapiłam, dziś dzwoniłam do gina i kazał mi brać po dwie do niedzieli i zadzwonić. trochę się boję, że to może być powiązane z raną po cesarskim cięciu (23 lipca) bo wychodziły ze mnie przezroczyste kawałki żyłek więc myślę że to szwy i tak sie zastanawiam czy to nie od tego mogę tak krwawic... na dodatek strasznie duży kawałek 'mięsa' dzisiaj ze mnie wypadł i dziś mocno ze mnie cieknie... ale przeciez minelo juz prawie 5miesiecy a dopiero teraz te nici zauwazylam... czytałąm ze jak ma sie tak dlugo okres to bedzie trzeba czyscic macice itd... a moze ja mam po prostu zbyt bujna wyobraznie i sama sie strasze? prosze o wasze zdanie na temat... czy to po prostu od tabletek mi sie okres przedluzyl?

Gość kochammambe
e tam w pierwszym opakowaniu prawie caly czas okres mialam. ureguluje ci sie to :)

Gość KeBe
zostaly 4 tabletki i potem niby powinno byc krwawienie z odstawienia, normalnie nie moge sobie wyorazic ze kolejny tydzien bede miala okres tak non stop :| dzieki za odp przynajmniej wiem ze po prostu swirowac zaczynam :)

Gość kochammambe
ja tez tak mialam.. normalnie wkurzajace ale juz za drugim opakowaniem bylo wszysto dobrze :)

Gość KeBe
a zapytam cię jeszcze, czy byłaś z tym u gina, czy przeczekałaś sama? :)