Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the kłółik

sklasyfikowalibyscie swoją urodę jako słowiańską?

Polecane posty

osobiście - od zawsze uważałam, że charakteryzuje mnie typowo słowiańska uroda (z wyjątkiem koloru włosów)... do niedawna. kilkanaście razy pomylono mnie z Francuzką, kilka z Włoszką i raz z Hiszpanką. :O i to wszystko w ostatnim miesiącu :O

Gość bdsihsdcbsc
raczej nie mam slowianskiej urody

Gość tammm
a jaka to jest słowiańska ?

słowiańska to kmiecio-kartoflano-przenno-buraczana... morda zacięta, zgrymaszona. konfidencko- katolicka nie da sie pomylić z niczym innym

'morda zacięta, zgrymaszona' - no to właśnie ja :classic_cool: ­ za Niemkę to akurat nie chciałabym być brana :D a Ciebie ZDZ jakbym zobaczyła na ulicy - od razu wiedziałabym żeś Nasza :P 🖐️

bylabys pierwsza bo jeszcze nikt po wygladzie nie zgadnal a juz slyszalam chyba wszystkie mozliwe kontynenty...

Biest29 ‏ ty akurat nie wyglądasz przeciętnie, ale wyjatkowo powstrzymam się od złośliwości:D

Gość sherry123aaaa
ja mam urodę raczej egoztyczną, bywałam mylona z hiszpankami, włoszkami i francuzkami.

Gość Ania233333333
słowianska uroda to : delikatne rysy twarzy ( w przeciwienstwie do nordyckiej gdzie sa mocniejsze) , wlosy blond w ciepłym słomianym odcieniu lub jasny , cipely braz ( choc wiekszość ludzi kojarzy ten typ z blondem) oczy zielone lub niebieskie, karnacja raczej jasna ,ale o ciepłej , bzrskwiniowej barwie , łatwo sie opala na braz jak na jasna karnacje. sylwetka czesto drobna ,ale kobieca Dla porownania typ nordycki to bardziej ,, zimny " typ. włosy popielaty blond lub jasny i chłodny . cera porcelanowa i z rumiencami nie raz . oczy czesto niebieskie. Słabo sie opala . Czesto wysoki wzrost

Gość Ania233333333
taaaa ‏ wy wszystkie jestecie mylone ależ kurwa pyszna jazda:D

A ja nawet nie wiem co to :D chociaż ostatnio usłyszałam, że wyglądam jak francuska dziewczynka, cokolwiek to znaczy.

naprawdę? :D według mnie masz na tyle polską facjatę, żeby rozpoznać z daleka Twoje pochodzenie. lata praktyki na irlandzkim lądzie. :P

Gość Ania233333333
zreszta pojedz do Lwowa czy Moswy tak wiele dziewczyn ma taka typowo słowianska urode ;)

Biest29 ty akurat nie wyglądasz przeciętnie, ale wyjatkowo powstrzymam się od złośliwości Jakos zajarzylam ze masz do mnie jakos niechec choc nie mam pojecia dlaczego. Daruj sobie zlosliwosci bo nie wiedomo mi bym ci cos zrobila. Jesli uwazasz mnie za brzydla spoko --twoj gust.

Gość Ania233333333
może i farbowana ,ale na tym zdjeciu osiagneła efekt urody słowianskiej :) albo Sasha Strunin też ma taka słowianska urode

przecież darowałem sobie... :P ...........wyjątkowo

Gość chlop z krwi i kosci
taa... tutaj same pieknosci pisza, albo cudowne slowianki z waga 50 kg, mylone na ulicy z miss swiata, albo poludniowe typy urody, ktorym kazdy mówi ze wygladaja jak penelope cruz buahahahh a w rzeczywistosci paszczurzyce stare

Gość chybaniemuszemowickimjestem
mi sie wydawalo,że mam słowianska ale obcokrajowcy jak mieli zgadywac to dawali typy włoszka albo rosjanka :O od niedawna jednak, gdy uzywam jasniejszego fluidu biorą mnie za żydówkę :( rowniez rodzina :(

'polska facjata' - w tym temacie wyjatkowo brzmi jak obelga :D

prawda jest brutalna wszystkie macie POLSKIE twarze i nic tego nie zmieni... może wam się wydawać, że jest "nieco" inaczej, ale wasze facjaty ( niektóre nawet śliczne ) są swojskie jak wiejska kiełbasa:D ‏ ....a ta jak wiadomo smakuje najlepiej;)

nie miałam na myśli niczego obelżywego. :classic_cool: osobiscie biorę za, powiedzmy, obelgi porównania do hiszpanki czy innej włoszki. słowiańska uroda powinna kojarzyć się z komplementem (ale to dotyczy jedynie kobiet :D )