Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Napalona 86

Kto z was ma ochote dziś trochę poświntuszyć?

Polecane posty

Gość 1349blackmetal!
zjedzci sobie czekolade to przestaniecie pisac pierdoly zboki

Gość tallar
haha :D a moze bys sie pouczyla bo pewnie jakies dyktando po swietach bedzie

tallar nie chodze do szkoły , Gallar a co masz do picia w domu wiesz takiego mocniejszego aby się rozluznić jestem spięta a moze mi pomasujesz ciało co kochany

Hmmm... Mam herbatę ceylon z aromatem orzechów migdałowych, co to ją sobie właśnie popijam, a w pokoju unosi się zapach cynamonu i kaszmiru ze świeczki ^^

Saaam. I saaaam nie wiem. Ochota to rzecz zmienna, może przychodzić i odchodzić. Zależy jak się ją stymuluje. :D A tak poza tym to sobie czekam, aż mi się film załaduje. Zaraz zrobię herbatki :)

Gość butapren
to bardzo nie dobrze ze nie chodzisz do szkoly i nie chodzi o to, xze edukscja w tym kraju jest obowiazkowa tylko o to, ze nawet rowow dzicino kopac nie nie umiesz a mamusia i tatus kiedyc umra (choc nie zycze) i kto bedzie utrzymywak taki okaz "enetegencji"??? wujek stefan?

jak facet przywiązuje mnie do łóżka zawiązuje mi oczy zaczyna mnie ostro od dziwek kurew wyzywać i mnie ostro rznie

Bo taką już mam osobowość i charakter. Nie nadaję się do bycia w związku. I 24.

o tak, przywiązałbym ciebie w samej bieliźnie, potraktował jak rasową dziwkę, usiadł na tobie i kazał wziąć go do ust i ssać...

Gość butapren
zabolalo??? to idz sie podniecac twioie zycie twoj problem zalosni jestescie gimbuski caly swiat zapewne do was nalezy, dopoki mammcia z tatusiem utrzymija czepialstwo??? owszem ale kiedys sie obudzicie w prawdziwym zyciu i to nie bedzie mile przebudzenie--a urzad skarbowy jest bez serca przy sciaganiu podatkow milego zycia dopoki jeszvze wam sie wydaje, ze jetescie krolami swiata malenstwa

Przyniosłem. Nie wiem, to zależy od tego jaki masz nastrój :)

rok temu mieszkałem w gdyni, tez jestem zajęty, ale na ostry seks z gorącą kobieta zawsze znajdę chwile

Bó, dlaczego dzisiaj nie wolno? Powiedz, jeszcze, że sama jeszcze nie świntuszyłaś.

A ja w przeciwieństwie do Chivera nadal jestem w Gdyni :D Powiedz o czym teraz myślisz, to odgadnę nastrój.