Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jmagt

Czemu faceci sa tacy latwi?i nie szanuja sie?

Polecane posty

Gość jasne jasne jasne
heh jakie ambitne kino :;p

Wiesz debil patrzy na obrazek i widzi to co ma widzieć, aby jego mózg nie eksplodował :) Ten, który ma coś konkretnego zobaczyć, zobaczy :) Tak już działa ten świat :)

Faceci tylko po pijaku są łatwi. Ja nie pamiętam, żebym na trzeźwo dał się uwieść. Chociaż powody mogą być dwa: 1. Nie pamiętam, kiedy ostatnio byłem trzeźwy 2. Prawdopodobnie nikt mnie nigdy nie uwodził

Gość satan claus
Kurna, że też ludziom chce się marnować swój własny, drogocenny czas żeby się obrażać o czyjeś życie seksualne :D Orgazmy są zdrowe, więc życzę wam ich na święta jak najwięcej! :classic_cool:

Gość do sweeta
eee, nie lubie charakterow, m. in. z powodu jednej takiej afery sprzed kilku lat, zreszta to pismo dla domoroslych pseudo psychologow i przyszlych studentow psychologii (ew. studentow I roku), ktorzy czytaja te gazetje i podniecaja sie, jakiz to madry termin naukowy ostatnio poznali :D jak chce poczytac cos z zakresu dobrej psychologii, to siegam juz po naprawde ciezki kaliber - artykuly naukowe, a nie popularnonaukowe. ekhm, sorry za off top :D

Żeby tylko zdrowe te orgazmy były...:) Są odprężające, endorficzne i kosmiczne albo takie powinny właśnie być. :)

Gość dfgfdcgfdg
Nie wybierać na męża przysłowiowego psa, który zawsze bierze jak suka daje i będzie dobrze. Są ludzie zezwierzęceni i są ludzie normalni. Jak ktoś nie poznaje, że zadaje się z psem, albo ze suką to już jego sprawa. Będzie cierpienie na własne życzenie.

Gość Heniu
Problem w tym, że baby mają dużo mniejszą inteligencję społeczną i napalają się na żigolaków jak dziadzio samo dziąsło na suche buły z wyprzedaży a potem nagle dokonują zdumiewającego odkrycia, że nie są "tą jedyną". A faceci wcale nie chcą pierwszej lepszej wycieruchy - widywałem już na imprezach takie laski, których nawet ten w najbrudniejszych adadisach nie chciał dotknąć. No i tanie mięso to psy jedzą, wolę zapłacić niż posuwać jakiegoś kaszalota do spółki z dresami, satysfakcja zerowa, obsługa mierna a poza tym im tańsza dz**a tym pewniejszy syf więc darmowa dz**a to syf na 100%. "zaden ladnej nie odmowi chocby mial zone i dzieci" - bzdety, ładne najczęściej nie są łatwe, prawo popytu i podaży działa, jeśli laska ma dużo adoratorów to nawet przeciętna orangutanica czy szympansica potrafi to przekuć na dobry model biznesowy. I normalny facet nie zaryzykuje rodziny dla jakiejś wycieruchy - pod tym względem faceci są dość przewidywalni, albo im zależy albo nie, albo zdradza albo nie zdradza, laski które narzekają na swoich żigolaków są najczęściej hipokrytkami - widziały gały co brały, nie można mieć wszystkiego.

Gość pfeeeeeeeeeeeee
a pfe,na dziwki latasz szmato mesko

"Widziały gały co brały" a jak nie widziały? Czasem ktoś się dobrze kryje, niestety także ci przeciętnie wyglądający, którzy sprawiają wrażenie nieśmiałych, tak pospolitych że powinni się cieszyć jak ślepa kura z ziarna, zdradzają. Mają kompleksy i tak sobie z nimi radzą... Nie ma zasad.

Gość kobietka pewna
bywa i tak :)

Gość hffhfhfh
Wiesz, na żone to ja sobie taką wybiore, co wiem że się kobieta szanuje. Przeceiż do związku to sie trzeba poznać dobrze i jakaś mocniejsza chemia musi być. ccccc przez facetow jak ty odechciewa mi sie szanowac. Po co skoro moge na tym stracic? to ma sens gdy idzie w obie strony. zaprzeczasz sam sobie - do zwiazku trzeba sie poznac dobrze a ty chcesz klamac mam nadzieje ze trafisz na taką jak ty - wtedy zobaczysz jaki to ból. nie zaslugujesz na porządną kobietę

Gość hffhfhfh
''Nie dziewicy, ale normalnej kobiety co ma olej w głowie. A takie sie szanują. Potrafie takie rozpoznac. Teraz miałem bardzo fajną dziewczyne przez dłuższy czas, inteligentna, zaradna babka, no ale nie wyszło, z powodów o których pisać tu nie będe.'' vvvv wierze ze kobiety z olejem w glowie (nie mylic na glowie ;)) potrafią rozpoznac takiego dziwkarza jak ty i omijaja na kilometr :):) o powodach chloptaś napisal dawno -zdradzał ją wielokrotnie bo była zbyt porządna...nie wiem na co mu taka kobieta skoro jej nie potrafi szanowac

Gość hffhfhfh
''Tak jak na kobiety jest presja, żeby się nie puszczać, tak samo na facetów jest presja, żeby zaliczać jak najwięcej. Mały konflikt interesów?'' to faceci narzucili sobie ta presje a ja nienawidze tego zaliczania konflikt interesow jest tak duzy ze mnie to wykancza bo faceci sa tak beznadziejnie fatalni

Gość hffhfhfh
Czeu sie nie chce szanować? Bo dla mnie bzykanie się nie jest brakiem szanowania siebie. A zbyt lubie ostry i wyuzdany seks bym z tego rezygnował i czekał na tą wyśnioną jedną jedyną królewne, jak sie trafiają chętne to korzystam. A trafiają sie bardzo łatwo. Odpokąd się rozstałem, minęło około półtora miesiąca i przeleciałem 3 małolatki poznane na dyskotece i koleżankę z pracy - meżatkę xxxxxx to na co ci porzadna zona?????????? i dlaczego w takim razie dla kobiety bzykanie sie ma byc brakiem szanowania siebie? przeciez ruchanie to twoj zywiol ty sie po prostu NIGDY nie zen i bedzie dobrze

Gość hffhfhfh
No powiem tak, jak by miała tylu facetów co ja kobiet to bym takiej nie chciał na żone xxx wymagac najpierw trzeba od siebie potem od innych nie masz prawa do takich kobiet za to one mają prawo do porządnego mezczyzny nie takiego zuzytego koniec kropka.

Gość hffhfhfh
W stosunku do instytucji małżeństwa to jednak będe chciałbyć uczciwy cccc tak? a co innego przedtem pisales..ze sie nie przyznasz do przeszlosci jaka prowadziles..ladna uczciwosc jestes beznadziejny nienawidze cie

Gość hffhfhfh
gdzie tamte prywatki - no to moge sobie być meska k**wa i dzi**arzem, ale ile się nabzykam - to moje ccc ile kobieta sie nabzyka to tez jej :D:D my naprawde tez chcemy miec cos wiecej od zycia niz tylko poswiecenie dla meza ktory bedzie nas nie szanowal zdradzal bil

Gość gdfgfdgfdgfg
hffhfhfh brawo. :)

hffhfhfh - hahahahaha uwielbiam takie moralizatorki jak Ty... :-) UWIELBIAM :-D możesz się naprodukować tu i 100 postów w podobnym klimacie, a ja i tak jak wyczuję chętną szparkę to ją przelecę. :-)

Nadal tego nie pojmuje, po co się go czepiacie.... Każdy żyje i robi co i jak chce... Koło 50-60tki jedni mają fajną rodzinę inni wypasioną furę, chatę i kochanki, co komu potrzebne... Ja wole rodzinę ale nie krzyżuję kogoś za inne potrzeby, zwłaszcza na forum erotycznym...

Gość oxay
Tak sobie przeczytałem kilka namiętnych postów, dlaczego świat jest niesprawiedliwy a faceci to hipokryci. Otóż drogie Panie wynika to z podstawowej różnicy w konsekwencji ewentualnej wpadki: gdy facet wpadnie to ewentualnie cześć swoich zasobów przeznaczy na dziecko. Gdy jego żona wpadnie to mąż będzie tyrał na nie swoje dziecko, a na ogół to mąż więcej zarabia, a gdy zarabia mniej niż żona, to jest to złym prognostykiem dla trwałości małżeństwa, niezależnie czy zarabia dużo czy mało. Tak więc dla faceta bezpieczniej mieć mniej frywolną żonę i dlatego to matki wycinają łechtaczki swoim córkom w dużej części Afryki. Prawictwo to też nie jest coś czym można zaimponować kobiecie. Matki produkują znacznie tłustsze mleko, kiedy karmią syna a nie córkę - obojętnie jak bardzo udana córka, to i tak dostarczy około tyle samo wnuków co mniej udana, a udany syn może dostarczyć znacznie więcej wnuków niż najbardziej udana córka, zwłaszcza w społeczeństwach poligamicznych.

Gość kobietka pewna
:)

Gość no właśnie czemu
bo nie ma dżemu :P

Gość no właśnie czemu
i nie ma facetów tu :D