Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sławek333

Okultyzm ,Wróżbiarstwo, Bioenergoterapia,Spirytyzm,Joga.Zagrożenia duchowe

Polecane posty

Gość ateistka z daleka
Okultyzm ,Wróżbiarstwo, Bioenergoterapia,Spirytyzm,Joga i sa o wiele bardeziej wartosciowsze niż cały kośiół katolicki, przynajmniej pomagaja psychicznie człowiekowi, uwierzyć w siebie pomóc w osiagnieciu celów. idąc do kościoła slyszymy tylko o polityce, okropnych gejach i zagrozeniu majątaku kleru....

Gość ale beznadzieja
Brzydko tu się zrobiło na tym forum. Też chciałam porozmawiać o zjawiskach związanym z tematem. Niestety zbiegło się kilka antykatolickich osób. Matacz..-dla ciebie wszystko jest dobre, co nie jest związane z kościołem katolickim. Wszystko co, z kościołem jest złe. Na yt można znaleźć dużo świadectw ludzi uwolnionych. Widziałam jak taka znajoma została uwolniona od złego, a została zniewolona... gdy czytała sobie horoskopy i wybierała sobie facetów na podstawie ich horoskopów.

ale beznadzieja nie przejmuj się . Zrobiło się niemiło bo szkoły maja wolne i dzieciaki się nudzą:)

ty matacz parcia na szkołę nie masz i to widać w każdym twoim poście :D daj sobie spokój dzieciaku , bo zaczynasz gonić własny ogon :)

Gość wazne, oni zyja w luksusie
bez zmartwien i pogoni za groszem, za kazda kromka chleba. a na odczepke pomagaja biednym, ale to dlatego, ze im ZBYWA a nie dlatego ze poswiecaja swoj wlasny obiad zeby nakarmic innych. najpierw ich wielkie brzuchy napelniaja (a jakze). najpioerw dla ksiezulka/biskupa mercedesik, volvo, szyneczki i marcepany a dopiero potem maka i olej dla calej potrzebujacej "reszty" , zeby nie bylo... jakos trza pozory zachowac, bo te pozory to polisa ubezpieczeniowa na zycie w dostatku do samej smierci...

Gość oj tam,oj tam
Moja krewna była zielarka ,i mam tak od dziecka ,ze jak ktos umiera ,to daje mi znak puka w okno ,dzrzwi ,czuje zimny wiatr na plecach i wiem kto to przyszedł potem mam wiadomość że dana osoba umarła ,modle sie za ta osobe .kiedy nie było internetu ,nie miałam z kims porozmawać na ten temat ale dzieki internetowi mam wiedze ,nie wywołuje duchów ,czasem bedac w jakims miejscu ,zle sie czuje okazuje sie że tam matka z córka powiesiły sie ,ma intuicje .

Gość ale beznadzieja
Nie będę już rozmawiać z przeciwnikami kościoła, nie ma sensu. To nie jest ten temat. Jeśli są tu rodzice to pamiętajcie, ,żeby błogosławić swoje dzieci. To jest bardzo ważne.

Gość ale beznadzieja
Matacz....-swoją energie poświęć na modlitwę o nawrócenie księży. Opluwanie kościoła niczego dobrego nie przyniesie.

Gość ale beznadzieja
Do oj tam,oj tam I bardzo dobrze robisz, że się modlisz za te dusze. Dusze czyśćcowe same z siebie nic nie mogą zrobić, ale czasem miłosierny Jezus pozwala im skontaktować się z żyjącymi. Te kontakty to prośby o modlitwę. Jednak wywoływać duchów nie wolno, bo nigdy nie przyjdzie dusza czyśćcowa, ale zawsze demon,który będzie się podszywać za zmarłą osobę.

Gość i tak jesteśmy jednością
Pisząc i kłamiąc pod kilkoma nickami jesteś dla Niego większym zerem niż myślisz.Idż jeszcze żeby ci bardziej pranie mózgu na waszej uczelni zrobili, wrócisz może zmądrzejesz, w co nie wierzę. Tam uczą was jak najdłużej wbijać ciemnotę ludziom wierzącym. Szkoda pozbyć się kury znoszącej złote jaja. Tacy, jak ty wywyższający się są dla mnie zerem! I tak to ,jest tak to juz jest wszyscy jestesmy jednościa

Szkoda że w dużej mierze rozmawiasz sam ze sobą! Tacy, jak ty wywyższający się są dla mnie zerem! I tak to ,jest tak to juz jest wszyscy jestesmy jednościa

Ciebie nie interesuje, jego nie interesuje. Poczytaj sobie wasze wpisy, czy nie wstyd pisać i odpowiadać sam na swoje wpisy? Myślałeś że spotkasz ciemnotę, ale nie my jesteśmy mądrzejsi niż ci co im ciemnotę wciskacie. Tacy, jak ty wywyższający się są dla mnie zerem! I tak to ,jest tak to juz jest wszyscy jestesmy jednościa

Gość ale beznadzieja
nie wiem po co sie tak unosisz czy musze spelniac role psychoterapeuty, bo ty musisz dac ujscie swoim frustracjom na tym forum?

Gość oj tam,oj tam
uważam że ,nie ma żartów z wywoływaniem duchów ,satanizmem ,potem to sa pacjeci zakładów psychiatrycznych ,i innych lekarzy ,czasem maniakalna modlitwa nie jest rozwiazaniem problemu uważam że każdy 'ma swój los zapisany w gwiazdach '

Gość ale beznadzieja
Oj tam-przeznaczenia nie ma i zapisanego losu w gwiazdach. Sami podejmujemy decyzję, Bóg zna nasze wybory. My dostajemy od Boga powołanie, ale to my wybieramy czy go realizujemy czy nie. Powołaniem każdego człowieka jest zbawienie.

Wrogowie kościoła myślą że mu zaszkodzą pisząc kłamstwa na forum :-D Okultyzm zawsze się źle kończy .Do ale beznadzieja pamiętam jak napisałaś że media mętnego nurtu rozpowszechniają wierzenia wschodnie i myślę że masz racje wczoraj przez przypadek w polskim serialu widziałem jak była mowa o jodze i to bardzo pozytywnie kiedyś tez w innym serialu widziałem. Ciągle się coś słyszy .Bluźnią na Kościół praktykują okultyzm a potem przychodzą i księże ratuj .

ale was bardziej interesuje kościół czy Bóg ? bo widzę , ze więcej jesteście przejęci kościołem jako organizacją czy hierarchią niz naukami Biblii .

Gość fkgg
Książe, Sławku333-eci ,znam takich co prosili was o pomoc i jej nie otrzymali, więc przestań kpić z ludzi, księże..

Gość oj tam,oj tam
religia i wiara w boga dzieki nim cóz lepiej żyć ,łatwiej ,dla mnie najbardziej uniwersalna modlitwa jest 10 przykazań które staram sie stosowac w zyciu mam wyrobiony światopogld i doświadczenia zyciowe ,wykluczajace zaburzenia psychiczne ,schizofremie

Gość juz papiez
wezcie sie najpierw za tepienie brudu w swoich wlosciach a dopiero w drugiej kolejnosci za ocenianie innych kultur, zwyczajow, tradycji i religii!!! "U blizniego zdzblo w oku dostrzegacie, a u siebie belki nie widzicie"!!!!- czyz to nie nauka Chrystusa???

Do już papiez Wierz sobie w co chcesz masz wolną wolę .Jesteś kolejnym albo tym samym pod innym pseudo który uczepił się kościoła katolickiego i próbuje szerzyć swoja nienawiść .Marnie ci idzie nawet się nie zagłębiam w twoje posty .Do widzenia .

Przecież kler wszystko usuwa co mu jest nie na rękę. Nic nowego chłopie nie mówisz! Idż do burdelu, chlapnij sobie flachę i ci przejdzie, albo jedz na ręcznym! Tacy, jak ty wywyższający się są dla mnie zerem! I tak to ,jest tak to juz jest wszyscy jestesmy jednościa

Ty doktorku masz przegwizdane, umiesz mówić sam ze sobą a więc zmień teraz pseudo jaśnie panie klerze! Tacy, jak ty wywyższający się są dla mnie zerem! I tak to ,jest tak to juz jest wszyscy jestesmy jednościa

Do i tak jesteśmy jednością.Wczoraj pisałeś o piciu dzisiaj też co dzień tak pijesz alkohol ? Ciągle atakujesz mnie i nie tylko jesteś chorym człowiekiem dlatego wybaczam ci .Pomodlę się za ciebie jutro w kościele .Weź się za jakąś robotę albo załóż sobie temat i nie siej nienawiści bo to świadczy o tobie nie o kimś .

Gość ale beznadzieja
Sławek, bo teraz tak jest lans o wierzeniach wschodu, te wszystkie wschodnie nauki walki. Wiesz dużo ludzi nie ma świadomości. Jak byłam na studiach, wybierałam się dyscyplinę sportową i joga była do wyboru. Dziękuję Bogu, że zapisałam się na pilates, a nie na jogę. Wtedy nie wiedziałam, że joga jest formą okultyzmu. Widzę, że niektórzy wyrzucają moje wpisy i to na temat. Wkleiłam 3 linki do wykładów egzorcysty. Tam mamy bardzo dużo rzeczy wyjaśnionych, a egzorcysta ma świetną charyzmę i dobrze się ich słucha, niestety nie którym to się nie podobało, ale nie zrażam się i wklejam jeszcze raz. Wykłady prowadzi ks. Bogusław Jaworski. http://www.youtube.com/watch?v=KD6u7uR7gX8 http://www.youtube.com/watch?v=llpRhtbYQIk http://www.youtube.com/watch?v=O7q3d1WUhAc

Gość ale beznadzieja
Posłuchajcie tych trzech wykładów. Na nich ksiądz wytłumaczy jak działa szatan. Posłuchajcie.

Gość już wcześniej pytałem
dlaczego mój wpis został usunięty? Czy moje pytanie jest aż tak niewygodne? czy ci co tak zacięcie bronią KK nie potrafią na nie odpowiedzieć? po raz kolejny pytam: dlaczego wiara katolicka jest lepsza i prawdziwsza od każdej innej religii czy wierzenia?

Gość ale beznadzieja
Nie tylko twoje posty ktoś usuwa, moje wykłady też były komuś nie na rękę. Stale będę wstawiać, bo może komuś pomogą.

Gość ale beznadzieja
Takie tematy są dobre, bo mogą komuś pomóc. Na youtube jest pełno filmików na ten temat. Wczoraj oglądałam filmiki, że nawet doda poszła w to, za przykładem Nergala.