Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ggbvubhbgv

Smażenie pierogów , i późniejsze odgrzanie

Polecane posty

Gość Ggbvubhbgv

Czy jak teraz usmazę pierogi , a wieczorem podgrzeje w piekarniku , będą zjadliwe? Czy smażyć przed samym podaniem ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość xsdcfvghnjm
ja tam lubię smażone. z tym że zawsze smażę sobie przed samym zjedzeniem. ugotuj je normalnie a jak będziesz chciała skonsumować smażone to sobie usmażysz na bieżąco

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ggbvubhbgv
Juz są ugotowane , ale chciałabym sobie ułatwić prace , bo mam sporo ludzi na Wigili . Jak zacznę je smażyć przy gościach , to utknę w kuchni na conajmniej 20 min . Dlatego chciałam to zrobic teraz . Zastanawiam sie tylko czy takie usmazone teraz i odgrzanie pózniej w piekarniku będą smaczne . Robił juz tak ktoś ? .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja juz ugotowalam
ale bede ogrzewac na patelni pozniej arobie tak co rok i sa super ale jak ty chcesz je juz odgrzewac podsmazone to nie wiem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość xsdcfvghnjm
pisałam już tobie na drugim topicu- mi się wydaje że mogą być twarde i suche. tak jak dwa razy odgrzewane

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Powinny być dobre, wsadzone do naczynia żaroodpornego, polane masełkiem wyjdą dobre. Jeżeli chcesz je obsmażyć- polecam frytkownice, wychodzą pyszne, chrupiące. Możesz je również teraz zamrozić i wrzucić na 2 min do gotującej się wody pod wieczór (tak jak gotujesz mrożonki).

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×