Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taurus#

Cała prawda o zdobywaniu kobiet (długie ale warto)

Polecane posty

Gość le pravikson
to jakaś ściema. A poza tym nie wszyscy faceci będą mieli kobiety, bo się nie podobają żadnej. Po prostu. Niezależnie czy biedni czy bogaci - tak już jest.

Gość dsgfhs
bardzo mnie irytuje cymbalstwo. w każdej dziedzinie. jak ktoś się na czymś nie zna to powinien najpierw spróbować poczytać coś, dowiedzieć się, zorientować jak jest naprawdę. a jak taki cymbał wychodzi na publiczne forum i wygaduje napuszonym tonem kompletne brednie to utarcie mu nosa sprawia mi satysfakcję. stąd właśnie we mnie tyle złości na takich osłów. to można podsumować staropolskim porzekadłem: "jeśli nie potrafisz, nie pchaj się na afisz". obecnie to bardzo niepopularne. wmówiono rozmaitym osłom że mogą sie wymądrzać na każdy temat, nawet gdy nie mają o nim zielonego pojęcia. a mnie to wkurza.

Gość le pravikson
dsgfhs - mi by pewnie splunęła w ryj i odwróciła się na pięcie :(

Gość dsgfhs
niezła pyza :D

Gość le pravikson
dsgfhs - a pisałeś kiedyś że lubisz grubsze :classic_cool:

Gość le pravikson
a zresztą, co nas babskie szufladki obchodzą. Jak się przeżyło 30 parę lat bez baby to i się resztę życia przeżyje.

Gość le pravikson
o fiku mądra ;)

Gość szkoda że Darkera nie ma
już on by dogadał temu Taurusowi :P

Gość z ciekawosci
A w jakim celu, zdjęcie tej grubaski zamieszczasz?

Gość dsgfhs
nie ma żadnych "szfladek". a już na pewno nie takie jak opisuje tu autor. i jego bredzenia o tym jak to "celem numer jeden ma być stanie się kochankiem" to kompletna żałość. kochanków to szukają kobiety niespełnione w jakiś sposób. takie które nie wiedzą co mają z życiem zrobić, jakieś ułomne społecznie co to albo się boją zaangażować więc wolą znajomości oparte na niepewności i tymczasowości albo jeszcze diabli wiedzą co. normalna kobieta szuka chłopa na stałe. takiego który będzie i kochankiem, i sponsorem i przyjacielem, czyli po prostu mężem. gościa z którym będzie miała wspólny świat, będzie mogła przejść przez życie i wychować dzieci. a banialuki które nam tu autor tematu opowiada to szkoda słów w ogóle.

To ja Darker :O

spadaj podszywie

Ja Darker, muszę wyznać, że od Mikołaja dostałem rózgę :(

Gość dsgfhs
czy na gołe poślady?

Na prawiczego pindla :(

Gość mruczek_
Skoro facet wie lepiej jak mysla kobiety to o czym tu gadac:) czytajac zawiodlam sie, bo jednak inna byla kolejnosc "moich szufladek". Ja na stale szukalam jednak takiego ktory przede wszystkim nadawal sie na meza i ojca, byl zaradny i niezalezny od rodzicow. Doceniam jednak probe zrozumienia mechanizmow kierujacych kobietami.

Gość hahuaia
Koles powiem jedno: nie masz pojecia o kobietach:D jestem wiecej niz pewna, ze bazuja na NLP, a nie na wiezi z kobieta. Nigdy nie byles w prawdziwym zwiazku, to wali po oczach! btw twoj sposob 'na kochanka' zadziala co najwyzej na podchmielona laske z dyski, bo na nia niemal wszystko zadziala:D:D:D

Gość dsgfhs
chyba raczej nie bazują na nlp bo ci od nlp to raczej sprawiają wrażenie że wiedzą o czym piszą. jest to przedmiotowe traktowanie kobiet ale chyba skuteczne. natomiast ten to wypisuje takie dyrdymały że nie warto w ogóle sobie głowy zawracać.

Gość Yti
Kobiety szufladkują wedlug jakichś swoich upodobań. Jednak zapewniam autora, że nie są to szufladki o ktorych tutaj pisze. Nieprawdą, jest też że zaszufladkowany facet jezt na straconej pozycji, bo wystarczy jego upór i blyskotliwosc, aby kobietę zdobyć. To tak w wielkim skrócie, bo nie mam ochoty rozpisywac się.

Gość offerma
ale lahony.

Czytając niektóre wypowiedzi, jestem skłonna uwierzyć, że w wigilijną noc zwierzęta/ tylko męskiej płci / mówią ludzkim głosem. Niektóre nawet piszą..... ale numer

Gość mężatka...;)
Taurus, przyznaję Ci rację. Im tu nie warto nic radzić bo oni chcą być nieszczęśnikami psioczącymi na zły los, nie zrozumieją, że żeby coś osiągnąć potrzebny jest najpierw ,,projekt,, ..szkoda gadać bo i tak obrzucą błotem :-O...życzę wytrwałości :) Wesołych Świąt

Marzenia o prawdziwych kobietach, to jest to. A na co dzień, smutna codzienność bezrobotnego, kilka piw dla poprawy nastroju i ... mozna marzyć do rana.

Gość kurde....
ale ci spuszczą łomot jak zobaczą, że ich foty tu zamieściłeś

Gość dsgfhs
santa bo jesteś pedałem :D