Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateo007

Czy są jakieś legalne sposoby żeby nie płacić alimentów ?

Polecane posty

Gość ulkiulki
Ty jej też nie jesteś ty masz już tylko płacić.

Gość mateo007
Ja zarabiam 3500zł i płacę 500zł alimentów, ale ja nawet nie wiem jak wygląda moje dziecko i nie chce tego dziecka wolałbym te 500zł na co inne przeznaczyć córka nie jest mi naprawdę do niczego potrzebna ja nie chcę tego dziecka a płacić nie chce bo chce żeby jej matka nie była taka pewna siebie muszę się na niej jakoś zemścić za te zło które mi wyrządziła

Gość mateo007
No ja raczej tak bo ona pewnie chce mieć tatusia jak inne dzieci a tu pudło nie będzie miała niech dziękuję swojej kochanej mamusi niech ona też cierpi

Gość ulkiulki
Człowieczku ty jej naprawdę żadnego zła nie wyrządziłeś zostawiłeś ją śmieciu samą z problemem i mścić się chcesz.Weź się idź ośmiesz i tyle będzie niezły ubaw

Gość ulkiulki
Tatusia to pewnie że ona chciałaby mieć ale nie takiego który na dziecko patrzy przez pryzmat czy mu jest potrzebne czy nie tylko takiego który kocha.

Gość mateo007
Właśnie tak chce się na niej zemścić zostawić ja gdyby dziecko odała do adopcji to by miała mnie a tak niech spada dzi***a jedna

Gość kredka bambino
ojej biedny, zalosny facecik, ktorego wredna baba zaciagnela do lozka i na zlosc zaszla w ciaze. Wiesz co, skomlesz jak ten pies. Jestes podczlowiekiem. Twoje dziecko? Twoje. I chocbys sie zesral na sali sadowej z zalu to i tak placic bedziesz musial. Ze tez tacy zalosni ludzie chodza po swiecie. I ty masz czelnosc nazywac siebie mezczyzna? Cipa z ciebie, nie facet

Gość mateo007
Ja jej nie kocham i nie chce jej brzydze się nią do czego ona mi niby potrzebna co może mam jeszcze dziękować mojej byłej dziewczynie że takie zło mi wyrządziła nie zabezpieczając się specjalnie

Gość mateo007
Wiem że płacić będe musiał ale nie 500zł tylko 200zł niech jej matka poczuje jak mnie skrzywdziła

Ależ dyskusje rozpętał. I tyle osób w takie wielkie wspaniałe religijne święta tu siedzi. Bóg się wam rodzi, a wy na kafe o niechcianych dzieciach piszeci. :) :) :) Śmiechu warte.

Gość mateo007
Ale urząd podadtkowy mnie nie skrzywdził a moja była dziewczyna tak i co mam jej jeszcze za to płacić ona była niesprawiedliwa mówiła że się zabezpieczyła a się nie zabezpieczyła

Gość mateo007
Ja nie chce tej córki ja jej nienawidzę

Chłopie no i co z tego? Czekasz aż ktoś się zlituje nad Tobą i weźmie na siebie? Czy jak? Boś temat już chyba wyczerpał! A przyjemność to już z tego żadna!

To jakiaś prowokacja. Ktoś jest sam w święta i się nudzi :)

Gość mateo007
żadna prowokacja bo teraz mam kolejną dziewczynę i nie wiem jak mam jej powiedzieć że mam też córkę

Ale temat dałeś inny? Nie jak powiedzieć dziewczyniei tylko jak się wymigać od płacenia??? A powiedzieć jej i tak musisz!

Gość mateo007
Bo ja nie chce płacić na cudze dziecko rozumiesz

Gość mateo007
No moje ale ja nie chce tego dziecka nie jest mi potrzebne

Gość ulkiulki
To z wzajemnością ona tobie a ty jej zbędny jesteś jak wrzód na dupie.Nikt cię nie zmusza do kochania dziecka nie musisz kochać by płacić.Ja urzędu skarbowego też nie kocham a podatki płacę.

Ooo, mam sposób, z obecną zrób sobie ze 2,3 i powiedz, w sądzie, że Cię na tamto nie stać płacić 500!

tak bez sensu, bez sensu są wywody autora bo i tak jest po przegranej stronie, płacić musi, na obniżenie alimentów też trzeba mieć powód, a jak widać autor powodów ie ma prócz że nienawidzi dziecka. ale z tym każdy sąd go wyśmieje autorze mam nadzieję że obecna dziewczyna dowie się jaki pusty jesteś i ucieknie, a ty zostaniesz sam, sam na starość i wtedy sobie przypomnisz że to dziecko istnieje,

mój mąż akurat im więcej wypije tym bardziej mu się chce, ale on żadko pije,

czepiaj się błędów, nie rzadko, wręcz przeciwnie, mamy przecież dopiero po 24lata