malinka111111 0 Napisano Grudzień 25, 2012 mam okresy regularne co 28 29 dni..ok 10 dnia miesiaca ostatnio dostalam 10 a potem 28 listopada jak mam liczyc w grudniu dni plodne??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Grudzień 25, 2012 dni płodnych się nie liczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinka111111 0 Napisano Grudzień 25, 2012 w sensie kiedy mi wypadają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Grudzień 25, 2012 a co my wróżki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zau Napisano Grudzień 25, 2012 kalkulatora dni płodnych użyj. Ale to tylko teoria która często nie ma się nijak do praktyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bialamasajka Napisano Grudzień 27, 2012 Dni płodne powinno się wyznaczać na podstawie objawów. Najdokładniejszą metodą jest objawowo-termiczna, ale fajne są też mini mikroskopy owulacyjne np afrodyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krzewuszka Napisano Grudzień 27, 2012 www.ovufriend.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach