Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge usiedzieć w miejscu

Jak podróżują single?

Polecane posty

Gość jedz kochana
ja 2 lata temu z Ryanair leciałam za 10 zloty do Londynu w dwie strony......:) Będąc w Rzymie też miałam zobaczyć Wenecje ale nie wyszło i też załuję Aguś nie mów o Grecji bo ja mam zamiar też się tam wybrać ale dopiero pod koniec 2013

WItajcie :-) Marianna :-) tak wczoraj mi zapadła w serca ta Umbria i Toskania, ze całą noc śniły mi się scecy z filmu "pod słońćem Toskanii" :-D to chyba jakiś znak. Chciałam przyjechać w styczniu na parę dni,a el tak sobie myślę, że na Włochy powinnam przeznaczyć część urlopu i jak już przyjadę do pojechać też do Rymu, Wenecji itp.skoro piszesz, że sama masz tylko 2 h drogi do Rzymu...Wiec moze luty/marzec albo kwiecień hmm kiedy u Was jest najpiękniejsz apogoda (miło, ale nie gorąco) pod koniec marca z "jedz kochana"nad jezioro bodeńskie i żyć nie umierac :-D O własnie! orientujesz się kochana ile kasy trzeba przeznaczyć a taki wypad, tak orientacyjnie -droga+noclegi+atrakcje Fajnie, ze zapakujesz mnie do busa :-D Aguś :-) Londyn na luty może być :-D

cały czas też myślę o "nie ma sie czego bac, wszedzie", która podrózowała sama z 2 małych dzieci, to dopiero dzielna kobietka :-)

Dziewczyny! znalazłam tani bilet do Rzymu za 174 PLN :-D Boze za takei pieniadze to mozna podróżować :-D grzech nie skorzystać! wpisałam weekend 25-27styczeń "Cena biletu wraz z opłatami lotniskowymi (bez opłaty transakcyjnej)" Co to znaczy? bez opłaty transakcyjnej? zawsze się obawiam tych ukrytych kosztów...

Gość jedz kochana
nie mogę usiedzieć - nie wiem jak u ciebie z finansami czy to jest duzo problem czy nie .....wiec wypad nad Bodenskie na 4 dni , sprawdzałam orientacyjnie droga w te i z powrotem + 4 noce w hotelu około 800-900 zl no i do tego musisz mieć euro , te 100 euro to jest minimum , proponowałabym zabrac okolo 200 ze wzgledu na to ze bedziemy się same zywic , do tego jakas kawa czy cos , statki , wyprawa na wyspe kwiatów itp. Lepiej mieć więcej niż mniej

Jakbyś nie leciała w weekend tylko np niedziela-środa, poleciałabym z tobą... Opłata transakcyjna wynosi ok 80 zł

czy żeby zabookować miejsce w hotelu to muszę mieć tę kartę VISA? czy ktoś juz to robił? ;-) proszę o oświecenie

Gość Womanonthewayirlandiiaa
Moze byc laser Albo pripaid card mzesz JA kupic w banku za 15 zlotych Korzystajcie z : Ryanair WiZzair Skyscanner. Com- do kupienia biletu Fly4free, loter Boiking.com, oraz hostelworld.com- noclegi na całym świecie Couchsurfing- nocowanie za free

jedz kochana 900 za wszytsko? hotel i droga? to myśle, ze całkiem ok, ale nie wiem czy dam rade az na 4 dni, ja mam mało urlopu i najchętniej będe wyjeżdżać na weekendy, ale rozumiem,ze dojazd busem zajmuje dużo czasu i stąd te 4 dni. Aguś ja wolę na weekend, tzn. nawet nie mam wyboru za bardzo

Womanonthewayirlandiiaa Dziękuję :-) własnie lot znalazłam na fly4ree a hotel na booking.pl ;-) ceny mnie oszołomiły, naprawde można podróżowac za niewiele kasy

Gość jedz kochana
ojoj to bedzie ciezko te 4 dni to ja pisałam o pobycie tam plus droga 1,5 dnia w jedna strone

kiedy się płaci tę opłatę transakcyjną? przy pzrelewie czy na dworcu?

No rozumiem, ja w sumie też wolę weekendy, ale akurat w sobotę wracam z Izraela, a tak sobie pomyślałam że w kupie raźniej... Potem wolny weekend mam dopiero 8-10 luty

to moze uda się wbić z czasem w czas świat wielkanocnych? byłoby idealnie, bo w 2013 mają być jakoś pod koniec marca

Aguś :-D Ty niedługo zapomnisz gdzie mieszkasz :-D rozjazdowa dziewczyna :-D i dobrze, fajnie :-)

Gość jedz kochana
teraz uciekam bede wieczorem dziewczyny {cześć]

Gość Panna marianna
Witaj, ciesze sie, ze zainteresowałam Ciebie moim kochanym regionem szczególnie dlatego, że mało tu polskich turystów. Najwięcej jest Niemców i Amerykanów, trochę też Holendrów. Jeśli chodzi o cene pobytu to w Orvieto noc w hotelu kosztuje od ok 50 do 100 euro. Śniadanie w barze (cappuccino plus cornetto to ok. 2 euro), jeśli chcesz zjeść tanio obiad to sa restauracje które mają menu za 15 euro, albo mozesz też sobie kupić po drodze kawałlek pizzy z butelka wody lub innego napoju i wtedy powinnaś zapłacić gdzieś około 5 euro. Z Orvieto jest bezpośredni pociąg zarówno do Rzymu jak i Florencji.

1,5 dnia w 1 strone??? :-(

A powiem Ci że już Wielkanoc obczajałam, bo mam tydzień wolnego... Tylko dokąd? :)

Włochy? Teneryfa? Barcelona i costa brava Istanbul tez jest cudowny! Pociągiem do budapesztu i stamtąd lot wizZairem do Turcji- ja tak zrobiłam i nie było drogo

Gość sekta
tylko samolot z Wa-wy mnie interesuje musze po 1.01 wyszukac

Gość sekta
jaki sens jechac pociągiem...d mozna samolotami nic nie wnosisz do sprawy

Ja jechalam pociagiem nocnym z waww I Sylwester spedzilan wlasnie tam ale srednio mi sie podobalo Najlepsse wg mnie: wlochy( sycylia!!) Istanbul Tenerifa A z dalszych Rio de Janeiro , Bali Teraz lece do wymarzonej boliwii Dziewczyny w droge, nawet nie wiecir jak sie troszczs ludzie o samotnie podrozujace kobiety;) A jak sie boicie to zapraszam do irlandii, jest pieknie I moge oprowadzic po miescir I nie tylko

O znalazłam nocleg w Barcelonie w hostelu w żeńskim pokoju za 114,70 PLN za 4 noce w dniach: czwartek 28 marca 2013 do poniedziałek 1 kwietnia 2013 To co? Lecimy? :D

Irlandia mi się marzy od dziecka. Kocham muzykę Irlandzką i te klify... Ach. Pogoda może nie zawsze napawa optymizmem, ale wczoraj zaczęłam uzupełniać swoj profil na couchsurfing i myslę ze chyba czas zacząć spełniać marzenia :D

Gość sekta
Editta załapałaś juz syfa? czy w PL się dowiesz?

Zastanaw sie I jak cos zapraszam Moge byc twoim hostem, czasami nocuje ludzi;)

Gość sekta
ja się zastanawiam nad sylwestrem w Wenecji ale wycieczka.. jedni maja kolacje, drudzy sylwester na ulicy + zwiedzanie