Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość caryca martyna

moje dziecko ma nie pić mleka, wiec co podawać mu jesc???

Polecane posty

Gość mayah86
HAhaha, gratka debil roku na kafe ze swoja rownie yebnieta mamusia z przedszkola:D

Mam pojęcie TEORETYCZNE i póki co to mi wystarczy, aby wiedzieć jak mam z moim dzieckiem postępować :)

Gość moonlight shadow...
Buahahha, no ten tekst to moze byc twoje motto gratka-jest tak samo glupi jak ty:D

Gość moonlight shadow...
wpisz to sobie w stopke, blagam ....:D bede miec ubaw za kazdym razem jak zobacze twoje odjechane posty:D

Gość barcelonabarcelona
autorko...czy na początku dziecko pokasływało, a dopiero później kaszel stał się intensywny? moje dziecko od jkiegoś czasu też pokasłuje, osłuchowo jest ok, ale zaczynam się martwić, bo trwa to już ok 2 tyg.

Ty za to jesteś mądra, dziecko ze skazą, lekarz kazał podawać mleko specjalne dla takich dzieci a ta zrobiła po swojemu a teraz pomocy szuka wielce. Trzeba było myśleć zanim się dziecku własnemu zaczęło szkodzić.

Gość caryca martyna
barcelona...tzn na początku jak zaczęłam podawać to mleko nan ??? czy te 1,5 mca temu ?? bo 1,5 mca temu zaczęło sie od kataru , mineło kilka dni i doszedł kaszel który trwa i trwa az do dzis :( osluchowo byl czysty bo srednio raz w tygodniu bylam w przychodni by go osluchala, pytalam sie dlaczego tak kaszle to usluyszałam ze "dzieci tak mają" :o ze wirusy bla bla bla :o gratka na siłę próbujesz wywolać dyskusje O MNIE tej ktora podala dziecku mleko ze skazą :o ale leje na t cieplym moczem, wiem ze źle zrobilam (a moze i nie bo przyczyna na 100% nie jest znana) i przyszłam tutaj o porade w innej kwestii :o tepoto jedna !

Gość barcelonabarcelona
wcześniej tzn. jeszcze przed nan. moje dziecko ma 6 m-cy. na początku miało katar (ok. 3 tyg) i tylko katar. po jakimś czasie zaczęło pokasływać. osłuchowo ok. pediatra powiedział, że dzieci tak mają, zwłaszcza jak ząbkują-moje dziecię jeszcze bezzębne ;)

Gość caryca martyna
nie wczesniej nic nie było, w ogole mi nie chorował az do teraz, jedynie mial ze 3 razy katar jak był malutki ! ale Ty sie nie przejmuj bo u niemowlaka katar może trwac i trwac :) ważne by nie spłynął na oskrzela...wtedy to podaje sie ibum przeciwzapalnie ... ale trzeba obserwowac.

Przestań już mnie wyzywać babo, bo ja tego nie robię!! I nie próbuję wywołać tematu o Tobie tylko zwracam Ci uwagę, żebyś mnie nie nazywała od idiotek itp boś sama postąpiła idiotycznie! No to dobrze, że wiesz o tym...ale trzeba było myśleć wcześniej! Że "dzieci tak mają" ? ja wiem tyle od pediatry, że do 10 kaszlnięć na dobę to normalne ale u zdrowych dzieci, że sobie muszą odkaszlnąć.

Gość barcelonabarcelona
dzięki :)