Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamama91

skurcze jechac so szpitala ????

Polecane posty

Gość mamama91

Jestem w 39 tyg od godz mam skurcze co 4 min niewiem czy jechać czy fałszywy alarm

Gość albabetaomega
jeśli są regularne to zbieraj się szybciutko, szybciutko!!!! POWODZENIA

Gość atamcoswymysle
prowo

Gość caryca martyna
prowo czy nie prowo ale znowu doradza znawczyni kafeteryjna GRATKA o skurczach porodowych :Dnie majac pojecia bo miała cc :D autorko powodzenia ;)

Trudno powiedzieć, ja miałam sporo przed terminem regularne co wieczór prawie. Z bólami krzyżowymi i później skurczami co 5min parę godzin mnie trzymało, a urodziłam po terminie. Mimo, że to był mój drugi poród już nie pamiętałam jakie te skurcze maja być i ciągle myślałam, że to już... Teraz jednak mogę powiedzieć, że jak pojawią się te prawdziwe to nie będziesz musiała pytać bo bedziesz pewna ;-) aczkolwiek nie radzę, żeby czekać jak Cię to martwi bo lepiej pojechać i wrócić niż czekać i rodzić już w szpitalnej windzie bo za późno pojedziesz (ja juz wiedziałam, że rodzę, ale czekałam w domu, żeby się po szpitalu za długo nie kręcić, jak mi wody odeszły w domu to na izbie nie zdążyli mnie przyjąć, a parte w windzie to nic przyjemnego ;-) )

Ty to jednak jesteś stuknięta caryco o_O co z tego, że nie miałam, ale każdy wie, że jak skurcze są regularne to do szpitala należy jechać, też przygotowywałam się na poród naturalny. Moje cc nie było planowane!

Gość {Marta}
kochana do szpitala, dzidziuś chce Cię już zobaczyć :-)

Chyba pojechała bo się nie odzywa ;) a więc pozostało nam trzymać kciuki i czekać na wieści :)