Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajniczkowata

Facet, z którym się spotykałam...

Polecane posty

Gość pytajniczkowata

... wysłał mi życzenia na Święta. Znów. Niby dwa słowa,a le fajnie się poczułam. Kiedy się spotykaliśmy zachował się jak gówniarz - nagle przestał się odzywać. Ale na Święta Wielkanocne - a teraz i na obecne, wysłał mi życzenia. Ponoć się zaręczył... Po co więc o sobie przypomina?

Gość pytajniczkowata
Panowie, zabierzecie głos?

Gość mensuper
Hmmm... moze ma wyrzuty sumienia, ze zle Cie potraktował?

przypomina o sobie , bo chce miec rezerwowa kobiete na lawce - gdy grajaca z nim odniesie kontuzje

Gość pytajniczkowata
Mam podstawy podejrzewać, że spotykał się z nami wtedy równocześnie... Ale teraz jest zaręczony, więc trochę to dziwne. Poza tym życzenia dostałam po południu w Boże Narodzenie - jakby czekał, czy ja mu wyśle pierwsza...

Gość pappapappapaa
olej go

czy wystarczy Ci cos napisac po czasie - zebys zaczela sobie wkrecac? nie lepiej olac zareczonego faceta?

Facet musi podtrzymywać znajomość, bo nigdy nie wiadomo kiedy będzie potrzebował rezerwowej ruchawki.

Gość pytajniczkowata
Lubię drążyć po prostu...:)

Gość pytajniczkowata
Jakiej ruchawki? Nawet mnie nie dotknął... Spotkaliśmy się może 5 razy, ale było miło i wydawało mi się, że coś z tego może wyjść. No właśnie, wydawało mi się...:/ Jest starszy o 10 lat, ale nie popisał się wtedy dojrzałością...

Gość pytajniczkowata
Już drążę - tez jestem zaręczona ;) Ale chyba nic z tego nie będzie jednak.

Gość phifffi
jestes zareczona i nic z tego nie bedzie? :o chcesz zerwac zareczyny i dlatego uczepilas tego smsa swiatecznego? ty dojrzala tez nie jestes :D

Gość pytajniczkowata
sms świąteczny to zupełny przypadek, nie spodziewałam się go i chciałam poznać męskie zdanie na ten temat. Zaręczyny to druga sprawa. Miałam wątpliwości, ale po Świętach są jeszcze większe. Moje zdanie dla mojego faceta liczyłoby się owszem, ale gdybym miała na imię Finlandia... :(

Gość phifffi
znaczy sie pijak:( niedobrze.

Gość pytajniczkowata
Ma ciężką pracę i lubi się odstresować - i nawet to rozumiem, też sama lubię sobie zrobić drinka i obejrzeć np. jakiś film. Ale jak już się nastawia na picie, to koniec. Do spodu. A ja się tylko za niego wstydzę. Później zaś wraca słodki cukierek. Ale w te Święta coś we mnie pękło...

Gość pytajniczkowata
michał3 a dlaczego miałabym oddać się komuś, z kim jeszcze nic mnie nie łączy?

Gość czarnakozzza
Ale to zależy jakiego smsa przysłał, czy takiego osobistego i zwrócił się do ciebie imiennie czy norlamne zyczenia typu zyczy wojtek. Jak normalne to nie ma co nawet dywagować po prostu wyslal do kilkunastu, kilkudziesieciu osob jakie mial w telefonie i tyle.

''a dlaczego miałabym oddać się komuś, z kim jeszcze nic mnie nie łączy? '' Mogłabyś mieć teraz normalnego faceta, a nie pijaka.

Gość czarnakozzza
Moze ty szukasz pretekstu zeby wyrwac sie z tych zareczyn. Niestety niektore kobiety tak maja, nie rzuca dopoki nie beda mialy choc niklej nadziei na kolejny zwiazek.

Gość pytajniczkowata
To było zwykłe: Wesołych Świąt, więc faktycznie musiał to być seryjny sms. Walić to ;) To wszystko nie jest takie proste. Jesteśmy długo ze sobą, wiem, że gdybym go zostawiła, to by zwariował - tak mnie "kocha", chce założyć rodzinę itp... Ale nie rozumie prostych rzeczy, że związek to nie tylko przyjemności, ale tez i odpowiedzialność. Przedwczoraj czułam się jak powietrze. Nic do niego nie docierało. A na koniec musiałam go rozbierać do spania - nie był w stanie :(

Gość a jesteś brzydka czy
ładna?

Gość pytajniczkowata
a co to ma do rzeczy?

Gość ODPOWIEDŹ OD FACETA
Jak napisał ci życzenia na święta to możesz też mu napisać. Od tego są święta aby ludziom o których się pamięta napisać coś miłego.

Gość ddhdhdgfgfgfgf
tak, jak zwykle glupie wytlumaczenia kobiety. dostalam zyczenia w poludnie jakby czekal, az napisze. ja zyczenia dostalam na drugi dzien, albo w nocy, albo rano od bylych adoratorow. wiec- ten ktory napisal w nocy myslal o mnie caly dzien, ale przed snem postanowil do mnie napisac, ten ktory napisal rano- po prostu chcial napisac jak najszybciej zeby pokazac ze nadal o mnie marzy i teskni, ten ktory napisal na drugi dzien caly czas czekal az ja napisze. BZDURA. nie przypomina sobie nagle o tobie, nie chce z toba byc i nie teskni za toba. po prostu wyslal zyczenia. Ja dostaje zyczenia od ludzi z ktorymi nie mam kontaktu od roku czy kilku miesiecy, nie dlatego ze nagle tesknimy za soba tylko po prostu lubie tego czlowieka/byl dla mnie KIEDYS wazny/ chce pokazac, ze nadal jest moim kumplem i mimo braku czasu na staly kontakt nadal o nim pamietam -bez zadnych podtekstow!