Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klekle

babcia sprawia mi przykrość :(

Polecane posty

Gość klekle

Mam 21 lat i mam babcię która się mną nie interesuje. Zawsze wolała swojego wnusia który jest w moim wieku. Od małego zawsze byłam ta gorsza, gdy coś się stało zawsze była to moja wina a kuzyn był dla niej jak święty. Babcia nawet nie wie kiedy mam urodziny, zawsze gdy pod naciskiem rodziców miałam zadzwonić do niej i ją zaprosić na kawę urodzinową, przychodziła zjeść kawałek tortu i wracała do domu. Dziadek zawsze dawał mi jakieś pieniądze czy mały prezent, szeptając do ucha - "żeby babcia nie widziała..." Kuzyn na święta zawsze dostaje od babci 100 zł ( wczoraj się wygadał, na co babcia powiedziała że miał siedzieć cicho) a ja nie dostaję nic...On dostaje pieniądze na studia i kieszonkowe.... Moi rodzice są zdziwieni, że nie lubię jej odwiedzać i mam o niej złe zdanie, przecież "babcia mnie też kocha" a sami również wiedzą jak jest. Chciałabym zerwać z nią wszelkie kontakty ale wtedy tata by się czuł urażony. ( bo to jest babcia od strony mojego taty) Co w takiej sytuacji najlepiej zrobić? :(

Gość wredniucha50
nic, ale jak przestanie chodzić to pampersy będzie jej zmieniał tamten ukochany wnusio

Gość szanuj szefa swego...
Leży sobie krowa nad rzeczką i pali trawkę, nagle z rzeki wynurza się bóbr i pyta. Krowa coś ty taka wyluzowana. Krowa mówi pale trawkę i dlatego, jak chcesz się wyluzować to sobie pociągnij. I daje rady bobrowi: najlepiej to się zaciągnij, przepłyń w dół rzeki, wróć wypuść powietrze i będziesz wyluzowany. A więc bóbr zrobił jak mu kazała krowa i popłynął w dół rzeki, nagle poczuł, że już jest wyluzowany, a więc buchnął się na brzegu i leży. Nagle z rzeki wynurza się hipopotam i pyta: bóbr coś ty taki wyluzowany. Bóbr odpowiada: w górze rzeki jest krowa, pali trawkę, dała mi się zaciągnąć, jak chcesz to płyń do niej i też się wyluzujesz. Hipopotam wskoczył do wody i płynie do krowy. Wynurza się z rzeki na co krowa wywaliła gały i z przerażeniem wrzeszczy: Bóbr wypuść powietrze, wypuść powietrze!!!!!!

Gość Mam identyczną sytuację
z tym, że mam już 28 lat i swojego męża i rodzinę. Babcię odwiedzam teraz 2 razy do roku - w święta. Był długi czas, kiedy zabiegałam o uwagę babci, ale bezskutecznie, więc odpuściłam. Nie wiem czy da się to zmienić. Ja zawsze byłam i jestem niewystarczająco dobra, przegrywam z kuzynką, która jak tylko otworzy usta to babcia prawie że klaszcze z zachwytu :O Trzymaj się i nie daj! pozdrawiam

Gość jaklekle
Do *Mam identyczną sytuację* Zapraszałaś babcię na ślub? Ja pewnie będę musiała gdy nadejdzie mój wielki dzień, chociaż jej tam nie chcę, ale ujdzie w tłumie :(

Gość śmigła
swoje dzieci kocha się wszystkie, natomiast wnuki się wybiera. moja mama ma też ulubione wnuki. w tym moich 2 synów. córki już nie i od brata 1 córkę. drugiej już nie.