Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_zalamana

co zrobic w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość ona_zalamana

Hm jak zaczac mieszkam z facetem poltora roku. Od kilku miesiecy on padl na dno... Jest smierdzacym (doslownie) leniem i chamem. Zero kultury. Od 3 dni prosze o umycie garow i nic. Na swieta nic mi nhe pomogl wszystko sama robie a mam problemy z kregoslupem i nie umiem wszystkiego sama zrobic. Myc to sie myje raz na 3 dni o higienie jamy ustnej nie wspomimam. Wyprowadzic sie nie moge bo nie mam gdzie i brak pracy z powodu tego kregoslupa. Jestem na skraju zalamania. Nie mam komu sie wygadac bo w tej okolicy nikogo nie znam... Eh co ja takiego zrobilam ze tak sie odwdziecza za to ze zawsze mial wszystko pod nosem...

Gość sekta
oj prostaczko powies się

Gość ona_zalamana
Jeszcze wszystko by bylo ok jakby mnie posluchal ale kazda w zmianka konczy sie slowami TO SE ZMIEN dobrze wie ze jestem w sytuacji bez wyjscia i sie musze tu kisic.to mnie wykoncza psychicznie...

Gość ona_zalamana
up

jedyne wyjście to wracać tam z kąd się przyszło.to już lepiej u jakiejś rodziny jako pomoc się zawiesić niż tam siedzieć bo ludzie się zmieniają w jednym tylko przypadku. Albo wcodzą w alkohol albo z niego wychodzą.reszta to przyzwyczajenie i sprawa kompromisu.widać facet nieidzie na kompromis to już bym wolał w prztułku dla bezdomnych sie załapać i się udzielać.tam by cię docenili i nawet dziękuję powiedzieli.