Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lethicia

Nowy Rok-nowe nadzieję na te śliczne II kreseczki ;)

Polecane posty

Część dziewczyny :D co tam u Was? Ja dzisiaj mam 20dc i zaczęłam brać dufaston 2x1. Od owi ten mi nie spadla cały czas mam 37 i powyżej i bola mnie jajniki tzn po olewają i tak jakby brzuch mi się rozciąga chyba zaczynam zabardzo się nakręcać a moje dolegliwości związane są z obzarstwem świątecznym :D

Gość wooow!
widzę, że schiza się utrzymuje - nawet testy pozytywne wychodzą...

No trzymajcie ja za Was też :D obysmy wszystkie wkoncu się zaplodnily :)

Witajcie dziewczyny, mi do @ zostały jeszcze ok 5 dni jak przyjdzie w terminie, dziś miałam lekkie brązowe plamienie i trochę mnie to zaskoczyło bo na @ za wcześnie no chyba że tak wcześnie zaczyna się rozkręca ale to nie byłoby za dobre bo może świdczyć o jakiś wahaniach hormonalnych, no ale poczekamy zobaczymy, poza tym w piątek mam wizytę u ginki więc wcześniejsza @ jest niewskazana. Poza tym bolą mnie cały czas piersi, witam nowe koleżanki, Majka widzę żę bardzo podobnie mamy cykl u mnie dziś 22 dzień cykklu.

Witajcie Dziewczyny u mnie nadal bol podbrzuszka az czasami musze rozpiac spodenki bo ucisk jest nie przyjemnyDo @ zostało niewiele ale pewnie powoli sie szykuje Powiem wam zestarszne jest to czekanie na koniec cyklu jak sie nie czeka to szbko to mija @ była i znow przychodzi a teraz trwa to pol wieku

Część dziewczyny. A co tu taka cisza? U mnie objawów ciag dalszy wczoraj mialam minimalne plamienie koloru beżowego, wychodzi ze 6-7 dni po owu. Naczytalam się juz o tym i albo to plaminie implantacyjne albo za mało progesteronu :D mam nadzieje ze to pierwsze ale nie chce się nakręcać brzuch mnie boli jak na @ wiec pewnie małpa się rozkręci dzisiaj 21dc. A co tam u Was?

Maajkka licze ze u Ciebie to implantacja :) u mnie w tamtym cyklu tez mialalm plamienie ale tylko jeden dzien od rana do wieczora ale @ przyszla wiec to nie implantacja ale progesteron chyba tez nie bo bralam wtedy dupka...a dzis na 13,40 do ginki :) a jutro na badanie nasienia :) mam nadzieje ze beda same dobre wieści :) oczywiscie na tyle na ile moga byc dobre:)

Oczekuje napewno będą dobre inaczej być nie może ;) dawaj odrazu znać co tam ? Ja miałam dosłownie trzy plamki na bieliźnie wiec nawet plamieniem bym tego nie nazwała. Niech ten czas szybciej leci to będę mogła zatestować :)

no i .... weszłam i po kilku minutach wyszlam, nie bylo zadnego badania...dzis 10dc wiec uznala ze nie ma co badac...powinnam sie u niej pokazac w 5dc i mialam dostac tabletki czy cos na pecherzyki ale nie miala miejsc wiec dopiero na dzis sie udalo...mam isc w 14dc zobaczymy jaki jest pecherzyk(czy sama wychodowalam) i bede brala dupka...ale nie wychodowalam ich przez ostatnie 5miesiecy wiec teraz tez pewnie lipa bedzie...a od nowego cyklu dostane to na pecherzyki jakis clostilbegyt...ale wiecie juz wiem ze ten miesiac stracony...okropne uczucie

oczekuje Nic nie jest stracone może akurat jakiś pęcherzyk się uchodowal :) a jak nie to clo napewno pomoże bo ja jak była w lutym na usg w 16dc to wogole nie miałam owu a gin mi powiedziała ze mam wyciszone jajniki a w marcu po clo wychodowalam pęcherzyki w obu jajnikach dominujący 22mm :) ale to też niestety nie jest gwarancja sukcesu jak przez 4 cykle się nie uda to będą badania mojego męża i chyba moje może mam nie drożne jajowody eh sama juz nie wiem. Oczekuje glowa do góry w koncu nam się uda:) a reszta staraczek co tak milczy?

Maajkka dzieki za wsparcie :) mam nadzieje ze u mojego męża wszystko bedzie ok:) i mam nadzieje ze clo sprawi ze bede mamusia:) no wlasnie a gdzie reszta dziewczyn???

Hej!!!!11111 Cisza bo ja byłam w pracy:P u mnie bez zmian brzuchol nadal pobolewa chyba mi sie rozkreca powoli @ chociaz piersi mnie nie bola troszke sie przeziebilam bo gardlo mnie cos boli troszeczke ale nie dam sie chorobie:P Oczekje daj znac jak tam badania

Oczekuje czekamy na wieści :) część sylwialodz3 jak tam samopoczucie jakieś testowanko nieglugo u ciebie? U mnie też powoli zbliża się sadny dzień przez dwa dni bolał mnie brzuch jak na @ i juz myślałam ze nadejdzie a dzisiaj cisza ;) a gdzie reszta staraczek jakaa cisza na tym naszym topiku?

Witam, ja dziś powinnam dostać @, ale póki co cisza. Jednak nie nakręcam się juz w ogóle, bo pobolewa mnie jak na @ i ostatnio spóźniła mi się tydzień... A Wy jak?

Witajcie, u mie niestety przykra niespodzianka wczoraj od rana dostalam zapalenie gruczołu Bartholina, jeszcze wieczorem było wszystko w porządku a rano obudziłam się z gulką koło wargi, już kiedyś to miałam ale wtedy samo się wchłonęło a teraz bardzo bolało przy siedzeniu, dziś byłam u ginki i od razu zabieg przecięcia, a teraz mam brać przez tydzień antybiotyk, poza tym od strony ginekologicznnej wszystko na miejscu, nadal mam plamienia tzn w tej chwili to już niewiem czy po zabiegu czy rozkręcająca się@, właściwie do terminu jeszcze 3 dni, w takiejj sytuacji mam jednak nadzieję że cykl zakończy się okresem, bo się skomplikowało,puki co dół mnie boli i zmieniam opatrunki z tym gruczołem to złośliwość losu wyskoczyło niespodziewanie z dnia na dzień i to jeszcze na urlopie w Polsce

piersi bolą mnie już od tygodnia, ale puki co muszę się zagoić, więc wyjątkowo w tym miesiiącu mam nadzieje na@, biore też antybiotyk na tę dolegliwość

czesc dziewczyny:) ja jutro bede miala wyniki nasienia wiec jutro dam znac co i jak...Maruska ja nawet nie wiedzialam ze cos takiego istnieje...szkoda mi Ciebie jak nie wiem ale trzymaj sie kochana skoro chcesz zeby @ przyszla to tego Ci życzę a nastepny cykl bedzie Nasz :)

Ja to cholerstwo już miałam kiedyś ale samo się wchłonęło a teraz zapalenie, to przychodzi nie wiadomo skąd, wieczorem było dobrze rano obudziłam się z guzem i potem z godziny na godzinę coraz bardziej bolesne, no ale już po nacięciu, tylko mam nadzieję że nie powróci bo ginka powiedziała że to ma tendencje do odnawiania. @ powinnam dostać za 3 dni mam nadzieje że już mi się zagoi do tego czasu ranka po nacięciu.

Maajkka u mnie kiepsko bo ciagle zle sie czuje nie wiem czy to wina hormonów czy czegoś innego ale popoludniu mam straszne mdlosci takie ze musze nad kibelkiem stac bo boje sie ze nie zdarzę od papierosów mnie odrzuciło po kazdej fajce jest mi nie dobrze i wogole sa jakies takie bleee dzisiaj w pracy dziewczyny prosilam zeby byly w pogotowiu bo myslalam ze zemdleje i w razie czego ze bede leciec do kibelka testowanie mam po 10.04 bo wtedy powinna przyjsc @ nic sobie nie wkrecam narazie ale nie ukrywam ze bardzo bym si eucieszyla:P Maruska ja nawet nie slyszalam o takiej chorobie wspolczuje ci bo podejzewam ze to bolesne bardzo

Gość Maajaka
Sylwilodz no to mocno trzymam kciuki mam nadzieje ze szczęście uśmiechnie się do ciebie;) Maruska oj przykro mi ja też nie słyszałam o czymś takim:( zycze szybkiego powrotu do zdrówka. Mnie juz od paru dni boli brzuch jak na @ tylko słabiej wcześniej tak nie miałam ale pewnie małpa się rozkręca chociaż to dużo za wcześnie :(

Oczekuje czekamy na dobre wiadomości odnośnie wyników męża :) a co się dzieje z eyes?

Maajkka wiesz naraie to ja sobie nic nie mysle i nnie robie nadziei bo pozniej bede plakac Wczoraj byłam bardzo nieznośna wszystko mnie denerwowało chciałam chwili spokoju a nie mogłam mojemu męzowi sie oberwwało .. bidny dzisiaj mi opowiadał jaka byłam że od[ychałma go uciekałam od niego kryczałam że za głośno że psy za głośno stukaja pazurami że w kiblu smierdzi ihhihihi jednym słowem odbiło mi:P:P:P:P:P:P Powiem wam coś ciekawego wczoraj weszłam do apteki po amol -pamietam ten lek z dzieciństwa wtedy nie był tak drogi a wczoraj zapłaciłam za niego 20 zł za 100 ml ...20 zł a kupiłam żeby sie nie faszerować lekami przeciwbolowymi ,MASAKRA mysłama ze jest duzo tanszy no coz... Co z eyes?nie wiem EYES przywołujemy cie na forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hihiihhi Eyes kochana odezwij sie do nas

no i sa wyniki...ze bede mama to moge chyba tylko pomarzyc...wyniki sa duzo ponizej normy... chyba nic wiecej nie musze dodawac

Oczekuje tak mi przykro :-( ale poniżej normy to chyba nie jest jeszcze najgo,ej . Musicie udać się do jakiegoś lek który się tym specjalizuje nie załamuj się. Sylwialodz trzymam za Ciebiek kciuki i mam nadzieje ze twoja handra będzie oznaczała dwie kreseczki :) wiem ze najgorzej to się nakręcić ale cóż innego nam pozostaje jak nie nadzieja :)

Hej dziewczyny :) no i przywolaliscie mnie :) nie bylo mnie tyle czasu bo ciagle siiedze w szpitalu , niestety dzidzius przyjaciolki sie nie utrzymal :( a u mnie no coz. nic nowego praca szpital dom i tak latam , teraz mam chwile odpoczynku wiec wpadlam:) u mnie koniec @ :) nareszcie :) oczekuje nie zalamuj nam sie tu , wyniki po nizej normy baaardzo ponizej mial tez narzeczony mojej przyjaciolki ale po braniu witamin i takiego leku o strasznie dziwnej nazwie nie pamietam unormowalo mu sie wszystko :) takze mozna :) Maruska :( Ja tez nie mialam pojecia ze cos takiego jest , ale masz racje skoro bierzesz antybiotyki to chyba lepiej by @ przyszla bo nigdy nic nie wiadomo ;/ sylwia podejrzane te Twoje wachania emocji :) Trzymam kciuki :) Maajka a ty kiedy testujesz? ;)

Oczekuje dokladnie maz musi isc do lekarza który mu to unormuje i bedzie dobrze wiec mysli ze nie bedziesz mama nie powinny naplywac do twojej glowki . porada u specjalisty i bedzie dobrze:) Własnie najgorsze to jest nakrecic sie a pozniej cierpiec z powodu niepowodzenia dlatego narazie nic sobie nie mysle za to moj tata juz chodzi i gada ze ma prorocze sny :P Eyes przykro mi z powodu twojej przyjaciolki :( natura jest okropna najpierw daje a pozniej odbiera :(smutne:(