Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin0187

Kiedy żona odmawia sexu.

Polecane posty

Ależ Satyrze , cały czas twierdze , że bez seksu nie ma dobrego związku . Chodzi mi o musi , nie musi , a , że jest to podstawa do rozstania - oczywiście , ona może nie chciec , on ma prawo miec seks

Gość matacz.,.,.,
niestety ale Biblia mówi tylko o zdradzie kobiety , nie mezczyzny :) ha ha ha . Nawet w Biblii faceci tamtejsi mili wiele kobiet z z jeszcze wieloma spali , kobieta - nigdy ile zona miał salomon , ile Jakub itd.

tak, a prawo kanoniczne jasno określa w jaki sposób powinien odbywać się stosunek płciowy i wszystko odbiegające od norm czyli np. seks w pozycji stojącej:D jest już dewiacją jednego z partnerów i tym samym podstawą do złożenia pozwu o unieważnienie małżeństwa z winy współmałżonka:classic_cool:

Gość matacz.,.,.,
arnold bredzisz !

Gość matacz.,.,.,
a jakie realia chesz przybrać , zyjemy w kraju katolickim , ale oki , jezeli mówimy o ludziach ateistach to i tak prawo jest przeciw migajacym sie od sexu , bowiem on jest podstawom zwiazków .

Gość ludzkastonoga
jo jo pewnie walisz jak troll a T woj kudas wali rybą to co kobieta ma zrobić? Zamiast żelu lepiej kup odswieżacz dezodorujący 24/7 w Rossmanie 6,99

Gość kreceglupakreceglupa
jak się tak dobrze przyjrzeć to co Kościół akceptuje teraz też nie zawsze zgadza się z Biblią. jeśli chodzi o obowiązek prawny to się zgadza ale jeśli żona całkowicie odmówi a nie ze wg męża za rzadko daje.

w tym pseudo katolickim kraju są też wierzący w co innego i ateiści , a zdrada jest postawą do rozwodu , a nie dawanie tylko w określonych przypadkach z tego co tu piszecie

Gość acordeon
Może ma za dużo w dupie

Gość matacz.,.,.,
art 56 kodeksu rodzinnego stanowi wyraznie , kobieta , jak i mezczyzna nie moze odmawiac pozycia .

Art. 56. 1. Jeżeli między małżonkami nastąpił zupełny i trwały rozkład pożycia, każdy z małżonków może żądać, ażeby sąd rozwiązał małżeństwo przez rozwód. 2. Jednakże mimo zupełnego i trwałego rozkładu pożycia rozwód nie jest dopuszczalny, jeżeli wskutek niego miałoby ucierpieć dobro wspólnych małoletnich dzieci małżonków albo jeżeli z innych względów orzeczenie rozwodu byłoby sprzeczne z zasadami współżycia społecznego. 3. Rozwód nie jest również dopuszczalny, jeżeli żąda go małżonek wyłącznie winny rozkładu pożycia, chyba że drugi małżonek wyrazi zgodę na rozwód albo że odmowa jego zgody na rozwód jest w danych okolicznościach sprzeczna z zasadami współżycia społecznego

Gość matacz.,.,.,
wiec nie znasz Biblii SEX SŁUZY NIE TYLKO DO PROKREACJI ....:) wiec pudło kochana , zacznij czytać Biblie jak chcesz pogadac

Gość wzwiazku ale samotna
ha to ja mam taki problem ale z mezem dokladnie tak jak opisal autor i co chlopy na to poradzicie, nie jestem jakas oblecha, jestem szczupla i mam jedrne cialo ze wzgledu na to iz jestem trenerka fitnes, to wczesniej maz naciskal na slub, i sex byl tez inny przed slubem a po , to ja musze sie prosic a mam tego dosc

Gość matacz.,.,.,
a co niby pokreciłem pomiocie szatana ? i debilu cytujesz to samo i co ? mam ci wytłumaczyc , tosz to co pisze stanowi jasno , ze obowiazek jest .

Gość acordeon
Chodzi mi o dobrobyt,a nie zawartość odbytu

Gość matacz.,.,.,
a co niby ja pokreciłem , cxytujesz coś co wyranie mówi , ze jak zona nie daje i to stale to poszkodowany moze ubiegac sie o rozwód ! i go dostanie jak nie ma dzieci , nie moze zadac rozwodu ten co nie daje dupy ....

Gość matacz.,.,.,
no wiec on autor powie ze nie dała mu od roku wcale i po problemie , masz zupełny i trwały .

Gość matacz.,.,.,
brak rozładowania napiecia u osoby ktra jest w tej kwesti zdrowa prowadzi do wielu zaburzen jak psychicznej natury , tak fizycznej