Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin0187

Kiedy żona odmawia sexu.

Polecane posty

Gość a jak wyglądasz
Atrakcyjna jesteś

Gość blue_caracas56643
Taaa, już frunę pokazywać zdjęcie na kafeterii, wolne żarty. Pink (czy ktokolwiek inny) jak chcesz porozmawiać to napisz na maila: kwiatkamelii86@gmail. com (z góry uprzedzam, że na propozycje seksu od napaleńców nie odpowiadam). Może fajnie by było pogadać:)

Gość byczycaaaaa
Tak to jest jak sie dzieci biora za malzenstwo. Trzeba bylo dluzej z nia pochodzic, poznac lepiej, moze ma mniejsze libido od ciebie, moze nie ma ochoty tego robic co noc jak ty? Czy wasz kazdy dzien wyglada tak samo? moze ma dosc tej monotonii, zrob jej niespodzialnke i jednej nocy przestan zebrac o seks, do tego badz mily, porozmawiaj na inne tematy potrafisz?

Gość pink T-shirt
Blue :) jakby mój oglądał serial zamiast pokochać się ze mną to papapa :) Bez przesady - łaski nie potrzebuję Moim zdaniem współcześni faceci są tragiczni, albo maniacy ruchający co popadnie albo niedorajdy nie potrafiące zaspokoić swojej kobiety

Gość hhihhii
co Ty nie wiesz ze kobieta po slubie nie lubi sexu? własnie sie dowiedziałes:D

Gość a jak wyglądasz
Ale zdjęcia bez twarzy i nie nago np w bieliźnie

Gość pink T-shirt
do Blue :) napisałam mojego e-maila . Jak będziesz chciała pogg pisz :)

Gość acordeon
To faktycznie jakiś ciężki przypadek,ale są tacy

Gość do facetów
moje koleżanki mężatki mówią że faceci gdy już mają żonę to myślą że ona zawsze musi mieć ochotę na sex a tak nie jest Facet powinien stworzyć atomosferę i starać się tak samo jak przed ślubem ... ps oczywiscie kobiety też powinny się starać ... ;]

Gość pusier2
nic nie da atmosfera,każdy jest taki a nie inny i tego nie da sie zmienić na dłużej mozna sobie obiecywac,łudzić sie ,natura zwycięży

Gość doświadczony przez życie
Byczyca, niestety czlowiek czasami stary a głupi a potem jeszcze robi się ślepy. Jak brałem swoją kłodę za żonę miałem 28 ona 25.

Gość tak bywa życie
to nie je bajka

Szkoda, że nie da się wydać wojskowej komendy: " wróć, pomyłek" i zmienić partnerki na taką jak blue lub Ulka.

Gość pusier2
też bym tak chciał

Gość ukiszona kapusta
Najpierw trzeba się dotrzec potem wiązac w stały układ

Gość aniela 500-setka
nie przeczytałam wszystkich wpisów-jednak to co wywnioskowałam-kobieta twoja ma problem zdrowotny-nie wiem na czym on polega.Konieczna wizyta u ginekologa lub seksuolog.Możliwe też ,że jest w leczeniu ginekologicznym i nie chce czy wstydzi się przyznać.Wspomniałeś też o seksie analnym i być może że ma poważne kłopoty z czystością pochwy-porozmawiaj z nią.Namiętna kobieta nie robi się oziębła z dnia na dzień.A może jest w ciąży?.I jeszcze jedno,.Czasami takie objawy dają tabletki antykoncepcyjne.Depresja? Napewno macie problem i jest to problem nie tylko twój-nie obrażaj się na nią i staraj sie ten problem rozwiązać.

Gość kst50
Żona odmawia sexsu tylko wtedy kiedy się puszcza.

wiecie, niestety jest duzo kobiet, ktore za sexsem nie przepadaja lub wyjdzie za maz urodzi dziecko i jej sie odechciewa, albo traktuje sex jak istrument do zdobycia faceta, a jak juz zdobedzie to boli ja glowa, niestety, ale czesto slyszy sie o takich sytuacjach i wcale nie jest mi szkoda takich kobiet, gdy mezczyzni je zdradzaja, bo maja to jakoby na wlasne zyczenie... trudniej mi natomiast zrozumiec takie zachowanie u faceta.... moze jacys panowie beda umieli wytlumaczyc :)

Dzisiaj porozmawiałem z żoną i powiedziała mi, że da mi doopy, jak się wyśpi. Tylko, że ona po nocach spać nie chce, więc jest stale niewyapana. Doopa blada!

aż sie dopiszę! mam ten sam problem co kolega. 11 pazdziernika kochałem sie z moja żona a teraz to 27 Grudnia ,kurwicy dostaje z tego powodu. Zawsze cos jest nie tak,albo za późno albo za wcześnie ,to znów fajny film w tv i tak mija 2mc 3 mc !! ile tak mozna? kiedys dodałem tu taki temat to pisaliscie że moze ja niedoswiadczony jestem albo że ruchac nie potrafie! wiec mówię oficialnie! jestem bardzo doświadczony i świetnie rucham,gra wstępna musi nas rozpalic do czerwoności bo nie samym wsadzaniem człowiek zyje! Nie rozumiem dlaczego jej libido spadlo do zera? jak ja zaczepiam to ewentualnie robi mi loda bo twierdzi że uwielbia mojego fiuta!

Blue Twój facet jest GEEKIEM (uzalezniony od kompa konsoli ) niech trzepie gruche przy playstation! znam takich debili,zamiast zona to musi byc on line albo ma 4 misje do zrobienia! 🖐️ wypierdol mu ta konsole przez okno zobaczysz reakcje hahahaha!!! a jak sie będzie nainał to mu powiedz ze chcesz w domu faceta a nie dzieciaka co tylko trzyma pada w rece !

Gość abcdefghi
To kompletnie nie jest tak ze kobiety po slubie nie chca sexu.... wydaje mi sie ze to jak bedzie po jest wiadome juz długo przed....tylko przed slubem wszystko jest takie zakazane, nowe, podniecajace - bo zakazane czesto...nie znamy sie tak dobrze, czesto nie mieszkamy razem, jak spotykamy sie to poprostu sie bzykamy - wtedy wydaje sie ze jest extra... po slubieno cóz, codziennosc, nie tesknimy juzza sobą, nie myslimy juz tyle o sobie, juz nie musimy tak sie starac zdobyc tej miłosci - tego człowieka, podswiadomie rohe odpuszczamy. Przed slubem duzo tez zabiegamy tak jakby na wyrost by zdobyc partnera - taka natura.... godzimy sie na wyuzdany sex, chcemy czesciej by on, ona pomyslał jakcy to my jestesmy dobrzy w łozku itp...... Ja mam meza od 10 lat, kochałam go i kocham nadal ale mozje zycie sexualne to dramat. 2,3 razy w miesiacu po 5 minut, pod kołdrą z jednym ugryzieniem sutka i po sprawie. Zawsze on mial mniejszy temperament tylko ze przed slubem czesciej sie kochalismy własnie pewnie z opisanych powyzej powodów, nie zdawałam sobie sprawy ze pozniej bedzie to tak wygladalo..... Zle mi w tym zwiazku, ja potrzebuje sexu- lubie sie kochac, piescic, bardzo mi tego brakuje, do niego to nie dociera. Nie bede go prosic i błagac o sex bo dla mnie to upokarzajace, mam tego dosyc. Pomimo ze go kocham, skorzystam z dobrodziejstwa zwanego - kochanek

napiszcie cos wiecej o tej konsoli, moj jest na pewno uzalezniony, odkaz zakupil PS3 wszystko sie w seksie posypalo... moze tu jest pies pogrzebany... chociaz z drugiej strony kiedy nie gra to oglada tv (nie wazne ze ten film ogladal juz wczesniej z 5 razy). Wiece to tez nie jest tak, ze slub i nagle juz sie odechciewa, jak ktos lubi sex i jest mu z partnerem dobrze w lozku, lubi eksperymenty itp to nawet w wieloletnim zwiazku sex bedzie zajebisty. Po prostu musi byc jakas konkretna przyczyna, ze jednej ze stron sie nie chce.