Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brunetka-wieczorową-porą

Szukam faceta - oto moje wymagania

Polecane posty

WYGLĄD: - przystojny, nie ma znaczenia kolor włosów czy oczu, ważne by dobrze wyglądał - wysoki, min. 182cm - dobrze zbudowany, wysportowana sylwetka, ale też nie do przesady (nie chcę żadnych koksów) - zdrowy, zadbany, dbający o higienę osobistą - dobrze ubrany, nie wymagam markowych ubrań, ważne by potrafił dostosować swój ubiór odpowiednio do sytuacji - min. 16cm CHARAKTER I CECHY WEWNĘTRZNE: - posiadający wysoką kultura osobista - spontaniczny, niebojący się zaryzykować - pewny siebie - z poczuciem humoru - lubiący książki, kino, dobrą muzykę - mający ciekawe hobby - niezależny, niebędący wiecznie na garnuszku rodziców - niepalący, niepijący, nieprzeklinający - potrafiący poprawnie pisać i mówić w języku polskim POZOSTAŁE: - stała praca z możliwością dalszego rozwoju; nie tyle ważna jest dla mnie wysokość zarobków, co sama praca, która świadczy o tym, że facet jest ambitny i zaradny - własny dom/mieszkanie, lub możliwość posiadania go w niedalekiej przyszłości - własny samochód - w stanie wolnym, bezdzietny - dobry w łóżku - ateista lub agnostyk. Nie są to wszystkie pożądane przez mnie cechy, jedynie te, które przyszły mi w tej chwili do głowy. To nie prowokacja! Mężczyźni spełniający WSZYSTKIE powyższe warunki niech dadzą znać o sobie poniżej :) Wymagam spełniania WSZYSTKICH podanych przez mnie cech, w wyjątkowych przypadkach mogę pójść na pewne ustępstwa ;)

wiedziałem, że cos przez papierosy coś przejdzie mi koło nosa, bo resztę pożądanych cech posiadam

Gość Garris
hmmm, szkoda ze mam tylko 180 cm, bo reszta sie zgadza ;/

Gość lililiipo
Zbyt idealny- nie ma takich, a jak są to już zajęci i niewielu ich jest bynajmniej nie znam żadnego faceta który spełniałby wszystkie te warunki nawet żonatego czy dzieciatego.

Gość kafe obserwatore :)
łoo ale lista, a mnie wystarczy, żeby kobieta mnie kochała, bezgranicznie ufała i żeby w czasie okresu nie dosatwala szajny i żeby nie robiła wtedy ze mnie swojego prywatnego kozła ofiarnego :D

Gość el typo
co to jest to - min. 16cm ? obwód nadgarstka? to juz nawet takie szczególy sie wymaga? no szok

czekamy na podobną listę, zaczynającą się od słów: szukam faceta - oto moje zalety po przedstawieniu takiej listy w wyjątkowych sytuacjach mogę pójść na pewne ustępstwa :D:D

Ale zalosna jestes musi miec stala prace i samochód :D Od razu widac ze jestes z tych z przyczepioną metką.

Wymagania jak u desperatki przed 30-stką albo już po. Traktujcie to jako żart bo to jedna z tych co tyłka użyczała każdemu poza takim jakiego opisała.

Gość bywam czytam wiem
a co oferujesz?

Ona oferuje swoja jaśnie oświeconą osobę, która zaszczyci mieszkanie szczęśliwca, i pozwoli wozić swoją pachnącą d.... jego autem na kolacje za które oczywiście on zapłaci.

Opisz wg podobnej charakterystyki siebie i pokaż co masz do zaoferowania. tylko żeby sie nie okazało, że chcesz jedynie ładnie wyglądać i pachnieć. Kobiety by tylko brały, a gdy przychodzić coś dać, to zaczynają sie schody :D

" Ale zalosna jestes musi miec stala prace i samochód Od razu widac ze jestes z tych z przyczepioną metką." Nie jestem. Samochód nie jest dla mnie tak ważny, ale praca owszem. Powód podałam, więc proszę, nie bulwersujcie się tak :)

Gość autorko a lubisz seks analny?
bo ja tego wymagam

ok, fajno, CZEKAMY :D

"A więc wedle życzeń przystępuję do spisania listy, co ja od siebie mogę zaoferować. " ­ Wystarczy, że dobrze ciągniesz, gotujesz i można się bez wstydu z tobą pokazać.

Gość hhhhgggg
brunetka-wieczorową-porą forever alone 🖐️

Gość autorko a lubisz seks analny?
a seks analny jest jedna z rzeczy, ktore mozesz zaoferowac?

"Darker wiemy wszyscy, że żadnego nie spełniasz" ­ Jako, że najłatwiej dojebać takim jak ja, przejawiam całkowity brak zaskoczenia owym postem.

Gość fabricio
Witam, w nawiązaniu do Pani oferty zamieszczonej na forum portalu kafeteria pragnę oświadczyć,że spełniam powyższe wymagania w niżej wymienionym zakresie: - zdrowy, zadbany, dbający o higienę osobistą - z poczuciem humoru - lubiący książki, kino, dobrą - niepalący, nieprzeklinający - potrafiący poprawnie pisać i mówić w języku polskim - w stanie wolnym, bezdzietny Pozostałe wymagania są dla mnie w tym momencie nieosiągalne, ale istnieją przesłanki ku temu, by sądzić, iż w przyszłości w jakimś stopniu ulegnie to zmianie. Dlatego też zgłaszam swoją skromną kandydaturę i proszę o pozytywne jej rozpatrzenie i jak najszybszy kontakt celem sformalizowania naszego związku. Mój mail: tmsz2012@o2.pl Z wyrazami szacunku, fabricio

Gość PEUEUEUEUASKfgd
w Polsce takich facetów nie ma, a jeśli są to jeden procent zajęty albo arogancki. Zyczę powodzenia buahahah

Gość jijdiljdlkk
kulturalniej byłoby zacząć od swoich zalet ale no cóż, kulturalna za bardzo nie jesteś