Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brunetka-wieczorową-porą

Szukam faceta - oto moje wymagania

Polecane posty

"Mam zrobić zdjęcie wagi na dowód?" ­ Waga może być spreparowana. Poprosimy w negliżu :D

Gość co za pojebane prowo
h

Gość co za pojebane prowo
d

Nie rób zdjęcia wagi, napisz tylko, po co Ci facet w wieku 20 lat i to taki, co zarabia, ma dom i jakiś tam majątek już. Bo, skoro o tym piszesz, to nie szukasz przyjaciela, tylko kalkulujesz.

Gość a ja się
a ja zakochiwałam się w inteligentych a potem okazało się że to tylko tak mi się wydawało że są inteligentni bo uczucie przyćmiło mi realny ich odbiór :( a żadnych cech z mojego wcześniej ustalonego ideału nie spełniali a i tak sie zakochiwałam ..tzn tylko na szczęście raz to sie zdarzyła tak fatalna pomyłka .. więc autorko swoje ideały włóż między bajki .... mniej oczekuj od innych a więcej oczekuj od samej siebie ....

"Hipotetycznie, co się stanie jeśli na zabój się w kim zakochasz, a potem się okaże, że ów facet spełnia tylko 25% Twoich wymagań" Nic :) Biorę to pod uwagę. Tak samo nie jest powiedziane, że jeśli stanie przede mną ten "ideał" to od razu się w nim zakocham.

Gość kflajfkahakaa
pokaż foto, oczywiscie twarz mnie nie interesuje,tylko sama figura, nei musi byc nawet nago, ale ciekawa jestm jak te szerokie biodra sie prezentują...wiesz nie mowie już tego złośliwie, tylko naprawde dla mnie moje biodra są udręką i chce sie przekonac czy mam powdo tak sie na nie wkurzac

Gość \gdy samemu nic
gdy samemu się jest 20 latką prawie nic w głowie a ma oczekiwania aby bogaty sponsor dał jej wszystko i jeszcze uczucie kobieto obudz się w końcu bo chyba głupia jesteś zdecyduj się czy chcesz dawać d ę za kasę czy chcesz mieć faceta ? ale w sumie w Twoim wieku bierz sie za naukę a nie w głowie ci .... skąd ty wzięłaś te swoje ideały ? Ale siedzą takie pustaki na forum i wymyślają kogo by to chciały a same zero intelektu a i z urodą marnie zapewne ...

Gość martinnn
16 cm we wzwodzie czy w opadzie?

Gość jijdiljdlkk
niedoszła anorektyczko, może napisz coś z sensem ,żeby był wiadomo z kim ma siędo czynienia bo na razie przynudzasz, masz zwierzaka na przykład?

Gość jijdiljdlkk
jakiego ? jelenia ? z porożem czy bez ? :p

Gość jak toooo
Matko kochana, jak to się dzieje, ze 20 letnia, szczupła, wysoka, atrakcyjna kobieta ze sporymi cyckami szuka faceta na kafeterii a tak to się dzieje bo to brzydka baba ..głupia do tego i nikt w relau jej nie chce a ona do tego z takimi wymaganiami wyskakuje niedostosowanymi do tego co sama oferuje

Gość zlamanydziadzkafe
oo w dópe to jestem prawie w 100% odwrotnosciom

Gość to raczej ...
raczej rośnie nowe pokolenie głupich pustych dz i w e k

Gość martinnn
16 cm we wzwodzie?

Gość offerma
kolejne prowo moderacji.

A kto mówił o wiązaniu się z nieudacznikiem życiowym? Próbujemy Cię naprostować, bo chyba wierzysz, że odpowiednia długość męskiego penisa zapewni Ci wieczną szczęśliwość;). I napisz, skąd dziewica wie, jaki penis będzie dla niej najlepszy?;)

Gość martinnn
ok, trzeci raz tego samego pytania nie zadam, wiec opuszczam ten temat

Gość w koncu dziewice wiedza
ze tylko 16cm je zadowoli:D

Gość wolny i bezdzietny
spełniam tylko to

Gość NieTakiZły
Więc jestem, jednak: * Mam 25 lat (wieku nie uwzględniłaś, a jest dość ważny ;) ) * Jestem chrześcijaninem- nie ślepym, lecz szukającym prawdy, nieco opieram swoje poglądy na filozofii Coelha, lecz jest dość naiwny (wd mnie) * Jestem patriotą (mimo wszystko) * Mam 175 cm wzrostu * 19 cm +/- co czasem przeszkadza * Pracuję głównie w delegacjach po kraju, choć dzięki temu zarabiam tyle aby nie przejmować się zazwyczaj pieniędzmi * Czasem lubię ironię i czarny humor Reszta się zgadza, i raczej możesz dalej wymyślać... A Ty? Podołałabyś swoim (tylko odwróconym) wymaganiom?