Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brunetka-wieczorową-porą

Szukam faceta - oto moje wymagania

Polecane posty

Są tacy faceci, owszem, ale tacy nie szukają napalonych 20-stek, tylko kobiet, które coś już w zyciu przeszły i coś już w życiu mają - pracę, którą lubią, mieszkanie, samochód. " ­ Głupiś? Który nie chciał by atrakcyjnej, młodej dziewczyny? Dla faceta nie ma znaczenia jakie stanowisko i auto (i czy w ogóle) ma kobieta. ­ "To chyba komentarza nie wymaga" ­ Jak na 5 lat działalności to niewiele.

Gość a cipke autorko masz
owlosiona czy ogolona? napisz w koncu

Gość el typo
brunetka-wieczorową-porą, skoro piszesz o detalach typu 16cm, to Ty też powiedz: motylek czy bułeczka? Ładnie tak wymagać od innych a samej nie mówić co się oferuje?

Gość fabricio
Dziękuję za odpowiedź i życzę kogoś, kto większym zakresie spełni te wymagania, a przy okazji Cię pokocha, jeśli to też dla Ciebie ważne ...

Darker, mowa o kobiecie do związku, nie do przedupczenia. Każdy facet chciałby młodą przelecieć, ale z doświadczenia widzę, że w kwestii wybierania tej jedynej decydują jednak inne czynniki, których pani brunetka nie spełnia niestety, przynajmniej póki co. Inteligentny facet nie weźmie sobie pustej lali, co tylko ładnie wygląda, za żonę lub na stałą partnerkę.

Gość vtgbyhnujmiko
Kobiety jak zwykle wymagania od mężczyzny a o sobie nic nie napiszą. Nawet jeśli spełniam warunki nie wiem kim Ty jesteś i czy Ty spełniasz moje wymagania. Chyb, że uważasz się za siódmy cud świata.

Gość el typo
Przepraszam, nie zauważyłem :) Wybacz :)

"Niestety do anoreksji brakuje mi baaaardzo dużo" ­ Chyba 'na szczęście' chciałaś napisać?

Gość Zocha 0000
Matko kochana, jak to się dzieje, ze 20 letnia, szczupła, wysoka, atrakcyjna kobieta ze sporymi cyckami szuka faceta na kafeterii...

Gość a cipke autorko masz
a co z goleniem sie? golisz cipke czy nie?

'Dziękuję za odpowiedź i życzę kogoś, kto większym zakresie spełni te wymagania, a przy okazji Cię pokocha, jeśli to też dla Ciebie ważne ...' Autorce chyba to umknęło, tak się zapętliła w tych wymiarach i wymogach;).

Gość gorre
brunetka-wieczorową-porą jakie masz poglądy polityczne? Na kogo głosowałaś, będziesz głosować? Pis, PO, czy coś innego?

Gość jijdiljdlkk
Twój wskaźnik BMI wynosi 18.8. Wartość wskaźnika BMI na poziomie 18.8 oznacza niedobór masy ciała. znalazłem w internecie :)

Gość kflajfkahakaa
te wymiary to takie niezbyt idealne...

Gość kflajfkahakaa
poza tym przy takich wymiarach napewno nie ważysz 55kg , tylko conajmniej 60 kochana ;]

"Darker, mowa o kobiecie do związku, nie do przedupczenia." Skoro ty wolisz dupczyć takie w jej wieku to ktoś równie dobrze może być z takimi w związku. Nie sprowadzaj wszystkich do poziomu rynsztoka. ­ "Każdy facet chciałby młodą przelecieć, ale z doświadczenia widzę, że w kwestii wybierania tej jedynej decydują jednak inne czynniki, których pani brunetka nie spełnia niestety" ­ Fakt, nie wpadła w ciążę. ­ "Inteligentny facet nie weźmie sobie pustej lali, co tylko ładnie wygląda, za żonę lub na stałą partnerkę." ­ Co do inteligencji to większość może pod tym względem rywalizować z tosterem.

Gość jijdiljdlkk
dodając do tego duże tzytzki, któe zajmują trochę miejsca to niedowaga jak nic!

Gość fabricio
Droga Autorko :) Hipotetycznie, co się stanie jeśli na zabój się w kim zakochasz, a potem się okaże, że ów facet spełnia tylko 25% Twoich wymagań. Czysto hipotetycznie. Co wtedy?

"Wartość wskaźnika BMI na poziomie 18.8 oznacza niedobór masy ciała. znalazłem w internecie " ­ Tego, że BMI ma się do rzeczywistości jak pięść do nosa już nie znalazłeś.

Gość kflajfkahakaa
w ogole to strasznie szeroka w biodrach jesteś;/ ja mam w biodrach 87 i wydaje mi się, że to za dużo, a Ty to juz w ogole...