Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arekx

Dziecko, pies i agresywna zona :(

Polecane posty

Gość wewqeqwewqewq
Główne objawy depresji to uczucie beznadziejności, wahania apetytu i snu, ataki złości, niepokój, pesymizm, niezdolność do koncentracji i niechęć do podejmowania decyzji. Brak odczuwania zadowolenia z czynności, które sprawiały nam radość, niewytłumaczalne bóle, utrata pamięci aż w końcu myśli samobójcze. Zrywanie kontaktów i wycofanie się z życia towarzyskiego powinno zaniepokoić naszych bliskich i wskazać co może dolegać takiej osobie. Tego typu zaburzenia psychiczne nie są zbyt często kojarzone z możliwą niedoczynności tarczycy. Zaburzenie tarczycy powoduje zachwianie procesów chemicznych w mózgu. Gdy neuroprzekaźniki nie funkcjonują poprawnie pojawiają się zaburzenia takie jak depresja. Zdiagnozowanie depresji często jest pochopne i co za tym idzie leczenie jest wydłużone zanim lekarz dotrze do prawdziwego źródła tego schorzenia. Depresja nie koniecznie musi być jednoznaczna z chorobą gruczołu tarczycy ale jest to bardzo ważne by wykluczyć tą przypadłość poprzez obserwację poziomu zawartości hormonów. Polega to na pobraniu krwi i powinno być tak podstawowym badaniem jak morfologia czy badanie moczu.

Gość dkdkdkdkd
Wystarczy zresztą poczytać kafe - bywały tu takie wątki sfrustrowanych do granic możliwości żon i matek, które wysiadały psychicznie i marzyły tylko, żeby się od tego wszystkiego uwolnić.

Gość dkdkdkdkd
wewqeqwewqewq - przestań naprawdę, bo już dość się skompromitowałaś. Ty pannico nie rozumeisz co czytasz, a zaśmiecanie wątku źle dobranymi cytatami nikogo nie interesuje.

Gość zacznij od lekarza
[zgłoś do usunięcia] na litość Czyli chorowała idiotko na PSYCHOZE. nie ma to jak postawić TAKĄ diagnozę przez internet:D gratuluję:O

Gość co za matolica
Taaaak... Waśniewska miała na pewno chorą tarczycę:(

Mam czarny nick na tym forum - odbierasz mi wiare w sens istnienia rodziny. Jesli bylo by zle to ja rozumiem. Gdyby nie miala instynktu macierzynskiego to tez jakos tlumaczy. Jednak w naszym przypadku wszystko bylo na tak. Sugerujesz ze szuka mocnych wrazen? Miliony kobiet (wiem to nieskromne) daly by sobie reke odciac za taki zwiazek. Jedne nie moga miec dzieci inne maz obija lub pije etc. Za duzo w du.. miodu, ze tak powiem brzydko???

Gość co za matolica
Ty tam wyżej, nie rozumiesz co czytasz, to była uwaga do pojęcia depresji psychotycznej.

Gość wewqeqwewqewq
dziewczynko, kazdy psychiatra powinien zlecic badanie tarczycy, mój tez mi kazał zbadac, podobnie jak inne hormony ... poczytaj sobie fora psychiatria.pl i inne http://www.nerwica.com/depresja-a-problemy-z-tarczyc-t8246.html na zachodzie jest to wymóg, u nas niestety nie kazdy lekarz kieruje na te badania.

Gość co za matolica
No niestety facet, mało czytasz kafe? Kobiet niestety bardzo często potrzebują w istocie czegoś innego, niż kochającego i ułożonego męża. bardzo szybko zaczynają się dusić w takim związku.

Gość zacznij od lekarza
[zgłoś do usunięcia] matko bosko Taaak... psychiatra będzie ci leczył tarczyce, twoja głupota po prostu powala. PIERWSZE co robi psychiatra to zleca badania między innymi wyśmiewanej przez ciebie tarczycy- bo najpierw wyklucza on po prostu różne choroby, bo jest LEKARZEM odpowiedzialnym za chorego i bada przyczynę- a nie rzuca sobie na prawo i lewo diagnozami-psychoza:D wiele objawów psychicznych ma podłoże fizyczne

Gość Możesz choć raz zmienić płytę?
wy kurwa szmaty jebane kurwy pierdolone!? Siebie kurwa chorobami depresjami hormonami tłumaczyć wy dziwki zajebane a jak facet skurwiel to "rzuć gnoja skurwysyna" wy żałosne lajzy! Autorze poradzę ci to samo co one radzą jebanym jajnikom w takich sytuacjach WPIERDOL KURWE ZA DRZWI! BEZ SKRUPUŁÓW! NIE SZUKAJ WINY W SOBIE! JA SZUKAŁEM I PRZEZ TAKA KURWE PODOBNEGO POKROJU MAŁO SOBIE ŻYCIA NIE ODEBRAŁEM! NIE MIEJ LITOŚCI DLA SZMATY BO I ONA DLA CIEBIE NIE MA! NIE SUGERUJ SIĘ TYM ŻE KOCHASZ, JA TEŻ KOCHAŁEM ALE MIŁOŚĆ MA SWOJE GRANICE

Gość co za matolica
"mój tez mi kazał zbadac" - no to już wiemy, że panna leczy się psychiatrycznie. Gratulujemy i prosimy przenieś swoje urojenia gdzie indziej.

Gość dldldldldmmmm
wewqeqwewqewq - a leki dzisiaj brałaś?

Gość wewqeqwewqewq
"Psychoza jest ogólnym terminem opisującym całą grupę ludzkich zachowań, które mogą mieć rozmaite przyczyny i dlatego nie jest traktowana jako osobna jednostka chorobowa. W mowie potocznej termin ten jest często nadużywany do określania wszelkich "nienormalnych" zachowań." cięzko ci kretynko czasem poczytac ????

Gość głowa boli czytać
a ten psychiatra nie wytłumaczył ci, że nie wolno odstawiać leków?

Gość matko bosko
idż juz spać zaburzona wariatko

Gość wewqeqwewqewq
nie leczę się , ale leczyłam, co w tym dziwnego?? Przeciez masa ludzi się leczy, a smiejąc się z tego dowodzicie, jakimi dziecmi jesteście..

Gość matttttt
Ludzie, zostawcie ją, sama jest zaburzona i ma urojenia.

Gość zacznij od lekarza
i przez takich ludzi jak powyżej tak mało osób w Polsce idzie do specjalisty:O o boże, ktoś się leczył psychiatrycznie, spalmy go na stosie:O

Gość no to może wrócisz na to lecze
leczenie? wewqeqwewqewq - coś ten psychiatra się nie sprawdził.

Gość wewqeqwewqewq
OMG, co za dno to przesiaduje... polecam ukończyc podstawkę najpierw a potem gadac na forum...

Gość najbardziej
Najbardziej kocham laski, co same były pacjentkami a potem obnoszą się z fachową "wiedzą".:) :)

Gość zacznij od lekarza
temat od żony autora zszedł na wzajemne wyzywanie, coż a ja sobie wrócę do tematu, co mi tam. Skoro nie rodzice- to jakie inne osoby mogłyby ci pomóc? ma siostrę? bliską koleżankę? słyszałam o przypadku gdy z kobietą rozmawiał nawet ksiądz- bo była bardzo wierząca- wszystko dobre co przyniesie dobry efekt:)

Gość wewqeqwewqewq
ktoś tu pisze pod jednym nikiem cały czas, biedne dziecko, nie wie, że się osmiesza. Radzi komuś isc do lekarza, a potem nabija się z innego, że chodził. Połowa tego forum chodziła do psychiatry, to nic wstydliwego. Wstydliwy to jest poziom mentalny niektórych osób tutaj...

wszystkie awantury i przejawy agresji nagrwaj! takie jest gowniane prawo, ze wszystko i tak obruci sie przeciwko tobie a ona zatrzyma dziecko i co wtedy zrobisz? potrzebujesz mocnych agrumentow. Jezeli dziecko zostanie samo z nia po rozwodzie to zastanow sie co ona dopiero moze zrobic malemu? no piesek wiadomo, ze zostanie z toba. France bym udusila! obrzydliwa baba! a jezeli nie szkoda jej zwierzecia to od tego maly krok do znecania sie nad dzieckiem

Gość wewqeqwewqewq
sama spadaj, piszesz pod wieloma nikami totalne bzdury, wprowadzając goscia w bład.

Gość najbardziej
wewqeqwewqewq - daj już spokój, nikt cię tu nei chce.

Gość matko bosko
Detektywie:) Psychiatra zdiagnozował urojenia? Fakt, nie powinnaś odstawiać leków.

Gość wewqeqwewqewq
nie zauwazayłam.... :p oprócz jednej nawiedzonej debilko-idiotki z iq 70... co się wpisuje co chwila pod jednym nikiem. i mysli, że Włochy to są miedzy nogami...

Gość no chyba cię powaliło
No teraz to ty błysnęłaś inteligencją.