Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciaggą

Jak zniszczyc czyjes małzeństwo?

Polecane posty

Gość ciaggą

nie oceniajcie mnie, mam to w dupie ze jestem chorą wariatką. Prosze o rady, jak zniszczyc szczescie faceta ktory mną sie bawil, osmieszyl i zgwalcil a potem nie chcial znac.

Gość 90i89i98
udac dobrą ,milą umówic się na sex w hotelu i wszystko nagrac kamerą i pózniej wiadomo komu wysłac

Gość lllolllaaa
policja nic nie zrobi ,u nas za gwałt są zawiasy,trzeba nmiec plecy i kupe kasy zeby taką sprawę wygrac.poza tym wstyd dla kobiety taki ze walka traci sens.albo płatny zabójca

Gość Miss u buntu z haczykiem
HELP DESK Drogi serwisie techniczny! W ubiegłym roku zmieniłam CHŁOPAKA na MĘŻA i zauważyłam znaczny spadek wydajności działania, w szczególności w aplikacjach KWIATY i BIŻUTERIA, które działały dotychczas bez zarzutu w CHŁOPAKU. Dodatkowo MĄŻ - widocznie samoistnie odinstalował kilka bardzo wartościowych programów takich jak ROMANS i ZAINTERESOWANIE, a w zamian zainstalował zupełnie przeze mnie niechciane aplikacje PIŁKA NOŻNA i BOKS. ROZMOWA nie działa zupełnie, a aplikacja SPRZĄTANIE DOMU po prostu zawiesza system. Uruchamiałam aplikacje wsparcia KŁÓTNIA aby naprawić problem, ale bezskutecznie. Desperatka. Droga Desperatko! Na wstępie pragniemy zwrócić Twoją uwagę, iż CHŁOPAK jest pakietem rozrywkowym, podczas gdy MĄŻ jest systemem operacyjnym. Spróbuj wprowadzić komendę: C:MYŚLAŁAM_ŻE_MNIE_KOCHASZ, ściągnąć ŁZY oraz zainstalować WINĘ. Jeśli wszystko zadziała jak powinno, MĄŻ powinien automatycznie włączyć aplikacje BIŻUTERIA i KWIATY. Pamiętaj jednak, iż nadużywanie tych aplikacji może doprowadzić MĘŻA do wystąpienia błędu GROBOWA_CISZA lub PIWO. PIWO jest bardzo nieprzyjemnym programem, który w pewnych sytuacjach może włączać plik GŁOŚNE_CHRAPANIE.MP3 Cokolwiek byś robiła, pamiętaj jednak, żeby nie instalować TESCIOWEJ. Nie próbuj też instalować nowego programu CHLOPAK. To nie są współpracujące aplikacje i zniszczą MĘŻA. Sumując: MAŻ jest wspaniałym programem, ale ma ograniczoną pamięć i nie może szybko włączać nowych funkcji. Musisz przemyśleć możliwość zakupu dodatkowego oprogramowania dla poprawienia pamięci i wydajności.. Ja osobiście polecam GORĄCE_JEDZENIE lub SEX_BIELIZNĘ . Powodzenia, Serwis techniczny

Gość ciaggą
na policje ? Za pozno, minąl juz rok, zreszta nie chce isc na policje, wiezienie to wakacje w porownaniu z tym co mi zrobil. Chce by tez był osmieszony przed rodziną i znajomymi, stracił zone i prace, zostal z niczym. Jesli tego nie zrobie nigdy nie zaczne zycia na nowo

Gość vadro
nedzne prowo gimbusa

WSTYD WSTYDEM TO ON SIĘ POWINIEN WSTYDZIĆ to co nic nie robić? namawiasz kobiety do posłusznego poddawania się gwałtom i zero potem skargi. ja pierdolę:O

Gość dorkauuuu
E tam ,żona może nie uwierzyć.

Gość jdadamtwptjg
znajdz kilku karków za kase, niech mu najebią az zdechnie, gdzies w lesie albo spotkaj sie z nim i dodaj taksyny np do picia. Taksyna to alkaloid z igieł CISA zwyczajnego, taka choineczka na pewno znasz. Wystarczy zalac alkoholem zostawic kilka dni i to dodac np do piwa. Łyzeczka starczy. Dostanie ataku serca i sie udusi. Nikt nic nie bedzie podejrzewal, taksyna b.szybko metabolizuje sladow nie bedzie. Zdechnie w męczarniach

Gość logicznie rzecz biorac
Nie wiedziałaś, że jest żonaty? Myślałaś, że zostawi żonę dla ciebie? hahahwcale cię nie żałuje. pewnie nawet cie nie zgwałcił