Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudynkaaaa

spowalniający metabolizm... ? 23 lata...

Polecane posty

Gość klaudynkaaaa

mam 23 lata. od dziecka mam nadwage. kilka lat moja waga utrzymywala sie w granicy 80-82 kg. probowalam z nia walczyc kilkukrotnie, zazwyczaj z niemal zerowym skutkiem. zauwazylam ze od przeszlo pol roku moja waga wzrosla do 86 kg, mimo iz jadam na poziomie dawnej wagi. czy mozliwe jest ze moj metabolizm zaczyna przybierac wolniejsze tempo?? znam zasady odchudzania, duzo interesuje sie w tym temacie, jednak brakuje mi silnej woli i determinacji... co robic...

Temat dla mnie. Ja w wieku 20 lat doszłam do wagi 86 kg. teraz mam poniżej 80 kiedy się odchudzałam spadłam poniżej 70, od wczoraj jestem na diecie poniżej 1000 kcal bo nie moge na siebie patrzeć. Już dzisiaj jest mi słabo ale coś za coś. Może jesteś rozregulowana hormonalnie tak jak ja? Tylko mnie gin olała mimo zbyt wysokiej prolaktyny. Lepiej ogranicz drastycznie kcal i zero słodkiego! Dołączyłam ćwiczenia - godzina na rowerku stacjonarnym. Ja tak zrobiłam i mam nadzieję że schudnę. Leczyłam się psychiatrycznie prez 5 lat ale odstawiłam ssobie leki. Przed tym wszystkim miałam 54 kg!

Gość mam podobnie i
również mam 23 lata. waga 95 kg i tez walczę. jadam bardzo nieregularnie i ostatnio mało się ruszam. a jeszcze dwa lata temu codziennie fitness, ale nigdy nie należałam do bardzo szczupłych osób. Masz jakiś plan?