Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xladyx

Kim jest kochanka?

Polecane posty

Gość xladyx

Kim jest kochanka? Tylko kobietą do seksu? Czy otrzymuje od kochanka jakieś podarunki? Jak ustalać sprawę odpłatności za hotel? Kto ma za pobyt w hotelu zapłacić?

Gość kochanka tak jak ci pisał star
to kobieta która daje siebie, angazuje się w sumie dla obcego faceta, ratuje jesgo i jego małżeństwo, dostaje tylko pogarde za to

Gość xladyx
Ale jak zapytać, to niezręcznie tak... Mnie nie stac na taki wydatek.

Gość hybria
To czy dostaje coś od kochanka to indywidualna sprawa, zdarza się że perfumy, bieliznę, biżuterię, ubrania, buty ale tego nie wiesz jak będzie. Prosta rada, nie pytaj pierwsza o spotkanie, niech wyjdzie od niego. O koszty hotelu też nie pytaj.

Gość xladyx
Kapitan moższ sprecyzować jasniej?

Gość dziunia31
szukasz kochanka to szukaj takiego który zaoferuje , że sam pokryje koszty. ja jak wyczuwałam że poznany pan nie kwapi się do deklaracji że sam zapłaci (tacy też są!!!!) to dawałam sobie spokój. pewnie że jakieś datki rzeczowe dostaję również.

Gość dziunia31
Spójrz na równoległy temat, już są panowie, którzy pytają czy ona przyjedzie do nich lub czy spotkanie u niej w domu :-0

Gość jkiuy
kochanka jest dziwką w łóżku :D

Gość xladyx
U mnie w domu odpada z wiadomych powodów. Na udział w kosztach mnie nie stać. Dobrze by było gdyby kochanek mi czasem coś kupił bo mnie też nie stać, na modne ubrania czy kosmetyki. Ale potrzebuję tez seksu i zrozumienia, bo dla męża jestem tylko kucharką i sprzątaczką.

kochanka (wikipedia)- jedna z najczęściej spotykanych możliwości nieefektywnego lokowania kapitału, nierozerwalnie związana z nigdy niezwracającą się inwestycją w złoto, kamienie szlachetne, odzież i kosmetyki...

Gość fyguuo
to cudo i dzikość w jednym:-P