Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31 grudzień 2012

Czy którejś z Was facet też spieprzył sylwestra?

Polecane posty

Gość samotna w zwiazku
u nas juz nie raz separacja byla, nawet terapia, i wielkie nic, pierdola taka zyciowa niedorajda, a jeszcze mamusia synusia broni, to niech go bierze w pizdu i niech sie sama meczy z nim :)

Gość jknjkknjjk
hmm, jakby mnie facet olał w sylwestra to najpierw bym mu zrobiła taka awanture że by bardzo tego pożałował a potem zerwanie. a co do innych- po co wam opiekowanie sie takimi dziećmi?? jak facet jest niezaradny to kop w dupę, jak nie umie powiedzieć komplementu i się normalnie zachować to nie zasługuje na kobietę. słyszałam w autobusię rozmowę jak chamski faceta wreszczał na swoją kobietę przez telefon typu głucha jesteś dziwko poczekaj aż przyjade do domu.. - przyznawać się - której to facet?

Gość samotna w zwiazku
mojaparanoja a macie dzieci? jeju mi tak ciezko jesli chodzi o nie.... ten pierdola narzeka ze nie wychodzimy nigdzie, ze ani na kregle na basen czy gdziekolwiek. a zeby cos on zorganizowal hohoh nic dwie lewe rece, mysli ze samo sie zrobi!

Gość samotna w zwiazku
moj jakby mi tak powiedzial to by mial morde z drugiej strony hahah tak by mu przywalila w jape moj tez nie mowi komplementow, chyba to z domu wyniosl bo jego ojciec, a wlasciwie jego brak, bo ciagle go w domu nie bylo wiec nawet nie iwe jak powinien facet sie zachowywac

Gość Mimi Sisi
mi sie tez plany posypaly.

Gość MojaParanoja
samotna - nie , na szczęście nie mamy dzieci. Od początku czułam pismo nosem bo nie układało nam się za dobrze. Kłótnie minimum 3 razy w tygodniu, w tym często milczenie trwające po 3 tygodnie. On jest jedynakiem z ohydnie egoistycznym charakterem - albo coś jest po jego myśli, albo kłótnia. Heh i tak długo wytrzymałam. Słuchaj z jednej strony szkoda dzieciaków, ale z drugiej i Twojego życia. Nie wiem ile masz lat, ale pamiętaj, że młodsza już nie będziesz i chyba warto dać sobie na wstrzymanie. Odseparować się od dziada na jakiś czas chcoiaż. Może dotrze coś do jego pustego mózgowia..

Gość MojaParanoja
Mimi - plany sie posypały, czy facet Ci je popsuł?

Gość samotna w zwiazku
28 skonczlam, dzieci male wlasnie wrocilismy z UK, jestesmy tu pol roku i normanie masakra, wiekszosc obowiazkow go po prostu przerosla....

Gość MojaParanoja
heh też mam rocznikowo 28. Skoro już go wszystko przerasta to nie rokuje dobrze. Ja jestem pozytywnie nastawiona - zamknąć za sobą drzwi z wielkim rozmachem i zacząć życie od nowa. To może być całkiem fajne.

Gość samotna w zwiazku
do tego wlasnie poraz kolejny moj glupi pies spierdolil z klatki! na ogrodku ma bude ogrodzona metalowym kojcem, wysokim, to sobie dziure wykopal w ziemi i spierodli normalnei zwariuje zaraz ale hahahah od dwoch dni wypowiedziane slowo w kierunku do mnie od faceta: pies uciekl, wykopal dziure i uciekl hahhha teraz go szuka

Gość MojaParanoja
Przynajmniej Ty masz chociaż dla Kogo żyć mając dzieciaki:) Myślę, że do odważnych świat należy!

Gość samotna w zwiazku
tez kiedys tak mialam , wypad i juz, nie ma litosci a dzieci sa to jest inaczej, ja i wiele innych ludza sie ze cos jescze da sie uratowac, zeby dzieci nie mialy rozbitej rodziny blabla

Gość 31 grudzień 2012
Hej dziewczyny, wróciłam z zakupów i widzę, że topik się nieźle rozwinął :) Chociaż tak naprawdę to jest przykre... Taki topik nie powinien w ogole istnieć. No więc mój facet jak wychodzilam nie zapytał gdzie idę i po co, a jak wrocilam to też się niczym nie zainsteresował :) Nie mogę na niego patrzeć :O I nie wyobrażam sobie momentu składania życzeń o północy... Jeśli gdzieś w ogóle wyjdziemy :D Wolałabym chyba, żeby nie szedł ze mną...

Gość MojaParanoja
hahahhaa no to przynajmniej ma chłopak co robić:) Ciekawe tylko czy się sam z tym problemem upora:) Swoją drogą niezły cwaniak z tego psa.

Gość 31 grudzień 2012
Właśnie podjęłam decyzje, że idę z nim lub bez niego :O Doszło do mnie, że chyba nie ma się co przejmować facetem, który nie interesuje się mną. A może taki plan, że mnie zniechęci maksymalnie i zrezygnuję z wyjścia które mu się nie podoba. Nie ma szans :) Zaraz pójdę się szykować, a co on zrobi mnie nie interesuje...

Gość MojaParanoja
31 grudnia - kolejny uparty dziad. Boże co to za dziwna moda na takie pseudo-męskie "panienki".

Gość samotna w zwiazku
matko jedynaa do tego dzieci rozsypaly w kuchni kukurdze o losie pies glupi jak but, bo to pies hahha nie suka przykre jest masakra co oni kompleksy maja wieksze niz my jakiekolwiek a ze ni epotrafia rozmawiac to tylko cos walna pod nosem, albo awanture zrobia, albo jaks przykrosc dla wlasnej wygody

Gość little katie
hej :) dolaczam do Was:) mi nikt planow nie pospul a wlasciwie sama je sobie popsulam :) mam wino, czekoladki, salatke, wygodny dres, cieply koc, cudownego kociaka tylko na filmy nie moge sie zdecydowac wiec chyba skonczy sie na tym ze wybiore cos z kolekcji moich horrorow, moze wy macie jakies propozycje??

Gość MojaParanoja
31 grudzień - Idź!!! nawet się nie zastanawiaj! Niech sobie robi co chce, jego sprawa. Ty masz się dobrze bawić. Już to widzę jaki będzie wkurzony widząc Cię pięknie odstrojoną i wychodzącą z domu:)

Gość samotna w zwiazku
i bardzo dobrze idz i sie baw dobrze, moze sie nawinie jakis po drodze ;p

Gość deku z małpom
mój ma dzisiaj imieniny :D:D

Gość samotna w zwiazku
ja to horrory to nie grrr bo pozneij mi sie snia w nocy a czemu sama sobie popsulas?

Gość MojaParanoja
little - co przeskrobałaś? Ja uwielbiam horrory i chyba wszytskie już widziałam:) Z toche starszych , ale świetnych polecam "Drogę bez powrotu" - wszystkie częsci są super:)

Gość 31 grudzień 2012
No dokładnie, mój to mi ostatnio same przykrości sprawia. Totalnie nie rozumiem takiego zachowania. Jakby chciał celowo zaniżyć moją samoocene :O Chciałabym mu powiedzieć, że nie jest mi potrzebny do szczęścia... Tylko do nieszczęścia :O A chuj z nimi :) Pies głupi bo jest psem, a nie suką :D No innej opcji nie ma :classic_cool:

Gość MojaParanoja
samotna - w jakim wieku są Twoje dzieciaki?

Gość 31 grudzień 2012
Pójdę! A jego niech szlag trafi :) Nie podoba mu się moja sukienka... Nie ważne, znajdzie się masa takich którym się spodoba na pewno :D No i według mnie jest super - to chyba najważniejsze.

Gość samotna w zwiazku
5 i drugie 2

Gość MojaParanoja
31 grudnia - to żałosne, że w ogóle sprawił Ci taką przykrość. Olej go, na pewno się innym spodoba. Daj nam jutro znać jak się bawiłaś i wypij za nas szampana;)

I ja się dołączę do tego topiku. Nie rozmawiamy ze sobą od 5 dni. Sylwester mieliśmy już psuty od dawna bo on do pracy idzie na noc.

Gość little katie
@samotna w zwiazku "ja to horrory to nie grrr bo pozneij mi sie snia w nocy a czemu sama sobie popsulas?" Bo mam tak pojebana sytuacje w zyciu ze mnie kurwa krew zalewa, doslownie. zawsze odpicowana, ulozone wlosy, make up wiecznie uchodzaca za dame i ksiezniczke a z charakteru blokerka (ponoc) dzis mam ochote byc zwykla laska, w dodatku mam takiego dola ze pomimo wielu zaproszen wylaczylam telefon, zasunelam zaslonki i udaje ze mnie nie ma w domu :O @MojaParanoja "little - co przeskrobałaś? Ja uwielbiam horrory i chyba wszytskie już widziałam Z toche starszych , ale świetnych polecam "Drogę bez powrotu" - wszystkie częsci są super" wlasnie wszystkie ogladalam ;) ale mam kilka perelek (a dokladniej 20 filmow ktore sa sciagniete i nawet nie ruszone) wiec dzis sie wezme za nie :) co do tego co naodwalalam to jest to wyzej :)