Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31 grudzień 2012

Czy którejś z Was facet też spieprzył sylwestra?

Polecane posty

Gość Uzależniona od MMORPG
Hmmmm a my sobie razem siedzimy we dwoje przed naszymi kompami i gramy w grę. Znaczy teraz przerwa, bo zgłodnieliśmy to mój polazł do kuchni i robi kanapki :D

Gość singiel 29 :/
cielątko - źle mnie zrozumiałaś, na co dzień jestem sam, i jest mi z tym w miarę ok, ale przychodzi taki okres jak święta, czy sylwester, gdzie praktycznie wszędzie widzi się same pary, święta u rodziny czy znajomych, ostatki, sylwester:. wtedy jest trochę przykro że jestem sam, że nie mam tej drugiej połówki jak już z kimś być to na co dzień i od święta, nie na pokaz, tylko dla siebie

Gość samotna w zwiazku
cielatko nie ma mowy ze nie da, to sady orzekaja, wiadomo to jest masakra taka szarpanina o dziecko jeju wiej poki dzieci nie macie :( a ten w gorach to gnojek zasrany, a klociliscie sie jak wyjezdzal? przykre to jest :(

Gość samotna w zwiazku
kurde a tego gnoja psa nie ma, nawet nie wiem kiedy zwial....

Tak pomyślałam przez chwilę aby forumowiczki z okolic się zebrały i wspólnie dziś bawiły, zapominając przy tym o facetach :)

Gość do: nie_rozmawiaj_z_nieznajomy
a jednak się pomyliłam co do Ciebie, w takim razie udanej imprezy sylwestrowej! a dziadem się nie przejmuj! kopnij go w dupsko, znajdziesz nowego! 🖐️ tego kwiatu jest pół światu, nie ma co zalegac przy jednym, beznadziejnym, jak gdzieś TAM może czekac miłość Twojego życia! Powodzenia! ;)

Nie kłóciliśmy się. Powiedział ze nie umiem na nartach jeździć i przewidział ze bede marudzic przez cały czas i to mu popsuje wyjazd. Więc nie ma sensu żebym jechała. Jeździć na nartach mozna sie nauczyć w każdej chwili. Tu chodziło pewnie o to że nie chciał tego czasu spędzić ze mną

Jak komuś nie zależy to każdy powód dobry aby się wymigać od czyjegoś towarzystwa. Nie przejmuj się nim

Gość samotna w zwiazku
oj sorki nie doczytalam bo tu dzieci tu pisalam na ejsie, tu tego psa zasranego wypatruje no to ciezko :/ nierozmawiaj- no to widac ewidentnie ze nie chcial zebys jechaal :(

On na nartach a ty w knajpie na krupówkach poznajesz nowego z którym wrócisz w nowym roku do domu :)

Gość nudziarz.pl
siema, dziewczyny dołańczam do was.... :( ja na dole na lapku on dogory na kompie

Gość samotna w zwiazku
ten gnojek moj pies ma bude na zewnatrz i ogrodzona jest takim metalowym wysokim kojcem, takie cos jak plot, wysoki na 2.5metra albo 3metr no i podkopal dziure i zwial wsciekla jestem bo jak pogryzie ludzi tu to mnie zajebia :/

Gość samotna w zwiazku
nierozmawiaj- sto lat, udanej imprezy nudziarz.pl spoko luz, damy rade ehhh

A u mnie, było tak, że mój uzgodnił ze szczegółami Sylwestra tzn wyjazd w góry, a kiedy już było wszystko ustalone i zarezerwowane, stwierdził, że nie potrzebnie to zrobiłam, że właściwie to po co i takie tam. Śmiał się ze mnie :( Później powiedział, że nigdzie nie idzie na Sylwestra a dziś zadzwonił i stwierdził, że idzie do znajomych i życzył miłej zabawy. A żeby było ciekawiej, powiedział że może się odezwie wieczorem. Masakra.

Gość samotna w zwiazku
kropeczka to widac ze gnojek juz chce wolnosci chyba :(

Gość nudziarz.pl
ja to juz czulam od paru dni, mowie chodz gdzies na impreze bo caly rok byl jakis nudny prawie wogole wspolnych imprez no moze z 3 na caly rok, myslalam ze chociaz ten sylwek bedzie jakis fajny ale stwierdzil rano a raczej popoludniu bo wstal kolo 16 ze nigdzie nie idziemy bo nie ma gdzie i wszyscy znajomi pojechali na swieta-sylwestra do domu a my sami zostalismy nie wiem co robic :(

samotna - hahahahahahahahahahahahahaha a ja myślałam ze ty o swoim chłopie piszesz że wyszedł a ty o psie swoim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale się uśmiałam!

Tak, dziwny się zrobił na święta i są już pierwsze efekty, ja sama na Sylwka. Najgorsze jest, to że nie miałam szansy porozmawiać z nim. Po świętach unikał spotkania. Już wtedy wiedział pewnie, że chce Sylwka spędzić beze mnie ale nie potrafił mi tego powiedzieć ;(

Kropeczka,ale dupek z Twojego faceta! Ja bym się do niego już chyba nie odezwała!egoista pierdolony... ja mam postanowienie na Nowy rok,że zostawię swojego faceta,chociaż teraz siedzimy razem w sensie nie olał mnie w sylwestra ale to jest dupek totalny, nie pracuje(ja go utrzymuje), jest uzależniony od pewnych używek i myśli ,że jest pępkiem świata. Obiecuje sobie,że w tym roku go zostawię.

Gość samotna w zwiazku
cielatko no to przynajmniej Cie rozweselilam :P jade do sklepu , wracam niedlugo moze gnoja znajde grrrrrrr kropeczka juz cos sie swiecilo, powinien jak dorosla osoba porozmawiac a nie takie idootyzmy robic

Gość nudziarz.pl
=(((((((((((((((((((((

Nona22 Ten Twój, to widocznie bardzo wygodny jest ale jeśli czujesz, że chcesz to zmienić, to dziś jest ten moment na decyzję :) Samotna - on robi tak abym to ja to zakończyła a on niby taki dobry