Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytamy

czy mezczyzna powinien sie szanowac??

Polecane posty

Gość pytamy

Czy kobiety oczekują takich zachowań czy postaw u mężczyzn? Czy raczej facet powinien się jest najszybciej pruc z kim tylko się da bo inaczej jako niedoświadczony w tej kwestii zostanie odrzucany?

Gość Zapewniam Cię...
Każdy, bez względu na płeć, wiek, pochodzenie itp itd. powinien szanować siebie i innych.

Gość na pewno masz na mysli
'szanowac sie' a nie czasami: 'byc szanowanym przez innych, np przez Ciebie' ? ja nie widze zadnego problemu w pieprzeniu kogo popadnie a szanowaniu siebie; i to dotyczy zarowno facetow jak i kobiet 😴 to, ze ktos moze nie szanowac innych bo sie bzykaja to juz ich problem

Gość ucz sie geogera
kto jak kto ale polak musowo

W naszej kulturze przyjete jest, ze facet, ktory zle sie prowadzi (w pozytywnym dla niego znaczeniu tego slowa) jest uwazany za atrakcyjnego czlowieka sukcesu, natomiast kobieta ktore zle sie prowadzi (nawet w pozytywnym dla niej znaczeniu tego slowa) jest uwazana za puszczalska i latwa kobieta na jeden, gora dwa numerki.

A w Ameryce bija murzynow. Nie schodz z tematu watku na moja osobe. Stosujesz chwyty erystyczne. To nie fair.

Stereotyp z czegos wynika, czasami trzeba zgeneralizowac, zeby naswietlic zjawisko. Oboje wiemy, ze tak wlasnie ten problem jest postrzegany przez wiekszosc ludzi. Kto twierdzi, ze nie - oklamuje sam siebie i zaklina rzeczywistosc;)

ale co stereotypy mają do faktycznych opinii kobiet w tej kwestii? no chyba że ty lepiej wiesz co uważaja kobiety od nich samych

ale dlaczego zaraz traktujesz wszytskich jak idiotów, którzy nie wiedza jakie sa stereotypy? nie trzeba powtarzac stereotypów i tylko na tym poprzesatć (tak jak ty zrobiłes bo wciąż nie podales swojej opinii, chyba ze zawarta jest ona w stereotypie, to masz racje, po co pisac to dwa razy), mozna wyrazic swoje zdanie pomimo stereotypow, bo ja akurat stereotypy mam w du­pie i nie musze ich podkreslac by wyrazic swoje zdanie :O

*co uwazaja. Slowa, za ktorymi nie ida czyny nie sa prawdziwe. Ja oceniam zachowania kobiet i ich czyny, a nie jedynie slowa.

Moja opinia jest taka, ze seks nie jest niczym zlym i jesli kobieta szuka swojego szczescia, to nie mozna oceniac tego negatywnie.

ale wciaz nie rozumiesz slowa pisanego :O przeczytaj dokladnie pytanie i albo wyrazisz swoja opionie albo do widzenia, bo jak narazie to lejesz wode bezsensownie, mialkie rozmyslanie i nic nie wnoszace do dyskusji pisanie pierdołów 😴

no i o to chodzilo :classic_cool:

Gość tasade
Kobiety oczekują, że facet szanować się nie będzie bo taki facet to często prawiczek z wyboru czy zasad a przecież widać doskonale jak kobiety gardzą takimi mezczyznami

Gość tasade
Jak facet musi czuć coś głębszego do kobiety i być z nią w związku nie koniecznie w małżeństwie i nie spotkał takiej kobiety.

znam jednego prawiczka z zasady jest przystojny i męski i ma powodzenie idioci też mają powodzenie - wśród takich , jak oni :classic_cool:

Gość regulok
Kobiety chcą ruchaczy

fi oczywiscie , że jest - nikt normalny z własnego wyboru , nie jest prawiczkiem :classic_cool: - a poza tym , akurat dla cienie facetów nie ma :classic_cool: