Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytamy

czy mezczyzna powinien sie szanowac??

Polecane posty

maćku bycie neizależną singielką nie oznacza bycia wypranym z etyki i zasad moralnych ale prawda że młodzi tzw. niezależni zapominają o wszystkim i żyją ideą carpe diem, pija an umór ćpają, itp itd. - kazdy wybiera swoja scieżkę i swoich znajomych

Idź go powiedź na topik kobiet zgwałconych. Zapewne Ci przyklaszczą IFKA , pisze o sexie za zgoda obu stron a nie w podtekscie gwaltu na kobiecie, ja cie prosze....

@hhhaaa: tak, w powszechnym odbiorze spolecznym nie ma w tym zakresie rownosci, tu sie zgadzamy, ale nie mozesz za to obwiniac wszystkich facetow.

"slowo puszczanie odnosi sie w ich ograniczonej lepetynie tylko do kobiet" ­ Bo na was zawsze są chętni. Żaden wysiłek wskakiwać do łóżka skoro jedyne co musicie zrobić to powiedzieć: tak. Brzydka, ładna, mądra, głupia, biedna, bogata, śmierdząca, pachnąca - wyślij jakąkolwiek samą do baru a zaraz ktoś się do niej przysiądzie. Nie książę z bajki ale zawsze ktoś. Większość facetów sama pójdzie, sama wypije piwo przy barze i sama wróci. ­ "wymagaja od kobiet by dawaly im seksu", bo jak nie daja to sa cnotkami niewydymkami, zakonnicami" ­ Nikt niczego nie wymaga. Jak jedna knajpa zamknięta to idzie się do innej - nie macie nic czego nie miałyby inne. Faceci wiedzą, że w szkole, na wyjazdach, na studiach dawałyście ochoczo aż łóżko skakało więc nie rozumieją dlaczego nagle odgrywacie Maryję dziewicę i trzeba was zabierać na 30 randek zanim pozwolicie się dotknąć - bo musicie mieć pewność, że tym razem to Ten właściwy. ­ "kazdy facet to zwierze ktore chce miec dla siebie zdobycz" ­ Fikuśna pisała tu, że chce aby ją zdobywać. Inne też. Więc może uzgodnijcie czego w końcu chcecie albo idźcie w pizdu. ­ "po innym samcu", ktory ja tknal nie wezma bo to wg nich jest puszczanie, skoro spala nie z nim tylko z innym to jest kuuurwa" ­ Każda z was to kurwa, macie to we krwi bo gdy wszystko zawiedzie to wykorzystujecie swój sexappeal. A czym niby jest wykorzystywanie swojej seksualności w celu osiągnięcia określonych korzyści jak nie kurestwem? Chciałbym natrafić na przykład, że facet został przyjęty do pracy w korporacji bo zaoferował w CV dobre rżnięcie co atrakcyjniejszym członkiniom rady nadzorczej albo wypinał tyłek czy tez odsłaniał klatę na rozmowie o pracę. Fikuśna opisywała jak mizdrzyła się na rozmowach o pracę do HRowca więc też jest kurwą a teraz szczeka na innych. A tak w ogóle to skoro z poprzednimi idziecie do łóżka na trzeciej randce a jak się 30-stka zbliża to nagle trzeba przez rok skakać wokół was bo /panna zaczęła się szanować/ to czego oczekujecie? Albo lubicie seks i uprawiacie go z ludźmi co rokują na przyszłość albo trzymacie się od niego z daleka. ­ "to faceci opluwaja i wyzywajakobiety chodzace do lozka z facetami za latwe" ­ Kłamstwo. Same obgadujecie się za plecami bo wszyscy wiedzą, że przyjaźń kobieca to podobny wynalazek jak sucha woda. Nie oszukujmy się, w większości przypadków wystarczy pannie dobrze nakłamać, nawciskać jakichś niestworzonych historii, postawić kilka kolorowych drinków i to tyle. Skoro więc standardem stał się brak standardów to o co kaman?

Gość brak mózgu?
gdzie napisałem ze wybieraja?

"kazdy facet to zwierze ktore chce miec dla siebie zdobycz" Sa rozni faceci-i tacy , ktorzy ida na impreze by wyrwac co tydzien czy dwa laska na sex a sa tez tacy , ktorzy nie tylko mysla''chujem''.

Ja Cię tez proszę. Nie używaj wyświechtanych psełdo hasełek.

Gość hhhhaaa
@Darker, jestes taka sama kurwa i dziwka jak kazdy facet i inne laski, niczym sie kobiety w tej kwestii puszczalstwa nie roznia, facet jak mial wiele jest kurwa i niczym wiecej

" jeśli kobieta jest równie atrakcyjna fizycznie jak facet, to i tak nie ma za łatwo bo kobiety szukają zawsze kogoś z ciut wyższej półki. wejdz sobie na odloty i zapytaj się, czemu na 1 ogłoszenie faceta (nie gejowskie) przypada kilkadziesiąt kobiecych. kobiety mają większe wymagania po prostu" Ok, niewazne, widocznie cos zle zrozumialem. Myslalem, ze to jakis portal randkowy, na ktorym jest wiecej facetow niz kobiet.

IFKA masz kaca ze jakas taka nie w sosie jestes? Ja nie mialam zamiaru wywolac swoja wypowiedzia jakich utarczek slownych :-)

Nie, zarowno kobieta jak i facet, ktorzy mieli znosna liczbe partnerow seksualnych (powiedzmy kilkanascie) nie jest dziwka ani szmata.

"Darker, jestes taka sama k**wa i dzi**a jak kazdy facet" ­ Gratuluję standardów w doborze partnerów z których wynika powyższy post. ­ "facet jak mial wiele jest k**wa i niczym wiecej" ­ Wiele czyli więcej niż dwie :D ­ Kurwa daje a facet to musi sobie upolować. Na dziwkę zawsze znajdzie się jakiś napaleniec a facet musi się natrudzić - nad sobą, nad wami. Łatwo jest wpieprzać czekoladę, popijać tanim winem i spamować na forum a trochę trudniej harować na to aby księżniczce z wieży ciśnień dogodzić pod względem fizycznym, charakterologicznym i finansowym.

Gość hhhhaaa
Macku, hahah kilkanascie? No dla mnie akurat taki pani jest puszczalski, latwy tez bym powiedziala, bo chetnie przed kazda sciaga spodnie, nie poszlabym z taka dziwwka meska do lozka na pewno:( brzydze sie takich, moze byc zafekalony jakims syfilizmem, :O

Gość ninetkaa
A dla mnie facet co sie bzyka z kim popadnie to też kurwa taka sama jak robiąca tak baba

"Macku, hahah kilkanascie? No dla mnie akurat taki pani jest puszczalski" Nie jest bo mężczyzna kobietę zdobywa. Co to za puszczalstwo jak większość musi wychodzić z siebie i stawać obok za każdym razem? ­ "latwy tez bym powiedziala, bo chetnie przed kazda sciaga spodnie" ­ Tylko przed atrakcyjnymi. Ci co przed każdą by ściągnęli zwykle nie mają przed kim gdyż ich brak standardów pod tym względem i natarczywość odstrasza każdą potencjalną. ­ "nie poszlabym z taka dziwwka meska do lozka na pewno brzydze sie takich, moze byc zafekalony jakims syfilizmem," ­ O ile już go nie masz.

Gość Zuzanna Amelia 6 1
18:37 [zgłoś do usunięcia] Maciek B. wejdz sobie na odloty i zapytaj się, czemu na 1 ogłoszenie faceta (nie gejowskie) przypada kilkadziesiąt kobiecych. ­ Nie znam tego portalu. Objasnisz mnie co to za jedni ?

ninetkaa A dla mnie facet co sie bzyka z kim popadnie to też k**wa taka sama jak robiąca tak baba Moze nie bede juz tu wyzywac od k...rew ale jestem tego samego zdania.

Nie mam kaca. Po prostu ten tekst uważam za wyjątkowo durny. Muszę jaśniej???

@hahaha: hmm, wiesz wydaje mi sie, ze to zalezy ile ktos ma lat, bo jesli facet ma powiedzmy od 27 lat w gore i nie jest w stalym zwiazku, albo mial przerwy w zwiazkach, to kilkanascie to nie jest az tak super wiele, jak ktos randkuje, szuka, spotyka sie itd.

Zuzanna, to nie ja pisalem, to byl cytat z osoby o nicku "brak mozgu", wiec jej pytaj. Ja tez nie wiem co to za portal.

A własciwie to co kogo obchodzi kto i z jakich powodów i ile razy uprawia seks???

dlaczego szuaknei szczescia utozsamaic sypianie z kobieta/facetem. dla mnei sprzecznosc, bo w ten sposob nigdy niko sie nei znajdzie na powaznei, na staeł na życie

Gość Zuzanna Amelia & 1
18:58 [zgłoś do usunięcia] ifka* A własciwie to co kogo obchodzi kto i z jakich powodów i ile razy uprawia seks??? ­ Obchodzi tych , ktorzy sami tego seksu nie uprawiaja lub tych co maja w zyciu tylko jednego partnera , z ktorym nie maja satysfakcji.

FM: po pierwsze seks sam w sobie jest przyjemnoscia, wiec mozna go uprawiac nawet nie chcac sie wiazac. Po drugie seks jest jednym z elementow, na ktorych zbudowana jest relaca pomiedzy kobieta i mezczyzna, wiec nie mozna tego odkladac na bok.

Gość Zuzanna Amelia & 1
Ponawiam pytanie: co to za portal "Odloty" ?

Gość ja sie szanuje co noc
od wielu lat mam tylko jedna kochanke ma na imie Renia ;)

Gość singielkaaa 30
zdecydowanie tak! Nie znoszę męskich kurew - nie wiem jak ich określić inaczej... mam nadzieję że w nowym roku nie trafię na ani jeden taki egzemplarz.

Wiec jest dokladnie odwotnie: nalezy sprawdzic kobiete takze pod wzgledami lozkowymi, zeby wiedziec czy to kobieta na cale zycie. Wiekszosc rozwodow wynika z niedopasowania lozkowego. Nie ukrywajmy, ze wiekszosc udanych zwiazkow opiera sie na dobrym seksie. Posucha w lozko, to poczatek konca zwiazku.