Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytamy

czy mezczyzna powinien sie szanowac??

Polecane posty

" Ja bardzo szanuje kobiety" moje wtrącenie: które chcę zaliczyć i im "ustepuje miejsca w tramwaju, przepuszczam w drzwiach, odruchowo chwytam za portfel"

Gość ten maciej b. to jakas
prowokacja stworzona na potrzeb kafe:o? pisze jak potluczony jakies farmazony. stereotyp, ktore byl 100 lat temu juz dawno zdeakualizowal sie i dzisiaj nie ma szowinistycznego podzialu, bo nikt nie jest od nikogo uzalezniony. kurwa to kurwa, bez znaczenia czy meska czy damska

Malo kto robi cokolwiek bezinteresownie, choc przepuszczanie i ustepowanie miejsca robie raczej odruchowo. Ok, zgodze sie, ze akcja z portfelem jest elementem pewnej gry, bo przeciez oczywiscie nie chce placic calego rachunku, tylko chce pokazac, ze tak to mialoby wygladac. Poza tym dlaczego mialbym cokolwiek robic bezinteresownie? To jakas cnota?

Nie piszemy o uzaleznieniu tylko o odbiorze spolecznym, ktory niewiele rozni sie od tego sprzed 100 lat, zwlaszcza na prowincji;)

FM: aha i zyjemy w 21 wieku, a nie 100 lat temu, wiec daruj sobie jakies szowinistyczne wstawki o dzentelmenach;) Jestem za calkowitym rownouprawnieniem;)

@ifka: wedlug tutejszych medrczyn, szanujacy sie facet to taki, ktory wyrzeka sie seksu i traktuje go jako cos zlego. W wersji light to taki, ktory potrzebuje uczuc to uprawiania seksu;)

nigdy nei pisalam że to coś złego natomiast bez uczuć to dla mnie brak szacunku do siebie i partnerki

haha, odbior byc moze jest taki jeszcze w jakiejs wiosce zabitej dechami

maciej b. czy ty posiadles te jak widac rzadka umiejetnosc czytania ze zrozumieniem:o? co ma wspolnego lubienie seksu z kurwieniem sie, naprawde czlowieku idz po tabletki do lekarza

Gość ten maciek b
pisze takie same brednie jak na forum o2, te same slogany jonczy

FM: czyli jak zjem kanapke i nic do niej nie czulem, to znaczy, ze nie szanuje siebie?;)

twoje porównania są nei na miejscu traktowanie drugiego człowieka jak wibrator to brak człowieczeństwa

Gość faceci sa poyebaniii
faceci uwazaja dziewczyny te co juz spaly z chlopakiem za puszczalskie, to dla nich puszczanie sie, a skoro same tez juz z dziewczyna spali uwazaja za sukces, slowo puszczanie odnosi sie w ich ograniczonej lepetynie tylko do kobiet, wymagaja od kobiet by dawaly im seksu, bo jak nie daja to sa cnotkami niewydymkami, zakonnicami, a gdy juz daja to wtedy sie puszczaja bo daja innemu a nie jemu, kazdy facet to zwierze ktore chce miec dla siebie zdobycz, "po innym samcu", ktory ja tknal nie wezma bo to wg nich jest puszczanie, skoro spala nie z nim tylko z innym to jest kuuurwa, a sam sobie pozwala samiec na ruuuchanie kazdej zwierzyny i sam sie kuuurwa nie czuje, ewidentny brak mozgu i logicznego myslenia

buhaha synonimem czlowieka jest kromka, porownuj rzeczy porownywalne - minimum logiki jest niezbedne:o

Seks to jest jedna z czynnosci jaka wykonuja ludzie. Porownanie bylo dobre, chodzilo mi o pokazanie mechanizmu, czyli w tym przypadku, ze uczucia do seksu nie sa potrzebne, bo seks to zabawa i przyjemnosc, a uczucia sa potrzebne do budowania trwalej relacji. Seks to zabawa, sport jak gra w tenisa. Nie musze kogos kochac, zeby grac z nim w tenisa i szacunek tez tu nie ma nic do rzeczy. Zbyt mitologizujesz ten seks, czy tam idealizujesz;) Szukasz problemow tam gdzie ich nie ma, a nawet tworzysz nowe;)

Gość 12334
Maciek B, jak pojdziesz z kobieta do lozka bez uczucia czujesz sie spoko, a jak kobieta pojdzie do lozka nie z toba a z innym to juz sie nie szanuje, nie widzisz tu braku logiki?

pewnie ten niby maciej b. nie ma zycia w realu, jest nolajfaem i stworzyl sobie wirtualny projekt i buszuje po roznych forach :o

twoje teksty sa coraz gorsze, oczywiscie, ze tenis = uczucie:o czlowieku ogarnij sie

Gość 12334
faceci moga chodzic do wyra z kim popadnie bez uczuc a kobiety nie moga bez uczuc z kim popadnie bo sie wtedy nie szanuja i sa puszczalskie, dziwne ze tak samo postepujacy faceci dziwkami nie sa a powinni

@12334: przeczytaj caly watek ze zrozumieniem:) Wyraznie napisalem na pierwszej stronie, ze dla mnie to zaden problem, jesli kobieta uprawia seks, bo ma prawo do wlasnego szczescie i pozniej napisalem, ze jestem za calkowitym rownouprawnieniem w tej kwestii. Ale odroznilem to od odioru spolecznego, ktory jest oparty na stereotypach i nie kazdy ma takie zdanie jak ja. Poza tym opinie o puszczalskich, bardzo czesto, o ile nie w wiekszosci - wychodza z ust innych kobiet. Bo fakty sa takie, ze na swobodzie seksualnej kobiet korzystaja przeciez faceci.

100 lat temu, zeby normalny facet mogl uprawiac seks, to albo musial sie zenic, albo chowac sie z dziwkami po garsonierach;)

Gość macie b, glosi herezje
nie tylko na tym forum, on chce nawrocic kobiety ha ha :D