Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaiwedziona onaa

czy faceci zawsze w taki sposób muszą się dowartościowywać

Polecane posty

Gość samotnik tls
zasad sie trzymasz to dobrze, bo w dzisiejszych czasach coraz wiecej ludzi wyznaje zasade brak zasad.... a jakiego Ty faceta szukasz ?

Gość zawiedziona onaa
nie mam do końca sprecyzowanego typu. chciałabym żeby miał wartości moralne chociaż podobne do moich. ogólnie taki sympatyczny i dobry żeby był ;)

Gość samotnik tls
to w sumie nie duzo.... cos jeszcze ?

Gość samotnik tls
znjac wiekszosc wspolczesnych facetow to Ci moge powiedziec ze zeby znalezc takiego fajnego to Ci bedzie ciezko, ale duza liczba facetow przy kobietach jest inna wiesz co mam na mysli ? ale skoro z tyloma sie spotykalas to zapewne umiesz wyczuc jaki kto jest co nie ?

Gość zawiedziona onaa
łatwiej mi zawsze przychodzi wytykanie czego nie zniosę. ale jest jeszcze jedna kwestia która musi być zachowana, ma być w miarę wysoki (bo ja jestem wysoka), no i raczej normalna sylwetka. co do charakteru to najlepiej żeby był zdecydowany, zaradny, inteligentny..

Gość zawiedziona onaa
właśnie jakoś już się gubię w tym wszystkim, trudno wyczuć. ale co masz na myśli, że faceci się inaczej zachowują? nie zrozumiałam...

Gość samotnik tls
to ja odpadlem po drugiej serii wymagan....

Gość Taka_Ja1988
zaiwedziona onaa - mam dokłądnie tak samo, podobnego faceta szukam, ale też trafiam przeważnie na takich którzy się dowartośiowują w ten sposób, ostatnio spotkałam się z takim jednym kilka razy i więcej wiem o jego byłych niż o nim, masakra...

Gość zawiedziona onaa
:) nie przejmuj się, nie ma czego żałować ;P

Gość samotnik tls
inaczej zachowuja, sam naleze do tych raczej co sie nie wychylaja z tlumu, wole bardziej popatrzec jak idzie innym niz samemu brac sie za jakis zwiazek.... wiele widzialem....co powiedziec Ci : faceci przy kobietach sa Aniołkami, chodz bedac w dalekiej odleglosci od swoich pan sa diablami :D Powiedzmy duzo ludzi ma dwie twarze - taka dla bliskich osob i taka dla kogos obcego.... Malo jest takich co maja jedna twarz....

Gość zawiedziona onaa
ale ja sobie doskonale zdaję sprawę z tego, że inaczej się facet zachowuje jak jest ze swoją kobietą, inaczej w stosunku do rodziców a jeszcze inaczej jak jest z kolegami. tylko dlaczego ja zawsze trafiam na takich dupków i truję sobie nimi głowę :(

Gość samotnik tls
w sumie wielu ludzi dazy do celu nie liczac sie z uczuciami innych tylko z tym czego chca lub potrzebuja w danej chwili....zwiazek to wzajemne zrozumienie a teraz czesto to czyjas gra pozorow....

Gość zawiedziona onaa
i przez takich właśnie tracę wiarę, że instnieją jeszcze normalni, nie zepsuci faceci...

Gość samotnik tls
czemu trujesz sobie nimi glowe bo cos w nich Tobie odpowiada ale przez to ze dostrzegasz ich wady staja sie zupelnie nic nie warci w Twoich oczach ale zal bo mieli to wczesniejsze

Gość zawiedziona onaa
bo czasem jest tak, że do któregoś już zdąże się przyzwyczaić i nagle on zmienia swoje zachowanie, potem mam do siebie pretensje, że znowu się oszukałam

Gość samotnik tls
wiesz tak jak sobie teraz mysle to doszedlem do wniosku ze teraz trudno jest spotkac taka nie zraniona kobiete przez jakiegos faceta.... skoro tym gorszym przychodzi latwe poznanie takiej kobiety jak Ty to wiesz jak trudno jest takiemu normalnemu poznac taka jak Ty i jaka on musi pokonac droge bys mu zaufala....

Gość zawiedziona onaa
masz rację, przez takie coś jakoś trudniej się otworzyć przed kimś

Gość klkJSklSkk
a mnie włąśnie prosi dziewczynaa, żebym opowiedział cos o innych z przeszłości a ja jej na to : po moim trupie i ma pretensje :o

Gość samotnik tls
wiesz to nie Ty sie oszukujesz tylko ktos Ciebie oszukuje, wiec nie powinnas sie tym dolowac ;-) bo jestes ok :-) czlowiek wszystko zdobywa w trudzie, pamietaj o tym ;-)

Gość zawiedziona onaa
możliwe...ciekawe czy w 2013 tez będę miała takiego pecha?

Gość samotnik tls
czy trudniej sie jest otworzyc na kogos nowego - no tak bo robia sie nam kolce po ostatnich nieudanych probach czy zwiazkach wiec kazdy kolejny/a osoba dazaca do naszego serca musi te kolce odgarnac....moze to uczynic lub dorobic kolejnych bo zaczynamy sie bronic jak cos jest nie tak....

Gość zawiedziona onaa
Ty to masz życiowe mądrości :)

Gość samotnik tls
pecha czlowiek nigdy nie ma to normalna kolej rzeczy ze raz jest dobrze a raz zle, nie ma na swiecie takiej osoby zeby za kazdym razem miala tylko szczescie, kazdy przez jakies trudy przechodzi

Gość samotnik tls
ja po prostu staram sie zawsze myslec a jak mam zle to zaczynam myslec co robic by miec lepiej, musze myslec pozytywnie bo tak tobym zyl nie zyjac nie jestem takim czlowiekiem ze juz cos musi miec w danej chwili, raczej powoli daze do tego co sobie planuje ;-)

Gość zawiedziona onaa
ja też sobie planuje, raczej małymi kroczkami. ale nie powiem, czasem jak się na coś uprę...:) a z tym ostatnim, z którym mi nie wyszło, to głupie ale na serio myślałam, że jest w porządku i dlatego chyba tak boli

Gość samotnik tls
naleze do tych osob co w kazdym potrafia dostrzec dobro, ale tez do tych co ich boli jak ktos czyni zlo, zyje z boku ludzi, taki outsider :D nikt mi nie powie ze nie mam wiedzy czy tez zdrowego myslenia, potrafie ruszyc swoja glowe do pracy, potrafie ocenic sytuacje itd ale zeby zmienic czyjes zachowanie to sie nie da jesli ta osoba nie bedzie chciala tego zrobic sama.... czesto tez zauwazam jak czlowiek sobie cos ubzdura to moze sie niezle przejechac. zaplanowujemy sobie cos ale zapominamy o wielu innych czynnikach co nam to zapewni i to nas boli - zapominamy o innych "ale"

Gość zawiedziona onaa
to Ty jeszcze nie wiem, że kobiety są głupie i czesto nie myślą trzeźwo? ;P

Gość samotnik tls
wiesz z kazdej sytuacji mozna wyjsc ;-) duzo rzeczy nie wiem - nie wszystkiego sie dowiem, czlowiek jest glodny wiedzy ,czlowiek potrzebuje kogos bliskiego ale czlowiek nie zawsze dostaje to co chce jak sie nie stara.... Ty sie starasz to w koncu cel osiagniesz, a zarazem masz sens zycia :-)

Gość zawiedziona onaa
no obyś miał rację :) dzięki, miłe to co mówisz. ja już uciekam na dziś. miło było pogadać, jeszcze raz dzięki :) trzyma się

Gość samotnik tls
no mam racje - tylko pamietaj ze Ty musisz do tego reke przylozyc :-) no pa i powodzenia w zyciu ;-)