Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alicjaz1

wpadka chłopaka w Sylwestra

Polecane posty

Mój chłopak zachował sie strasznie w Sylwestra. Mieszkamy w innych miejscowościach, 50 km od siebie , on jest zmotoryzowany i przyjeżdza na weekendy do mnie.mieszkam sama .Był ze mną całe Świeta , w poniedziałek szłam na 5 godzin do pracy 10 do 15 godz. i on rano wyjechał chociaz mu mówiłam że dam mu klucze od mieszkania , może pójśc po zakupy , jakos czas mu zleci . Mało tego powiedział mi że jak ja do 15 pracuje to on i tak pojedzie ok 20 do domu , to nie warto mu czekac na mnie, a w nowy Rok rano będa korki -to chyba brednie bo wszyscy odsypiaja . I zostałam w sylwestra sama w domu , Czułam sie jakby ktos dał mi w twarz. gdybym wiedziała wczesniej że będe sama to bym jakos sobie ten wieczór zorganizowała. Zastanawiam sie nad sensem tego związku, może jest inna kobieta , to jedyne co mi przychodzi do głowy. Co o tym myslicie?

Gość kossa na kamień
uważasz? najgorszy sylwester jaki pamiętam spedziłam pewnego dnia z moim ex który na kumpli i chlanie nigdy nie szczędził czasu inwencji i pomysłowosci, a co do mnie uważał, że sama jego łaskawa obecnośc powinna mnie uszczęśliwić pod niebiosa

Gość ja mam jedno
albo kogoś ma aloi woli kumpli, tak czy siak czas na wymiane na inny model