Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfagadgad

Pytanie do matek SYNÓW. Co byście zrobili gdybyście się dowiedzieli że wasz 17..

Polecane posty

Gość sdfagadgad

17-18 letni syn spotyka się z 27latką?

Gość anett42343
ja bym porozmawiala z synem na spokojnie i chyba zaproponowala zaproszenie tej dziewczyny na obiad...tak na luzie zupelnie zeby sie nie sploszyl...

Gość sdfagadgad
Nie miałabyś zupełnie nic przeciw?

Gość bubibu
pozwolić i nie ingerować , przeczekać , jeżeli prawdziwa miłość to przetrwa, jak nie to sam z nią zerwie jak bedziesz mu truła to on zrobi na odwrót

Gość sdfagadgad
Pewnie w realu robilibyście synowi piekło na ziemi a tylko tu tak gadacie że zaakceptujecie itp. Jakos w to nie wierze :)

i co niby dałoby to piekło ? lepiej trzymać ekę n a pulsie i być na bieżąco. Co wcale nie oznacza , że podobałaby mi isę taka sytuacja .

Gość linka43
bo widzisz- to dziala w druga strone. ja juz sie przekonalam- im bardziej bedziesz pokazywala mu sprzeciw tym mocniej on bedzie probowal pokazac- ah ja mam racje wiem co robie... itp... a jesli pokazesz aprobate to wszystko bedzie sie toczylo swoim torem i nie wykluczone, ze to nie bedzie jego kobieta zycia. to nie kwestia aprobaty- tylko nie pokazywania "ja wiem lepiej. zostaw ja" :) uwierz mi

Gość marttikka
porozmawiałabym z nim o tym czego oczekuje od tego związku, chłopak w tym wieku jeszcze nie zdaje sobie spraw z pewnych rzeczy. Nie wie czego potrzebuje i oczekuje od niego kobieta w tym wieku. czy on może jej to zapewnić, czy sprosta temu?

Gość sdfagadgad
Powiem wam że to ja jestem tą kobietą 27 lat i spotykam się z 18latkiem :) Nie oczekuje od niego bóg wie czego,jest młody :) czas pokaże

Gość marttikka
zgadzam sie z linka43, niema co negować związku bo tylko można pogorszyć, najważniejsze to mieć dobre relacje ze swoim dzieckiem, zeby wiedział że cokolwiek postanowi ma w nas oparcie

Gość marttikka
no w takim razie napisz co on może Ci zapewnić? oprócz sexu

gdyby mój syn w tym wieku 17 lat spotykał się z 27latką to bym mu to odradzał ...ale jakby sie upierał to co moglbym zrobic??? szantaż, kary? odciecie od kasy? ..... wyjątek to sytuacja w ktorej ta kobieta bylaby n mężatką. to bym do niej poszedl i kazał wypierdalać albo mąż sie dowie ze umawia sie z 17 latkiem...

Gość sdfagadgad
To samo co 30letni piotruś pan mieszkający i żerujący na mamusi :) Ja sama na siebie zarobie. On pracuje. Od lat jestem sama a on mi się spodobał od pierwszego wejrzenia :) Sam zagadał do mnie na necie i tak się zaczęło. Spotykamy się 2-3x w tyg bo mieszka w innym mieście

Gość sdfagadgad
czemu zdesperowana?

no musi być coś z tobą nie tak skoro ty , dorosła kobieta zadajesz się ze smarkaczami .

18 latek dopieru sie uczy zycia. Dopiero smakuje czy to jest smutek, zdrada, zal, radosc, rozterka. Jestes gotowa byc jego mamusia? Bo taka bedzie poczatkowa relacja. Gdyby on mial 27 a ty 37 - to inna sprawa. Jednak nie jest problemem roznica wieku (znam przypadki 17 lat roznicy) ale to ze on jest bardzo mlody.

Podejrzewam, że matka będzie w takiej sytuacji dumna z syna i będzie się cieszyć. Głównie z tego, że w tak młodym wieku nauczy się dobrze ruchać.

Gość zastanowiłabym się jakie błędy
wychowacze popełniłam i skąd dziecko czerpało wzorce. Może mamusi mu brakowało?

''wychowacze popełniłam i skąd dziecko czerpało wzorce. Może mamusi mu brakowało?'' A nie cieszyłabyś się z tego, że syn będzie miał doświadczoną kobietę do seksu?

Gość zyciowababaa
Jesli polega to na fakcie,to powiem Ci tylko tyle,ze predzej czy pozniej to sie rozpadnie.Mlody chlopak wkracza dopiero w to wszystko,co Ty juz zapewne przerobilas i stad Jego fascynacja.Predzej czy pozniej,zacznie szukac kontaktu z rowiesnicami, a wtedy Ciebie bedzie to bardzo bolec.Moze po prostu nie angazuj sie w to calkowicie cala dusza i sercem,a i rozczarowanie bedzie mniej bolesne.

Gość A fuj ble
Ktoś się naoglądał seriali fabularnych i zakłada durne tematy

Gość ropincHÓÓtt de cancisch
...na starej p.iczy młodzież się ćwiczy.......sprawdzić ino czy dobrze laska daje ........

Gość prawdziwa mamuśka
ja bym dała po mordzie tej 27 letniej lafiryndzie i wybiłabym jej skutecznie z głowy mojego syna:D a syn dowiedziałby się od życzliwych i godnych zaufania znajomych , że spotykał się z dobrze maskującą się kurwą.:P

Autorko, ale twój chlopak jest pewnie tobą zachwycony? Napisz jak było w łóżku.

Gość prawdziwa mamuśka
ja bym dała po mordzie tej 27 letniej lafiryndzie i wybiłabym jej skutecznie z głowy mojego syna:D a syn dowiedziałby się od życzliwych i godnych zaufania znajomych , że spotykał się z dobrze maskującą się kurwą.:P

''ja bym dała po mordzie tej 27 letniej lafiryndzie i wybiłabym jej skutecznie z głowy mojego syna a syn dowiedziałby się od życzliwych i godnych zaufania znajomych , że spotykał się z dobrze maskującą się k**wą. '' Kolejna jakaś psychiczna. Wolałabyś żeby syn się zadawał z jakąś gówniarą i jej bachora zrobił?